Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)
Raspunsuri - Pagina 14
Lali_mete spune:
Spor la treaba Croco
Felicitari Carol cel Dintzos!
Am facut lista cu bebici si mamici,obiectiile se primesc zilnic la ce ora vreti voi ,se vor rezolva in cel mai scurt timp si in cel mai placut mod cu putinta !
Semnat,comitetul central !
pietricel spune:
Buna seara ,
daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu masa de pranz la bebe de 1 an si o luna. nu vrem nimik la felul doi
pietricel spune:
nu am mai intrat de mult pe forum asa ca am sa specific ca am doi copilasi , Carmen are 8ani si 4 luni(23.06.2002) , iar Bogdan are 1 an si o luna(23.09.2009)
Dovlecimia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pietricel Buna seara , daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu masa de pranz la bebe de 1 an si o luna. nu vrem nimik la felul doi |
Bun venit Pietricel,mai stai pe langa noi,zi-ne mai multe si gasim noi ac si de cojocul pranzului , dintre dovlecei cam fiecare are alte obiceiuri alimentare .
Dovlecei nastrusnici de septembrie-cotombrie 2009
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pietricel nu am mai intrat de mult pe forum asa ca am sa specific ca am doi copilasi , Carmen are 8ani si 4 luni(23.06.2002) , iar Bogdan are 1 an si o luna(23.09.2009) |
Bine ai venit Pietricel, stai mai mult pe langa noi,avem noi ac si de cojocul prnzului ,cam fiecare dovlecel are alt obicei alimentar,poate gasesti inspiratie in mesele celorlalti copilasi.
Noi la pranz mancam toti acelasi lucru,eu nu ii mai gatesc separat de ceva vreme, pentru ca nu gatesc cu delicat,maggi, ci numai cu condimente simple,sare foarte putina,pana acum vre-o luna-doua nu puneam sare la mancare tocmai sa poata manca si puiul mic.
Mai sus tot eu eram ,ma gandeam ca nu o sa fie never moderat .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
incerc sa tin pasul cu voi :)
Nela, Ana Banana mi-a inseninat sufletul,mi-a trecut oboseala ... cata delicatete pe ea .... sa-l vezi pe-al meu cum haleste pastele :))
Felicitaaaaaaari Carol pentru dintisori !!! Yupiiiii !!!
Selen, ce curios mi se pare ca nu e atrasa Ebru de televizor ... noi facem parte din categoria celor care urmaresc reclamele si muzica cu mult interes ... si bine'nteles din categoria baietilor care zambesc larg unor fete dragute si tinere (nu neaparat blonde) de la tv :)) ... din pacate la noi merge tv aproape toata ziua ...fac eforturi ca sa-l opresc .. :(
Sa va zic ce face Darius in ultimele zile - se catara in premergator (pe care-l foloseste banuiesc doar pentru ocazia de a se urca si da jos din el) si cand i se pare lui ca il incurca, il ia in manute de laterale si merge asa cu el ... zici ca e Barney din Flinstones ..l-am filmat si poate apuc zilele astea sa pun filmuletul ... e de coma :))
hai va tzuk ca eu inca mai fac cate ceva de mancare la ora asta
nb
daci
Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali!
daciana.ilie spune:
Monikus - si Darius devine agitat si maraie (dar nu stiu daca ar incepe sa planga pt ca schimb postul) la clipul celor de la Linkin ParK;
eu i-am dat miere si nu avem probleme ... in schimb mi-a facut o usoara urticarie de la albus de ou zilele astea ... nu stiu cand sa mai incerc sa vad daca se confirma sau nu :(
o pupam si noi pe Elle
daci
Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; toti oamenii sunt maestrii tai spirituali!
daciana.ilie spune:
ah, se vede ca sunt obosita ... ca-mi vin ideile una cate una la interval de 5 minute ...
... mesaj ajuns in spam ?! daca as mai putea glumi pe tema asta as spune ... sa stiti ca eu nu am parola ... dar rad doar cu juma de gura ... sper sa-mi treaca :)
dati-mi si mie o invitatie pe facebook pls - dacianailie@yahoo.com - desi nici acolo nu prea intru, mi-ar face placere sa va vad macar din cand in cand sufletzelele.
daci
Lali_mete spune:
neatza !
Las fierbinte si o intind,plec la tara pana sambata,cand facem pomana mamei mele,pentru doi ani.
Ne "citim "cand ma intorc,aveti grija de voi,va pup pe toate.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
x_ggg spune:
Neata!
Lali, m-am amuzat de emoticoanele din lista. La Rares al meu sigur mergea ala cu tzitzi, decat cu cutitul si furculita. Pana la 18 ani poate scapa de tzatza si mananca si el ceva singurel.