Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Sa va zic ce face Darius in ultimele zile - se catara in premergator (pe care-l foloseste banuiesc doar pentru ocazia de a se urca si da jos din el) si cand i se pare lui ca il incurca, il ia in manute de laterale si merge asa cu el ... zici ca e Barney din Flinstones ..l-am filmat si poate apuc zilele astea sa pun filmuletul ... e de coma :))

hai va tzuk ca eu inca mai fac cate ceva de mancare la ora asta

nb

daci

Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali!

Abia astept sa-l vad pe Fred.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Monikus - si Darius devine agitat si maraie (dar nu stiu daca ar incepe sa planga pt ca schimb postul) la clipul celor de la Linkin ParK;

eu i-am dat miere si nu avem probleme ... in schimb mi-a facut o usoara urticarie de la albus de ou zilele astea ... nu stiu cand sa mai incerc sa vad daca se confirma sau nu :(

o pupam si noi pe Elle

daci

Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali!

Al meu plange la swedish house, parca e a lu' Mafia si la inca una dar sincer nu m-am obosit sa tin minte cine canta ca el deja plange si eu schimb cat pot de repede.

Cat despre albus de ou eu inca nu am incercat. Inca mai astept un pic pt ca el mananca foarte pasat si nu stiu cum as putea sa ii pasez foarte tare si in combinatie cu ce.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Hai cu capitolul, Monikus!

Rares a mancat albus de ou sub forma de omleta. Cu oul intreg facuta, adica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dovlecimia spune:

cap2

Ceva nu fac bine ca vad ca dau link la tot asta vechi.
Dovlecei nastrusnici de septembrie-cotombrie 2009

Mergi la inceput