Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
neata
Ioanna, Doamne Fer, nu am zis-o in sensul ala, e ceva iesit din comun dar de bine am votat prima poza, la a doua imi zice ca am votat deja si ca nu mai pot, desi nu este asa
mai incerc...felicitari pt dintisor!!
Petricel bine ai venit. Noi cu mancarea stam f bine, in sensul ca a mea mananca orice asa ca eu nu ma complic cu mancaruri prea elaborate deocamdata, legume aburite sau la cuptor, si carnea la fel....nici eu nu-i dau prea multa carne, la fel ca Ioanna...incerc sa inlocuiesc cu fasolifere sau alte alimente bogate in proteine si fier...desi Ebru mananca si bucatele, am observat si eu ca mananca mai mult cand ii blenduiesc, asa ca pana ies maselutele, continui asa....sau macar pisate cu furculita ff bine... cand am carne, blenduiesc tot timpul, ca nu mi se pare o consistenta prea usor de mestecat de ei cu gingiutele
ma gandesc si la stomacelul ei, ca totusi, sa inghita mancarica nu prea bine mestecata nu e prea sanatos, nici pt oamenii mari, d-apai pt ei...
hai ca te-am zapacit si eu...a, ultima chestie: si la noi are succes cartoful dulce
Danuta, pai asa daca stai sa te gandesti prea mult....poate tocmai acum e momentul, ca poate peste vreo 2-3 ani reduc iar astia perioada, sau mai stiu eu ce....nimeni nu poate sti ce ne rezerva viitorul....
si eu ca si Ioanna vreau sa mai astept vreo 2 ani, sa mai merg la munca, sa mai creasca Ebru...desi ajutor as avea, ca iese soacra-mea la pensie, parca as vrea sa inceapa EBru la gradi ca sa-i pot acorda lui bb2 macar cateva ore pe zi atentia mea totala
Monikus, stiu ca la voi este o problema cu somnul si m-ar mira sa se rezolve asa deodata (desi iti doresc din tot sufletul)...dar cine stie, incet incet se aseaza lucrurile cumva...., duc o ursoaica la somnul de pranz/dimineata....
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Danuta1979 spune:
Ma intrebam ce mai stiti de Iulika, cum mai merge sarcina (stiu ca are cateva problema ...)
Si de Mada ma intrebam ce mai face, cum ii mai merge cu Florin.
Ma gandeam la ea saraca cum se descurca cu toate (eu care nici la coafor nu pot merge decat din an in pasti ca nu am cu cine sa o las pe micuta si care am 2 maini si 2 picioare si sunt sanatoasa si o pot cara dupa mine in brate...)
Si Dana din Italia ce o mai face? Cum mai e cu sarcina si cu durerile de spate? Sper ca s-au mai ameliorat.
Gata, ma intorc la ciorba mea (de fasole).
pietricel spune:
Si eu ma duc sa fac ceva mancarica si putina curatenie , dar as vrea sa va mai intreb ceva(mamicile de baieti) , iar voi sa-mi raspundeti cand puteti... cum procedati cu decalotarea? Mie mi-a spus pediatra sa-l las in pace pana la vara , ca atunci isi va descoperi el minunea si va rezolva problema , dar daca nu umblu la surubel 2-3 zile vad cu ochiul liber cum se stramteaza...cum se procedeaza corect ????
Mamica de Carmen 8+ si Bogdi 1+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pietricel Si eu ma duc sa fac ceva mancarica si putina curatenie , dar as vrea sa va mai intreb ceva(mamicile de baieti) , iar voi sa-mi raspundeti cand puteti... cum procedati cu decalotarea? Mie mi-a spus pediatra sa-l las in pace pana la vara , ca atunci isi va descoperi el minunea si va rezolva problema , dar daca nu umblu la surubel 2-3 zile vad cu ochiul liber cum se stramteaza...cum se procedeaza corect ???? Mamica de Carmen 8+ si Bogdi 1+ |
Carol e decalotat cam 90% de ceva timp. mai este lipita un pic pielea pe lateral dar foarte, foarte putin. eu il faceam la baita sau imediat dupa. trebuia sa tragi un pic mai tare. va crapa un pic pielea dar este superficial
![](chitara.gif)
![](cavaler.gif)
![](coreografie.gif)
![](coreografie.gif)
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
crissbebe spune:
citat din mesajul lui x_ggg Hai, mobilizarea, la semnatura Ioanei e un concurs! Bagati si votati! ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------- ![]() |
Gata sa traiti...Am executat...Altceva?
![](icon_smile_big.gif)
crissbebe spune:
citat din mesajul lui pietricel Si eu ma duc sa fac ceva mancarica si putina curatenie , dar as vrea sa va mai intreb ceva(mamicile de baieti) , iar voi sa-mi raspundeti cand puteti... cum procedati cu decalotarea? Mie mi-a spus pediatra sa-l las in pace pana la vara , ca atunci isi va descoperi el minunea si va rezolva problema , dar daca nu umblu la surubel 2-3 zile vad cu ochiul liber cum se stramteaza...cum se procedeaza corect ???? Mamica de Carmen 8+ si Bogdi 1+ |
Parerea mea este sa te apuci tu sa "te joci" la baita sau imediat dupa...noi am tot facut asta dar uite ca nu destul de bine..mi-a fost mila sa trag mai tare sa nu-l usture...si uite acum trebuie sa asteptam pana in vara sa mergem la spital sa ni-l decaloteze....are o gaurica mica de tot..daca nu am tras bine uite ca s-a lipit la loc..Asa ca nu astepta sa si-o descopere el...ca o sa patiti ca noi..
Acum tu faci cum vrei...tu stii ce e ce mai bine ptr copilu tau...
Dar cu cat e mai tarziu cu atat e mai rau..ptr ca ii ustura foarte rau cand sunt mai mari,cand fac pipi..o sa mi se rupa sufletul...
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/x_ggg/x_ggg.jpg)
x_ggg spune:
Rares nu e decalotat. Nu de mine. Nu a tras nimeni de putzulica lui. Am incercat in primele luni, imi era mila si am tot amananat. Are o gaurica zic eu suficienta, face pipi in jet, nu e niciodata rosu pe acolo. O fi bine, nu o fi bine, om vedea cu timpul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Baiiiii voi faceti misto de mine nu-i asa?
Mi-a lasat mesaj Lali pe mess ca daca pana sambata ajungem la pagina 20 sa fac capitol. Voi chiar mi-ati pus gand rau. Vreti sa ma fac de ras.
Hai ca hranesc copilul incerc sa-l culc si dupa aia cica sa imi bat capul sa fac capitol. Citesc dupa aia din urma.
V-am pupat.
Le Stiti ca glumesc, dar tare o sa imi mai prind urechile in asta.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/x_ggg/x_ggg.jpg)
x_ggg spune:
citat din mesajul lui monikus Baiiiii voi faceti misto de mine nu-i asa? Mi-a lasat mesaj Lali pe mess ca daca pana sambata ajungem la pagina 20 sa fac capitol. Voi chiar mi-ati pus gand rau. Vreti sa ma fac de ras. ![]() Hai ca hranesc copilul incerc sa-l culc si dupa aia cica sa imi bat capul sa fac capitol. Citesc dupa aia din urma. V-am pupat. Le Stiti ca glumesc, dar tare o sa imi mai prind urechile in asta. ![]() Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer. |
Exact la asta ma gandeam eu acu...cum sa facem sa ajungem la pagina 20 sa iti prinzi tu urechile
![](hailabataie.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monikus/monikus.jpg)
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Exact la asta ma gandeam eu acu...cum sa facem sa ajungem la pagina 20 sa iti prinzi tu urechile ![]() -------------------------------------------- ![]() |
Pai asa mai? Si de ce nu va grabiti?
Acum dupa ce am modificat la Rares acolo furculita si cutitul.
![](icon_smile_big.gif)
Ioana promit sa votez in curand.
Noi tocmai am terminat de mancat ficateii de pui cu cartofi si dovlecei si acum mancat 3 pufu ca desert si ca sa ma odihnesc si eu un pic.
![](punk.gif)
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.