Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Crisbebe, ati scapat si de data asta (cu vaccinu')

Am si eu 2 intrebari:
1. Voi inca respectati regula de a da o data pe zi carnita/ou/peste?
2. Aveti temeri ca s-ar putea intampla ceva copilului? Eu am momente, la culcare, cand incep sa fabulez si sa-mi fac griji pentru situatii nebunesti (ca in povestea cu drobul de sare). Devin pe zi ce trece mai anxioasa

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Nu mereu imi iese faza cu zilnic ou/carne dar 75% da.
Eu incerc sa gandesc pozitiv. Imi iubesc asa mult puiul incat nu pot sa ma gndesc la ceva rau, nu as suporta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Crissbebe, ma bucur ca a suportat bine vaccinul. Sper ca nu a facut febra deloc.
Cu somnul, asa e si a mea. Cum da cu nasul de aerul mai rece de afara, cum baga somn. Mai nou readoarme si in masina. Ceea ce nu-i rau deloc. Eu mai nou stau in masina in fata cu sotul si ea singura in spate in scaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata tuturor,

Am vazut ca a aprut Croco. Te si pe tine si pe Amilici.

Pupam si restul fetelor. Promit sa scriu mai mult cand venim de afara ca acum ne pregatim sa iesim un pic afara.

O zi minunata tuturor.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009)
Copiii sunt singura bogatie terestra pe care o putem lua cu noi in cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna de dimineata

Bine ai revenit Croco

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Crisbebe, ati scapat si de data asta (cu vaccinu')

Am si eu 2 intrebari:
1. Voi inca respectati regula de a da o data pe zi carnita/ou/peste?
2. Aveti temeri ca s-ar putea intampla ceva copilului? Eu am momente, la culcare, cand incep sa fabulez si sa-mi fac griji pentru situatii nebunesti (ca in povestea cu drobul de sare). Devin pe zi ce trece mai anxioasa

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Kemsy eu incerc pe cat posibil sa respect regula asta. Noi mancam cam asa: 2 zile carne de pui, 2 zile ficatei de pui, 2 zile peste si 1 zi ou cu diverse legume. Asta la pranz. Dimineata fructe in diverse combinatii si cu 1-2 biscuiti iar dupa-amiaza de multe ori nu mancam decat cateva bucatele de paine cu cascaval sau cateva lingurite de iaurt sau cereale cu lapte. Din pacate mananc foarte prost masa de dupa-amiaza.
Cat despre intrebarea nr 2, ei bine chiar ieri citeam un articol dat de Raluk pe Facebook, despre o familie a carui copil a murit fara sa sufere de nimic. Pur si simplu s-au dus la el de dimineata si l-au gasit fara suflare. Si uite asa am realizat ca oricat de mult am pazi noi copiii, oricat de mult ne-am dori noi sa-i pazim de orice pericol se pare ca Dzeu le aseaza pe toate. Nu zic ca nu imi fac griji pt ca as minti dar imi dau seama ca nu depinde in totalitate de mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

So,

in ordinea cronologica cuvenita:

Bine v-am regasit! Sa fie intr-un ceas bun, sa avem parte numai de clipe fericite si numai momente frumoase de povestit!Eu am venit la casa noua cu www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.pinkcakebox.com/images/cake453a.jpg&imgrefurl=http://blog.pinkcakebox.com/halloween-wedding-pumpkin-cake-2007-10-30.htm&usg=FPJ3GSYRbS3hmEjYnmDKbRntPkc=&h=300&w=400&sz=34&hl=ro&start=22&sig2=0wUA4HsaTfqpDcrirfay7Q&zoom=1&tbnid=UiEa1r-SvwFJZM:&tbnh=109&tbnw=144&ei=XlzQTPSzKMfIswa9y5GKAg&prev=/images%3Fq%3Dpumpkin%2Bcake%26um%3D1%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1002%26bih%3D357%26tbs%3Disch:10%2C699&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=521&vpy=98&dur=441&hovh=167&hovw=223&tx=74&ty=80&oei=TlzQTOS8NYK0tAbEyayFAg&esq=3&page=3&ndsp=12&ved=1t:429,r:9,s:22&biw=1002&bih=357" target="_blank">o felie de tort!

La multi ani Danutza! Sau ar trebui sa zic La multi ani draga vecina!??? Sanatate, multe multe bucurii de la printesuca ta si suriorul sau fratioara ce urmeaza!! Si multi ani fericiti in casnicie!

Revin, tuturor!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Croco, foarte gustoasa felia de tort. Sa ne mai aduci. Te asteptam cu mare drag sa ne spui ce progrese a mai facut Ama.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Buna seara!
In primul rand LA MULTI ANI DANUTA!sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce-i mai bun alaturi de familia ta.

Abia acum am putut recupera totul.
So...si la noi tv merge din pacate cam mult si eu vreau sa schimb asta sa vedem cum.
Monikus eu il adorm pe Mihaita in brate si ziua doarme la el in patut dar noaptea pe la 2-3 il iau langa mine in pat.Stiu ca nu e bine, dar asa ne odihnim amandoi. (Ramona doarme cu sot)
Eu stiu ca la copii nu li se dau perna pana la 2 ani. Ramona a vrut perna pe la 2 ani si vreo 8 luni.

Nela superba Ana ta cum mananca paste...

MAi vroiam sa zic ceva dar am uitat.
ici la toate si noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Laura parca stiam eu ceva de genul asta cu pernele dar nu eram sigura. Eu de vreo 2 luni asa il adorm numai pe picioare. In consecinta tre sa il pun pe o perna mare si moale. Ca sa nu il trezesc cand il iau de pe picioare de regula il pun cu tot cu perna in patut. In brate se arcuieste iar daca il pun langa mine se catara pe mine si nu doarme deloc. Eu de regula fie il pun in patut fie adorm cu el asa pe picioare si de cate ori da sa se trezeasca mai legan un pic. Stiu ca nu e bine dar doar asa pot sa ma odihnesc un pic si eu.

Cum se mai inteleg fratiorii? Asa-i ca mai bine?

Mergi la inceput

Lali tare bine e ca Paul s-a obisnuit sa bea cu paiul. Rares al meu e anti-orice. Nu vrea nici la olita, nu vrea nici cu paiul, nici cu canita cu cioc, nici cu supapa nici fara, nici mancare decat pasata tare. Nimic nu vrea. Sper numai sa intram la un moment dat in randul lumii.

Danuta tare imi pare rau ca ai racit. Eu in ultima vreme ma tratez cu multa indiferenta. Sanatate multa iti doresc. Cat despre supra-rasfat, sa stii ca asa e si Rares. Cand pleaca bunica mea de la noi ziua, asta in zilele in care vine pe la noi, sta si 1 ora la usa de la intrare si plange dupa ea.

Gata, sunt recuperata.

Va tzuc tare pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Monikus,eu nu am nici un merit,zau,ca PAul vrea toate ce Rares nu le vrea,asa a fost el,el m-a crescut pe mine,nu eu pe el . Sunt o mie de chestii pe care eu am zis in timpul sarcinii "le fac asa",si acum le fac taman invers,ca m-am adaptat la copil.
Croco ,ieri am ratat felia de tort,acum am vazut-o ,arata super-bun

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Monikus,eu nu am nici un merit,zau,ca PAul vrea toate ce Rares nu le vrea,asa a fost el,el m-a crescut pe mine,nu eu pe el . Sunt o mie de chestii pe care eu am zis in timpul sarcinii "le fac asa",si acum le fac taman invers,ca m-am adaptat la copil.
Croco ,ieri am ratat felia de tort,acum am vazut-o ,arata super-bun

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Lali stiu ca depinde de copil. Asta e. La un moment dat o sa le facem pe toate.
Auzi hai sa punem si noi o listuta provizorie la inceput de capitol si apoi mai modificam. E mai frumos asa.

Mergi la inceput