Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Am inaugurat mail-ul!
monikus, ms pt link-ul referitor la spalatul pe dintisori!

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Proba de semnatura

Giani

fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Proba de semnatura

Giani

fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan(02.10.2009)

2-10,2-10

merge
Aaa,pai d-aia are Loris parul in sus,ca nu l-au lasat sa iasa pe unde trebuie mai,iesind se dadea parul pe spate ...

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

fericita de ALEX

Ce cauti dupa canapea ? A aruncat Alex suzeta?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Ma ascund de el ca m-a terminat de oboseala...
Nici acum nu doarme..are o energie de m-a capiat...5 min daca il scot afara zici ca isi incarca bateriile...cred ca se incarca de la soare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

aduc si eu prajituri, sucuri si berici () pentru casa cea noua - multumim frumos Lali!

sa avem parte de dovlecime sanatoasa si isteata!

hai noroc de casa noua!

La multi ani Danutza si multi ani fericiti impreuna sa aveti! Iti zic de pe acum pt ca e trecut de 12 :)

am avut o zi tare obositoare si acum nu adorm de oboseala. ma duc sa mai incerc. hai va tzuk

daci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

am uitat sa va zic ca noi inca nu am avut nici un episod de raceala cu mucisori iar cand mi-a facut febra (in enterocolite sau rosu in gat) am folosit nurofen si panadol;

cat despre imunitate, stiu sigur (de la scoala), ca foloseste tare mult vitamina C - asa ca dai portocale zilnic si cate o feliuta de lamaie in ceai

ai inceput sa-i dai miere?

noapte buna tuturor

daci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Daamnelor, va salut!

Kemsy, esti tare draguta, ce frumos ai zis de mine in mesajul de la sfarsitul celuilalt capitol!
Felicitari pentru Loris, cred ca esti atat de fericita sa il vezi mergand! Imi imaginez cum as fi eu!
Ce mai mananca Loris in afara de mandarine noi adaugate? Ana nu prea vrea sa manance citrice... nu ca altele mananca!
Mai nou mananca melcisori fierti (paste fainoase), unul cate unul!

Monikus, ma bucur sa te vad mai activa! Rares ce mai face, cum il adormi seara, tot in brate? Eu pe Ana tot la san. Nu stiu ce om face cand n-o mai vrea san! Vedem, ne reorientam! Sper!

Ioana, am vazut pozele pe FB, ce mare e Carol, se joaca singur cu masinuta! Frumos, frumos! E un baietel in toata regula de-acuma!
Nu te mai intreb ce ii mai gatesti ca noi suntem la mancat paste cu mana, nici nu se pune problema unor mese cum aveti voi! Dar progresam, incet si sigur!
Cu dintisorii cum mai stati? Anei i-a aparut in sfarsit unul acum doua saptamani, cam asa! N-a fost greu, cum ma asteptam eu! Bine, ma si pregatisem pentru ce e mai greu, drept e!

Hai va pup!
REvin mai pe seara, sper!
AM de spus mai multor fete, dar tre' sa prind puiul, sa-l jumol, sa pun de-o tocanita de pranz!
Just kidding, prajesc niste aripiore!

Sa aveti o zi excelenta!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!
In primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am vazut-o pe micuta Alba ca Zapada aratand varsta,iertati-ma, please!!

buna si IV avem, azi ne-am trezit la 7, un pas inainte spre castigarea bataliei cu ora. Ma bucur sa vad un pic de activitate pe aici, sper sa fie bine si de acum inainte.

Ieri mi-am luat cateva bobarnace pe PM si eram chiar dezamagita, se vede treaba ca daca glumesti pe seama UNORA e de rau, dar daca ALTII glumesc pe seama ta e ok, e chiar funny. Ohh, well, duca-se si se du.

Eu azi am programare dupa amiaza la pensat, tuns si vopsitda, da!! Ioanna, ce zici? Vii? Vremea se anunta frumoasa, noi sa fim sanatosi.

La multi ani fericiti, Danutza! Sa aveti o viata minunata impreuna!

As vrea sa ii multumesc lui Rares care de 5 minute linge un maner de sertar si m-a lasat sa scriu acest mesaj.

Mergi la inceput