Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)
Raspunsuri - Pagina 18
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Doamne nu va puteti inchipui cat de topita sunt dupa Praslea...mor dupa el... E asa haios cum ma cearta si cum aearga prin casa, ca sa-l prind...Ii multumesc lui D-zeu ptr fericirea ce mi-a dat-o... Simteam nevoia sa va impartasesc si voua din fericirea mea... fericita de ALEX |
Ioanna81 spune:
Catalina ma gandeam daca i-ai duce masa de seara putin mai tarziu crezi ca s-ar trezi mai rar noaptea? adica in loc de 19,30 sa fie 20,30...
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
x_ggg spune:
citat din mesajul lui pietricel Pe mine ma sperie un pic treaba cu mancarea pasata ... borcanele de la 6 luni ii dadeam si eu si lingea borcanelul , clar ca-i placeau f tare . Dar azi am sa fac exact asa si am sa bag blenderul pe legume sa vedem ce iese . Va tin a curent . Nu pot sa va spun ce de ajutor mi-ati fost. Va pupicesc si va multumesc din suflet. Mie mi-e frica sa-i schimb laptele praf cu lapte de vaca. am vazut atatea contradictii pe net, incat prefer sa-l scot macar din iarna si apoi sa fac acest pas .Oricum e bine de stiut ce marca de lapte e cel mai bine realizata pt bebe .Sa fie Muller ? Voi ce ziceti ? Danuta1979 , si la mine a fost o decizie grea al doilea bebe , tot din cauza crizei si a instabilitatii locului de munca . Dar atat de frumos le-a aranjat D-zeu pe toate incat sunt convinsa ca am luat cea mai buna decizie.Nici nu stiu cum era sa fi ramas doar cu fetita?!! Iti doresc mult succes si sunt convinsa ca totul va fi mai mult decat bine. |
De ce sa te sperii cu pasatul? Ai vazut tu baieti de 18 ani sa ceara pasat??Asa ma consolez eu cand vine vorba de tzitzi...
Si ai o fetita mare! Cu ea cum ai procedat? Poate ne arati si noua niste poze cu voi.
x_ggg spune:
Da, Ioana, am incercat. La el, indiferent de ora la care se culca..19,20,21, 22 se trezeste in jur de 7. Asa ca prefer sa il culc pana in 9, sa apuc sa ma odihnesc si eu. Oricum, s-au mai rarit supturile de noapte, pe la 12-1, 4 si 6 jum dimineata. In zilele bune.
Ioanna81 spune:
Cata
Criss
bafta petricel. la un moment dat va manca si bucatele. este in firea lucrurilor!
Danuta noi mai vrem un copil. bine barbata-miu vrea mai multi, dar nu ii face el numai ca eu nu vreau acuma. in primul rand ca am nascut prin cezariana, in al doilea rand nu cred ca as rezista cu doi copii de varste atat de apropiate (desi Carol este un copil minunat care nu plange mult si e tare cooperant... de cele mai multe ori) si in al treilea rand nu vreau sa pierd contactul cu serviciul (chiar daca sunt angajata la stat)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
x_ggg spune:
Pietricel, cel mai simplu e sa iti faci un cont pe picasa si sa pui poze acolo! Sau poate ai cont pe Facebook, ne gasesti si acolo!
S-a trezit printul, ies si eu un pic afara, ca dupa amiaza avem iar kineto.
O zi buna va doresc!
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui x_ggg Hai, mobilizarea, la semnatura Ioanei e un concurs! Bagati si votati! -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
multumeeeeeesc! esti tare, tare draguta!
Danuta1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
multumeeeeeesc! esti tare, tare draguta! Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati! |
Done!