Fluturasi de martie-aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy-S..deci tie de la stat acasa si la pat..ti s-a lungit colul??Dar este inchis???Da-mi si mie sfaturi si spune-mi ce ai facut tu sa fie mai ok...si eu vreau sa remediez aspectul...sa vedem cum facem...

15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multumesc fetelor ca mi-atzi admirat fetita,nu shtiu de ce i-atzi zis printzesa,eu vroiam sa fie vrajitoare ieri si eu care credeam ca mi-a ieshit

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 20+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina, eu spuneam de sfarcurile mici...Din experienta mea...desigur nu trebuie sa se adevereasca intotdeauna...Femeile cum alaptau pe timpuri cind nu erau biberoane si lapte praf...ca banuiesc ca si atunci erau si cu sfarcuri mai mici si mai mari...
Dar sfarcul mai mare e un avantaj. Cumnata mea nu a putut alapta ca nu prea avea sfarc. la fel vecina de salon a sora-mii..pur si simplu nu putea cupla bb la tzatza..Oricum, sfarcul se mai formeaza dupa nastere, prin pus bb la san. Nu am vrut sa te ingrijorez

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

m-am intors de la doctor un pachet de nervi de unde aveam atatea emotii, nu m-am ales cu nimic!!!

pana acum la fiecare control la care am fost imi facea si cate o eco de control sa vada cum sta, cat e, ce face etc...de data asta nimic!!! mi-a facut doar control manual si mi-a zis ca totul e ft bine si mi-a pus sa ascult inima care se pare ca bate ft clar....offf asa ciuda imi e ca nu am putut sa il vad si eu, macar un minutel acolo

cert e ca mi-a facut programare peste 2 saptamani la biometrie, si de acolo o sa capat toate informatiile despre greutate, dezvoltare etc, si pe 14 dec la morfologie 4d...stiu ca 2 saptamani nu sunt mult dar tare dezamagita sunt ca azi nu l-am vazut deloc...

s 18, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello burtici!

azi am avut program de curatenie in curte..si am gasit caca de pisica in ghivecele mele de flori . Imi vine sa pun otrava

simo, asa e, sfarcurile se formeaza si in timpul suptului. eu aveam unul din sfarcuri ombilicat(adik in interior) si am folosit mamelon de silicon la inceput cand alaptam, apoi a inceput sa iasa in afara si asa a ramas . nu mai spun ca s-au marit in dimensiune considerabil si sunt mult mai tari si mai sensibili. deci chiar daca nu erau tocmai buni de alaptat la inceput, pana la urma i-a format Cristi

sunt cam obosita..ma duc sa bag baiatul in pat si sa trag si eu pe dreapta

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 24+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Scrish imi pare rau ca nu l-ai vazut pe bebe si sincera sa fiu, control manual la 18 sapt, mi se pare ciudat, dar mai stii. E bine ca i-ai auzit inimioara, daca nu s-a putut mai mult. Pupici.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 22+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

si eu zic ca la 18 sapt e cam ciudat controlul manual...Mie nu mi-a facut la nici o sarcina control manual, decit la inceput...Imi pare rau ca n-ai avut eco...
Madutza, super ca ti s-au format si ca ai reusit sa alaptezi! uite tu esti un exemplu ca se poate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Alina, eu spuneam de sfarcurile mici...Din experienta mea...desigur nu trebuie sa se adevereasca intotdeauna...Femeile cum alaptau pe timpuri cind nu erau biberoane si lapte praf...ca banuiesc ca si atunci erau si cu sfarcuri mai mici si mai mari...
Dar sfarcul mai mare e un avantaj. Cumnata mea nu a putut alapta ca nu prea avea sfarc. la fel vecina de salon a sora-mii..pur si simplu nu putea cupla bb la tzatza..Oricum, sfarcul se mai formeaza dupa nastere, prin pus bb la san. Nu am vrut sa te ingrijorez

da, alina, nici eu nu aveam formate sfarcurile si a rezolvat vlad problema..s-au format bine si asa au ramas acum pt bebelina doar laptic sa fie

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

m-am intors de la doctor un pachet de nervi de unde aveam atatea emotii, nu m-am ales cu nimic!!!

pana acum la fiecare control la care am fost imi facea si cate o eco de control sa vada cum sta, cat e, ce face etc...de data asta nimic!!! mi-a facut doar control manual si mi-a zis ca totul e ft bine si mi-a pus sa ascult inima care se pare ca bate ft clar....offf asa ciuda imi e ca nu am putut sa il vad si eu, macar un minutel acolo

cert e ca mi-a facut programare peste 2 saptamani la biometrie, si de acolo o sa capat toate informatiile despre greutate, dezvoltare etc, si pe 14 dec la morfologie 4d...stiu ca 2 saptamani nu sunt mult dar tare dezamagita sunt ca azi nu l-am vazut deloc...

s 18, in asteptarea baietelului nostru minunat

scrish, lasa nu fi suparata..bine ca e bine beb, asta e cel mai important..
dar nu e prea tarziu morfologica pe 14 dec ? cate sapt o sa ai ? banuiesc ca e morfo de trim 2, nu ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

multumesc fetelor ca mi-atzi admirat fetita,nu shtiu de ce i-atzi zis printzesa,eu vroiam sa fie vrajitoare ieri si eu care credeam ca mi-a ieshit

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 20+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

anaxena, eu parca le-am numit printese pe toate fetitele care le-am admirat azi..dar doar asa ca alint..
de costum nu exista dubii..e o vrajitoare adevarata..sincer, pe mine nu m-ar fi dus mintea la asa un aranjament..se vede ca ai ochiul format

Mergi la inceput