Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Catalina, ti-am vazut puiul in filmulet! Mai, dar nu-si arata varsta! E asa, tinerel bine!

Selen, te pup! E tare draguta Banana, uite cum mananca paste, o chinuie rau talentul!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Bai...ce mare e Ana Banana...Si ce falcute are.Arata super. Uite idee, sa-i dau si la a mea paste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:

Catalina, ti-am vazut puiul in filmulet! Mai, dar nu-si arata varsta! E asa, tinerel bine!

Selen, te pup! E tare draguta Banana, uite cum mananca paste, o chinuie rau talentul!

Superb. M-am indragostit de ea. E minunata. Dar la ce se uita cand o filmai? Cu ce o pacaleai sa stea cuminte , cu tv-ul zi drept?

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Danuta ai mare dreptate cu ce spui tu acolo. Foarte bine gandit. Sper sa gasiti ce va doriti. Auzi dar nu veniti sa luati apartament mai de pe-aici de prin Militari? Hai ca sunt apartamente frumoase si nu prea scumpe.

Gata fug la Rares. Ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Cu lacrimi in ochi va zic ca se uita la TV...
Era fie Travel&Living, fie ceva desene in chinezeste! Care este!

Danuta, textura macaroanelor e gumata! O sa ii placa, garantat! Ana nu serveste, in afara de iaurt, decat autodiversificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Si la noi muzica e baza,a cu am dat intamplator pe desene si am vazut ca s-a benoclat, nu mult, vreo 5 minute asa. La muzica, la noi avem din pacate un playlist destul de restrans, dar daca ma ajuta Doamne Doamne si prind un Eminem, Elena Gheorghe, Gaga si aia cu Drums..nush cine canta..cand pe mtv cand pe utv sau kiss, ne-am scos cu masa. Apropo de blonde, al meu o soarbe din priviri pe Daniela Crudu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Danuta ai mare dreptate cu ce spui tu acolo. Foarte bine gandit. Sper sa gasiti ce va doriti. Auzi dar nu veniti sa luati apartament mai de pe-aici de prin Militari? Hai ca sunt apartamente frumoase si nu prea scumpe.

Gata fug la Rares. Ne mai auzim.

Chiar ne gandeam la Ten Blocks de langa Pacii. alte apartamente noi in Militari in oras nu stiu:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Danutza, fetita ta e ..delicioasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:

Ce delicata eee ! Al meu baloteaza tot ce prinde de mancare ,ma mir ca nu-i rotund,are doat 10.850 kg,nu-i stiu inaltimea.
Felicitari ,uite ca incet,incet avanseaza cu papica,si papa si singurica.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Gata, am adaugat pe facebook.

A mea tot cu reclamele a ramas. Cand sunt reclae sta ca sttuia, nici nu clipeste. E hipnotizata. Si ii mai place Gaga cu Alexandro.
Apropos de TV, pe vremuri era periculos pt. ca isi stricau ochii. acum cu LCD-urile si plasmele, mai a ramas valabila treaba cu ochii?
Bine, stiu ca efectul nociv al TV se refera si la dezvoltare, imaginatie etc..

Mergi la inceput

Lali, pe tine cum te gasesc pe facebook?

Mergi la inceput