Fluturasi de martie-aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

ceau burtici dragi!

eu azi am asa o zi proasta si ma simt tare deprimata. incep sa realizez ca a fi gravida inseamna ca si lumea se uita altfel la tine...si nu neaparat intr-un sens pozitiv.
Ma refer din punct de vedere profesional, lumea incepe sa te perceapa mai neputincioasa. Stiu ca gandul meu trebuie sa fie la bebe, sa nu ma mai obosesc sau stresez de acum incolo, dar ma deprima teribil atitudinea asta a oamenilor.
si nici macar nu poti sa te alini cu gandul ca oamenii fac asta dintr-o dorinta de a te proteja pe tine femeie gravida. nu stiu cum e la voi, dar eu simt tot mai mult ca sunt tratata ca inca una care s-a decis sa aleaga solutia usoara si sa se puna la adapost 2 ani. si nu mai conteaza in ce stare esti, se calca peste tine ca esti cel slab.

ufff, nici nu stiu daca am logica. ceea ce stiu este ca ma simt atat de prost si parca nici nu realizam cate trebuie sa pun deoparte. de fapt ma deranjeaza cum sunt fortata de altii sa le pun deoparte... :(

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce bun este un somn de "calitate"...

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

ceau burtici dragi!

eu azi am asa o zi proasta si ma simt tare deprimata. incep sa realizez ca a fi gravida inseamna ca si lumea se uita altfel la tine...si nu neaparat intr-un sens pozitiv.
Ma refer din punct de vedere profesional, lumea incepe sa te perceapa mai neputincioasa. Stiu ca gandul meu trebuie sa fie la bebe, sa nu ma mai obosesc sau stresez de acum incolo, dar ma deprima teribil atitudinea asta a oamenilor.
si nici macar nu poti sa te alini cu gandul ca oamenii fac asta dintr-o dorinta de a te proteja pe tine femeie gravida. nu stiu cum e la voi, dar eu simt tot mai mult ca sunt tratata ca inca una care s-a decis sa aleaga solutia usoara si sa se puna la adapost 2 ani. si nu mai conteaza in ce stare esti, se calca peste tine ca esti cel slab.

ufff, nici nu stiu daca am logica. ceea ce stiu este ca ma simt atat de prost si parca nici nu realizam cate trebuie sa pun deoparte. de fapt ma deranjeaza cum sunt fortata de altii sa le pun deoparte... :(

17+ Natalia

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

ama, nu te amara din cauza oamenilor..nu merita, ceea ce e important este bebe sa fie bine si sanatos..restul nu mai conteaza..
eu de cand am ramas gravida prima oara parca nu ma mai atingea nimic, eram doar eu cu bebe si tati si parca ma simteam fericita si mult mai norocoasa decat toti din jurul meu..parca pluteam si nimeni nu ajungea la mine toate vorbele rele treceau pe langa mine si in sinea mea stiam ca acei oameni nu stiu ce-i aia bucuria de parinte, habar nu au care e scopul si menirea noastra in viata..sincer, ce faci cu munca la batranete ? cine te alina si iubeste ? din munca ai satisfactie pe moment pe urma vine alta si alta provocare si sanse vor fi tot timpul..
si sa stii ca eu eram o carierista impatimita, nu stiam altceva in afara de munca..munceam din timpul facultatii inca si parca era singurul meu tel in viata, sa urc cat mai sus, sa-mi dedic viata firmei, eram in stare sa dorm acolo daca se putea..pana mi-am dat seama ca nu asta imi aduce fericirea si implinirea..e adevarat ca am incercat sa fac munca cat mai bine cat am stat la servici fara sa ma intereseze restul din jurul meu..au fost si comentarii rautacioase si stiu ca si acum probabil o mare parte ma condamna, ca nu mi-a ajuns un bb ci mi-am prelungit sederea acasa cu inca 2 ani..ei asa privesc lucrurile, simplist, dar pe mine nu ma mai deranjeaza, n-au decat sa ramana ingusti asa la minte..pt mine nu inseamna inca 2 ani de stat acasa ci un copil care ne va implini ca familie.
eu zic ca timpul iti va clarifica gandurile si bb iti va aduce linistea..nu fi trista, oamenii sunt invidiosi..ia incearca sa-i sfidezi cu buna ta dispozitie si bucuria care se citeste pe fata la orice gravida

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

acum m am trezit si eu, de suparare m-am bagat direct in plapuma...

ce sa zic, si mie mi se pare ciudat control manual la 18 sapt in sensul ca nu am mai auzit pe nimeni caruia sa i se faca, tuturor li se face eco abdominala nu? bine eu si acum 3 sapt cand am mers mi-a facut si transvaginala ca sa vedem sexul lui bebe...acum nah, nici nu mai stiu ce sa zic ...

miki peste 2 sapt cand o sa fiu la 20 sapt, imi face biometria, unde il masoara pe bebe din toate unghiurile si ii cerceteaza toate organele, o sa primesc si poze. pe 14 dec, o sa fiu in 24 de sapt si iar o sa il masoare, cu dif ca totul o sa fie 4d si primesc si dvdul...e tarziu? ca ma gandesc ca daca il masoara odata la 20 de sapt si inca odata la 24 (dif de o luna) e ok...

ma apuc sa infulec o milka cu alune...cred ca o sa o dau gata pe toata

s 18, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

acum m am trezit si eu, de suparare m-am bagat direct in plapuma...

ce sa zic, si mie mi se pare ciudat control manual la 18 sapt in sensul ca nu am mai auzit pe nimeni caruia sa i se faca, tuturor li se face eco abdominala nu? bine eu si acum 3 sapt cand am mers mi-a facut si transvaginala ca sa vedem sexul lui bebe...acum nah, nici nu mai stiu ce sa zic ...

miki peste 2 sapt cand o sa fiu la 20 sapt, imi face biometria, unde il masoara pe bebe din toate unghiurile si ii cerceteaza toate organele, o sa primesc si poze. pe 14 dec, o sa fiu in 24 de sapt si iar o sa il masoare, cu dif ca totul o sa fie 4d si primesc si dvdul...e tarziu? ca ma gandesc ca daca il masoara odata la 20 de sapt si inca odata la 24 (dif de o luna) e ok...

ma apuc sa infulec o milka cu alune...cred ca o sa o dau gata pe toata

scrish, nu stiu ce sa zic, cred ca e ok daca asa te-a programat docotrul..parca morfo de trim 2 se face intre 20-24 sapt..deci ai fi ok..insa ciudat ca te-a programat practic de 2 ori..

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

cris sa ai pofta cu milka. lasa nu te necaji, ca trec si astea 2 sapt si il vezi pe bb. morfo se face intre 20-24 sapt, ideal este la 22 sapt. eu la ambele sarcini am facut morfo la 20 sapt (la prima 20+1).
hai mai bine trimite ne linkul cu pozici ca eu acusi tre sa plec dupa printesa mea la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

anaxena, MSbb, bbyasmi sa va traiasca fetitele si sa va bucurati de bb nr.2! Sunteti niste frumoase, si voi si fetele, m-am uitat la poze! :)

miki1979, ms, sper sa ne descurcam cu meseria asta, sunt cam crispata, ce o sa fac, cum o sa fac, dar cred ca multe vin de la sine, mai citim, mai intrebam, invatam...

stefyapost, roxy_s, mandreeac, simonacip, madutza_bra

alina.n sunt chiar din orasul constanta :)

Si nu face nimeni de aici vaccinul antigripal? Stiam ca gravidele nu il pot face pana in 14 saptamani, dar ca dupa aceasta data e safe. Si eu ma gandeam sa-l fac, dar azi medicul de familie mi-a zis sa stau linistita si sa nu ma agit...Well, sa vad ce zice si medicul care urmareste sarcina...

Pupam si sa aveti o zi frumoasa!

21+

O sa avem un puiuuut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

ama22: nu mai fi suparataaaa...la mine e taman pe invers: de cand i-am anuntat, parca mai abitir trag de mine, si ma enervez ca parca nu conteaza deloc pt ei sa ma portejeze putin. parca vor sa rezolve acum tot. nu mai pun la socoteala ca mi-au adus un ajutor si dupa ce l-am invata cat de cat sa se miste pe aici, vor sa-l mute la alt deparatment si mie sa-mi aduca o colega ce a lucrat in alt deparatment al fiemri: deci sa o invat si ep ea..si nu mai am niciun chef deloc. as sta acasa si sa pot sa ma bucur si eu de perioada asta..pt ca la mine alta sarcina nu va mai fi..si vreau sa gust din plun, insa pana aucm nu am reusit. ba mi-a fost rau...ba stres cat cuprinde la serviciu.
asa ca nu te mai supara.
capul sus si zambeste!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ohooo ama ai atins un subiect sensibil si la mine sa stii ca si eu am fost criticata de anumite cunostinte ca de ce m am pus sa fac copil la 26 de ani, ca e mult prea devreme, ca trebuia sa mai stau sa copilaresc, sa ma plimb prin lume, sa am timp de iesit in cluburi si de imbatat, de distractii pana tarziu in noapte etc...nici nu m-am obosit sa le mai explic ca lucrurile pe care ei le enumarau nu mai formau demult parte din lista prioritatilor mele si ca slava domnului le-am facut pe toate la timpul lor astfel incat sa nu ma trezesc la 30 de ani ca ma uit inapoi si nu am realizat nimic decat betii cu prieteni de iesit in oras si muuuult timp pierdut.

chiar ieri de ex m-am intalnit cu o prietena care are un bebe de 1 an si 5 luni si care a naibii sa fiu daca mi-a zis vreun lucru bun despre faptul de a avea un copil, nu a facut decat sa se vaiete cat de greu e, cat de putin timp are, ca pe ea nu o ajuta nimeni si ca practic isi creste singura copilul. Specific k cei doi soti locuiesc in casa cu parintii ei care nu stiu ce sa mai faca pt bebe, sotul ei munceste si o ajuta MEREU si socrii nu stiu ce sa mai faca sa mai apuce o zi de stat cu nepotul. morala,,,,ca sunt eu fraiera ca imi sacrific viata ca sa fac un copil. imi venea sa o dau cu capul de pereti!!!!

eu cred ca nu are rost sa pierzi timp gandindu te la oamenii astia marunti. orice ai face, niciodata nu poti sa ii impaci pe toti si mereu va exista cineva care sa faca pe desteptul criticand aiurea. tot ce conteaza esti tu, sotul tau, si minunea mica din burtica. doar pentru voi 3 sa iti faci ganduri, in rest, nu merita nimeni si nimic

Mergi la inceput

spiridusha, eu nu am facut niciodata, nici macar prin cap nu mi-a trecut sa il fac, nici acesta nici alte vaccinuri optionale. la fel si printesei mele, i-am facut strict vaccinurile obligatorii si atat. in rest "sanatosi" sa fim ca trecem noi si peste cate o gripa/raceala.
eu in sarcina asta am fost racita aproape in fiecare luna iar acum vad ca nu mai iau...

Mergi la inceput