Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Buna seara,buna seara..ne primiti cu vaccinarea?
Abia acum am ajuns si noi acasa..plecati de la 1 si jumate..
Am fost de am facut vaccinul dupa care am trecut pe la nasa care sta langa noi...Praslea a adormit cand a scot nasul din nou afara asa ca uite ce am mai stat eu sa inghet ca de sa-si faca baiatu' somnul de frumusete...si acum doarme..nu am mai rezistat si am intrat in casa cu riscul de a se trezi..dar nu..asa ca am si eu putin timp sa stau cu voi...

fericita de ALEX

deci a fost ok viteazul la vaccin! bravo lui

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu sunt aici...am o durere de sale!!
Nela, e o scumpa Ana. Asa mananca si Loris, pe noi ne distreaza, ziceam ca mananca cu penseta, asa tine degetelele . Tot autodiversificare, ca mi-e teama ca o sa uite sa manance cu lingurita.

Ioanna, fara tv?
Noi suntem dependenti de tv, merge toata ziua . Am de gand sa schimb asta, cel putin cat stau eu ziua cu Loris.

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Buna seara,buna seara..ne primiti cu vaccinarea?
Abia acum am ajuns si noi acasa..plecati de la 1 si jumate..
Am fost de am facut vaccinul dupa care am trecut pe la nasa care sta langa noi...Praslea a adormit cand a scot nasul din nou afara asa ca uite ce am mai stat eu sa inghet ca de sa-si faca baiatu' somnul de frumusete...si acum doarme..nu am mai rezistat si am intrat in casa cu riscul de a se trezi..dar nu..asa ca am si eu putin timp sa stau cu voi...

deci a fost ok viteazul la vaccin! bravo lui

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

iti dai seama ca a urlat dar l-am pacalit repede... l-am parat fetitelor de afara..care asteptau la dr..
I-am zis sa nu mai planga ca el e 'babat' si ca rad fetitele de el...si culmea...s-a oprit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Crisbebe, ati scapat si de data asta (cu vaccinu')

Am si eu 2 intrebari:
1. Voi inca respectati regula de a da o data pe zi carnita/ou/peste?
2. Aveti temeri ca s-ar putea intampla ceva copilului? Eu am momente, la culcare, cand incep sa fabulez si sa-mi fac griji pentru situatii nebunesti (ca in povestea cu drobul de sare). Devin pe zi ce trece mai anxioasa

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

So,

in ordinea cronologica cuvenita:

Bine v-am regasit! Sa fie intr-un ceas bun, sa avem parte numai de clipe fericite si numai momente frumoase de povestit!Eu am venit la casa noua cu www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.pinkcakebox.com/images/cake453a.jpg&imgrefurl=http://blog.pinkcakebox.com/halloween-wedding-pumpkin-cake-2007-10-30.htm&usg=FPJ3GSYRbS3hmEjYnmDKbRntPkc=&h=300&w=400&sz=34&hl=ro&start=22&sig2=0wUA4HsaTfqpDcrirfay7Q&zoom=1&tbnid=UiEa1r-SvwFJZM:&tbnh=109&tbnw=144&ei=XlzQTPSzKMfIswa9y5GKAg&prev=/images%3Fq%3Dpumpkin%2Bcake%26um%3D1%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1002%26bih%3D357%26tbs%3Disch:10%2C699&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=521&vpy=98&dur=441&hovh=167&hovw=223&tx=74&ty=80&oei=TlzQTOS8NYK0tAbEyayFAg&esq=3&page=3&ndsp=12&ved=1t:429,r:9,s:22&biw=1002&bih=357" target="_blank">o felie de tort!

La multi ani Danutza! Sau ar trebui sa zic La multi ani draga vecina!??? Sanatate, multe multe bucurii de la printesuca ta si suriorul sau fratioara ce urmeaza!! Si multi ani fericiti in casnicie!

Revin, tuturor!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!
Ce faceti?Noi am fost nitel pe la cumparaturi,acum ne-am intors.
Monikus am ramas datoare de azi-dimineata,nu ma mai doare maseaua ,si nici burta,nik,nik,sunt ca noua dar sa nu ma spuneti la sotz,ca imi strica programul .
Crissule,pup pe Alexutul curajosul, auzi la el,babat in toata regula daca s-a rusinat. Ce,numa' tac-su sa sufere la frumusete? .
Kemsy,si zi asa,drobul de sare,a? Lasa mami,ca mai sunt si alte dilii care se trezesc in miez de noapte si miros copilu' ,si il pupa,si ii spun cate si mai cate,si ii multumesc domnului ca e sanatos si se roaga sa nu pateasca niciodata nimic grav,ca ar innebuni( adica io ).
Ma intorc,acu' ma minunez cum bea cupilu' meu laptic din cana cu pai, trage din pai,dar are tendinta sa ridice cana cu fundu-n sus,ca pe aia cu cioc,dureaza ceva pana isi da seama cum functioneste ele .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

UFF am recuperat,

Danutza sorry, am dat-o in bara cu vecina! but you never know!Sa dea Dumnezeu sa va iasa planurile asa cum vreti voi si sa va mearga din plin cu mutatul!

Nela m-a topit Banana! E atat de finutza si de delicata! Vis, iti spun!Mi-a placut maxim, dar maxim de ea!

Si noi bifam la muzica si dans! O sa incerc sa uploadez o mostra!

Doar ce a adormit si Ama mea (la san evident), ma bag ca am ceva de lucru!

Noapte linisita si frumoasa oriunde v-ati afla!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna seara!
In primul rand LA MULTI ANI DANUTA!sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce-i mai bun alaturi de familia ta.

Abia acum am putut recupera totul.
So...si la noi tv merge din pacate cam mult si eu vreau sa schimb asta sa vedem cum.
Monikus eu il adorm pe Mihaita in brate si ziua doarme la el in patut dar noaptea pe la 2-3 il iau langa mine in pat.Stiu ca nu e bine, dar asa ne odihnim amandoi. (Ramona doarme cu sot)
Eu stiu ca la copii nu li se dau perna pana la 2 ani. Ramona a vrut perna pe la 2 ani si vreo 8 luni.

Nela superba Ana ta cum mananca paste...

MAi vroiam sa zic ceva dar am uitat.
ici la toate si noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatzaa!
?
Mai,de chiauna ce sunt am dat cafele la papanasi ,dar nu mai sterg mesajul,ca or sa creada ca au fantome care apar si dispar .
Revin!

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata!

Multumoesc mult de tot pt. urarile de ieri. Nu am cuvinte..

Pe mine cred ca m-a luat raceala ca am azi o tuse si parca ma apasa si plamanii. Mama lor. Au plecat si parintii in provicie in dimineata asta si am ramas iar doar noi trei. Asta mica a facut o criza de nervi cand a vazut ca pleaca bunicii si adio suprarasfat:)) AQcum s-a calmat, s-a catarat ingura pe canapea, si-a pus o perna in brate si se uita la reclame la tv cumintica.

Crocodana, bine ai revenit. Ei, nu se stie niciodata cum redevenim vecine:)

Mergi la inceput