Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Monikus,eu nu am nici un merit,zau,ca PAul vrea toate ce Rares nu le vrea,asa a fost el,el m-a crescut pe mine,nu eu pe el . Sunt o mie de chestii pe care eu am zis in timpul sarcinii "le fac asa",si acum le fac taman invers,ca m-am adaptat la copil.
Croco ,ieri am ratat felia de tort,acum am vazut-o ,arata super-bun

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Lali stiu ca depinde de copil. Asta e. La un moment dat o sa le facem pe toate.
Auzi hai sa punem si noi o listuta provizorie la inceput de capitol si apoi mai modificam. E mai frumos asa.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Ok , dar mai pe seara ,ca acum s-a trezit Paul si merg sa imi platesc darile,curent,net,alea-alea
.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

seara buna!

eu am observat ca in zilele in care iesim afara (de obicei chiar inainte de ora de somn, facem ture prin curte/strada, cam o ora, sau mai putin daca e urat afara..), doarme mult mai bine si mai mult ziua...ajunge si la 2 ore....si o pun singurica sa adoarma in pat, o pup, ii dau suzetele si ies din camera....o oboseste probabil faptul ca merge mult (ca nu mai iesim cu carutzul, daca tot stam prin apropiere pe aici..) si aerul curat...

Ioanna, eu tin minte de mai demult ca ai povestit ca n-aveti TV, si mie mi se pare ceva iesit din comun, zau! dar toata stima pt voi!
Ebru nu prea mai e fascinata de nimic la TV, asa ca nu-l mai deschid decat cand am eu ceva de vazut....cateodata ii mai pun la muzica, la desene nu se uita nici un minut, si nici reclamele n-o mai atrag...si eu zic merci

Criss, pupam barbatelul curajos!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Selen sa stii ca nu suntem sectanmti sau altceva si nici mai ciudati decat altii. pur si simplu nu gaseam nimic constructiv la televizor. iar stirile... eheeeee! sunt maritata cu stirile asa ca le aflu inaintea multora

INtrebare? Carol este ultimul dovlecel stirb?

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Lumeeeeee... veniti mai aproape, cu curaj, cu curaj!

AVEM SI NOI UN DINTISOR (cred) Se simte la deget mai ascutit si cred ca a spart. deci la un an, o luna, douazaci de zile si noua ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

AVEM SI NOI UN DINTISOR (cred) Se simte la deget mai ascutit si cred ca a spart. deci la un an, o luna, douazaci de zile si noua ore

sa curga sampania! sa iasa toti fara dureri si sa fie puternici si sanatosi! Ce bucurie!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

sa curga sampania! sa iasa toti fara dureri si sa fie puternici si sanatosi! Ce bucurie!

multumesc nici nu stiu cand a iesit exact. nu a plans nu a facut in nici un fel. sunt asa de fericita si s-a auzit acuma seara cand a papat pe lingurita

Voi aveti dinti deja? parca mai ramasese Ana-Banana (dar are un dintoc de vreo cateva zile) si Amilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara...ce fac fetele?
Mai eu am sa va dau o veste...de care am uitat si sa-mi fie rusine...
Am vb cu Elle si va pupa...Este foarte ocupata cu programul fetitelor dar promite ca va mai intra sa va salute...
Fetitele sunt bine..Anna se poate lauda cu inca 2 dintoci..si niste muci..in rest sunt ok..
Acum sincer la programul incarcat de peste zi pe care il are Elle,ma mir ca mai are timp sa si respire..pe pune...
Va pup si scuze de intarzierea mesajului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!!!
ioanna,
Felicitari Carol!!!
Cu primul a fost mai greu, de acum sa te tii
Crocodana, bine ai revenit!!
Danuta, tu cum esti pe FB, vreau sa vad pozee!!
Monikus, imi pare rau ca Rares este asa refractar. Eu sunt sigura ca se va schimba

Eu am intrebat de mancare, in ideea ca le dati si de 2 ori pe zi carnita (noi avem 2 mese de legume pe zi, cu carnita sau branzica, seara, insa uneori i-am dat de 2 ori carnita).
Sunt multumita ca a inceput sa manance Loris mai bine, se vede ca era de la dinti problema.

Noapte buna!!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Ioanna noua ne-a iesit primul la un an, si urmatorul peste o luna jumate cam asa, deci tot la urma urmei! A avut ceva nopti agitate in ultima saptamana poate mai ies, habar nu am!

cred ca am si uitat sa o pup pe mami de Ana si sa o felicit pentru dintoc! it is never too late, Nela!

e emotionant momentul cu dintii, la fel si cu mersul!topaiiam eu de fericire prin casa mai rau ca ea!

ma bag la lucru! de noapte buna!

Mergi la inceput