Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Felicitari, Carol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Buna dimineata si multumesc de primire .
Sa va spun cate ceva despre noi : eu am 32 ani , o fetita de 8 ani si juniorul Bogdanel de 1 an . Bebe a fost alaptat la san f putin , adica 1 luna dupa care am intrat pe lapte praf NAN. Pe la 4 luni nu a mai vrut laptele deloc, asa ca am schimbat cu MILUMIL, lapte pe care il bem si acum dar tot mai putin .Adica 130 ml dim , 130 ml la amiaz si 130 ml seara . Ma gandeam chiar sa-i schimb laptele dar am o retinere pentru ca nu-l refuza de tot . Nu stiu ce sa fac. Cerealele nu i-au placut niciodata, nici in lapte nici cu lingurita. Cand era micut il mai prosteam cateodata ..dar nu contam pe cereale ca pe o masa normala .Mananca fructele cu placere ,mere , pere , prune , piersci .Ii plac biscuitii f mult si iaurtul simplu cu biscuiti si 2-3 lingurite de dulceata facuta in casa.
Acum vreo doua trei luni manca paine cu pateu , cu vinete , cu ou , cu dulceata ...acum nu mai vrea. Supica de legume f putina si felul doi NIMIC !!!! Nu-i lace orezul , nu-i place ciulamaua de pui , nu-i place tocanita de cartofi ,nici gris cu lapte sau mamaliga cu branza , branza de nici un fel , nici cremvusti nici nimik.
Poate ma ajutati cu vreo idee doua...
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimineata tuturor,

Bun venit printre noi pietricel.

Dau intai o ca sunt cam zombie asa si apoi ma apuc sa citesc un pic din urma.

O zi minunata tuturor.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80
eu am observat ca in zilele in care iesim afara (de obicei chiar inainte de ora de somn, facem ture prin curte/strada, cam o ora, sau mai putin daca e urat afara..), doarme mult mai bine si mai mult ziua...ajunge si la 2 ore....si o pun singurica sa adoarma in pat, o pup, ii dau suzetele si ies din camera....o oboseste probabil faptul ca merge mult (ca nu mai iesim cu carutzul, daca tot stam prin apropiere pe aici..) si aerul curat...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Selen sa stii ca mie toti dr la care am fost mi-au spus ca dupa ce o ia la picior si sta mai mult pe afara sa oboseasca o sa doarma mult mai bine dar uite ca nu-i asa. Sta toata ziua in picioare. Se plimba prin toata casa mai nou si singurel, nu doarme decat 1,5 ora pe zi la pranz si cu toate astea noaptea de la 2 la 4 tre sa ma joc cu el mai nou.
Nici macar nu pot spune ca am pretentia sa adoarma singurel pt ca si mie imi e greu sa adorm cateodata dar pot spune ca nu inteleg de ce se trezeste in miex de noapte si vrea sa se joace. Poate ca timpul imi va da totusi si raspunsul la intrebarea asta. am Ebrusca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Lumeeeeee... veniti mai aproape, cu curaj, cu curaj!

AVEM SI NOI UN DINTISOR (cred) Se simte la deget mai ascutit si cred ca a spart. deci la un an, o luna, douazaci de zile si noua ore

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Bravo Carol si la mai multi.
Ai vazut mai Ioanna ca nu ramane baiatul fara dinti? Ce i-al lui, I-al lui. Hai va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Lumeeeeee... veniti mai aproape, cu curaj, cu curaj!

AVEM SI NOI UN DINTISOR (cred) Se simte la deget mai ascutit si cred ca a spart. deci la un an, o luna, douazaci de zile si noua ore

Ioana, felicitari pt. primul dintisor al lui Carol!!!!
Sa-i creasca toti dintisorii sanatosi si puternici:)
De acum or sa creasca mai repese, o sa vezi. Oricum, pana creste dintisorul asta de tot o sa dureze 2-3 sapt., timp in care pot sa mai apara si altii. La a mea cresc numai cate 2, unul la disanta de 2-3 zile de altul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Buna seara...ce fac fetele?
Mai eu am sa va dau o veste...de care am uitat si sa-mi fie rusine...
Am vb cu Elle si va pupa...Este foarte ocupata cu programul fetitelor dar promite ca va mai intra sa va salute...
Fetitele sunt bine..Anna se poate lauda cu inca 2 dintoci..si niste muci..in rest sunt ok..
Acum sincer la programul incarcat de peste zi pe care il are Elle,ma mir ca mai are timp sa si respire..pe pune...
Va pup si scuze de intarzierea mesajului...

fericita de ALEX

Criss multumim tare mult de veste. Eu recunosc ca mai schimb din cand in cand cateva cuvinte cu Elle pe mess. Din pacate imi dau seama cat ii e de greu cu doi copii. Mie imi e greu cu unul asa ca, daca isi face timp si de forum e o super draguta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Seara buna!!!
ioanna,
Felicitari Carol!!!
Cu primul a fost mai greu, de acum sa te tii
Crocodana, bine ai revenit!!
Danuta, tu cum esti pe FB, vreau sa vad pozee!!
Monikus, imi pare rau ca Rares este asa refractar. Eu sunt sigura ca se va schimba

Eu am intrebat de mancare, in ideea ca le dati si de 2 ori pe zi carnita (noi avem 2 mese de legume pe zi, cu carnita sau branzica, seara, insa uneori i-am dat de 2 ori carnita).
Sunt multumita ca a inceput sa manance Loris mai bine, se vede ca era de la dinti problema.

Noapte buna!!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Kemsy sunt sigura ca la un moment dat o sa faca de toate.

Cat despre mancarica eu cunosc mamici care de la 1 an si cateva luni au inceput sa dea copilasilor mancare normala de 2 ori pe zi. Nu vad ce ar putea fi in neregula cu asta. La urma urmei eu m-as plictisi de acelasi meniu. Se prea poate ca incet incet sa se schimbe si copilasii nostri si sa manance mai multa mancare gatita sau chiar cate 2 feluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata

Oficial eram ultimul dovlecel fara dinti! hihi multumesc fetelor.

Bine ai venit Petricel la inceputul diversificarii carol refuza cam orice mancare. ii faceam 3-4 feluri diferite in fiecare zi. pana am descoperit ce ii placea, respectiv ciorbita acra. motiv pentru care in fiecare zi manca ciorbita. schimbam legumele si carnita dar acra sa fi fost. si, apoi, incet-incet, am inceput sa pun din ce in ce mai putin bors si sa i-o dau tot mai groasa.CArol, de exemplu, mananca cu mare, mare placere spanac, ou, perisoare, ardei umpluti, dovl#537;ecei gratinati, conopida etc Totul e sa descoperi ce ii place. ai incercat sa pui cartof dulce la mancare? sunt copii care il adora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

kemsy eu nu i-am dat niciodata lui Carol carnita sau ou de doua ori pe zi. el prea multa carnita nu papa, nu ca nu i-ar placea, ci pentru ca nu mi se pare foarte sanatoasa.

Mergi la inceput