Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 14
Naty spune:
crisspy daca la-i da la gradi asta ar fi coleg cu Nadiusha Si ea tot acolo va merge.
cristi am ras de m-am prapadit cand am vazut filmul ... Foarte tare e Carol!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
mara95 spune:
multumesc, fete dragi!o sa-mi treaca, timpul vindeca ranile...
cu toata supararea mea, nu m-am putut abtine sa nu rad vazandu-l pe carol.pe langa faptul ca e frumos foc, mai manaca si ciorba!!!andru deloc, nici macar nu stie cum sa foloseasca lingura
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
sdcristian spune:
mara, e supa cu taitei, prima data cand o vede urla de numai, sa nu cumva sa-i dau, zici ca-l omor
daca il las sa se distreze asa un pic, apoi ma lasa sa il hranesc
decand merge la gradi a apucat lingura si are ambitia sa pape singur
bebelusi spune:
Mortal Carol, am ras de m-am prapadit la faza cu catelul
Vlad de fff mult timp mananca numai daca are si el o lingura in mana, dar eu nu il las sa manance singur ca o pune jumate pe el, il las sa manance doar chestiile solide, ciorba nu il las, cred ca gresesc un pic
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Tare dragut Carol... Stefan nu ar fi stat asa... iar catelul ar fi fost cu totul in farfurie...
Ieri punea tata varza pt noi, si mama a coborat sa cumpere sare( fara el) , el iar s-a jucat la usa de la balcon, o tranteste si nu stiu cum a facut ca iar l-a inchis pe tata pe balcon, noroc ca a venit mama repede(acum nu mai era geamul deschis sa poata sari-tata). Cand a venit mama a luat-o de mana sa-i arate unde e taie..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+
ingrid70 spune:
Naty, cu gradinita sunt de acord cu tine, dar la Crispy mi se pare o situatie speciala, adica decat sa-i vada doar in w.k., mai bine la gradinita. Nah, asta e parearea mea... Si alex e mort dupa copii, insa are o mare problema cu adultii si nu stiu de unde-i vine. Ca nu s-a atins nimeni de el nici cu o privire. Cum vede copii se duce glont la ei, de la pitici mici pana la elevi de liceu, cand vede adulti ca se apropie la mai putin de 1 metru urla din toti rarunchii si nu-i scapa nici o secunda din ochi sa vada ce fac. Cred ca i-ar place f tare la gradi, dar fara educatoare. Cum implineste 3 ani o sa incep sa cercetez gradinitele (cele 2-3 de pe aici) si candva intre 3 ani si 3 ani si 7 luni (adica din februarie cand face 3 ani si pana in septembrie cand incepe gradi) o sa-l prepar/mergem sa vedem/sa ne obisnuim la gradi. Daca se imbolnaveste vreau sa vorbeasca, sa ma inteleg cu el la tratament, sa-mi spuna cum se simte si ce il doare, etc...Cu salvarea, ce sa zic, la noi nu exista... si cand spun asta nu ma refer la faptul ca nu exista o masina pe care scrie "ambulanta", ci la faptul ca acea masina nu e efectiv o salvare. O singura data am avut nevoie, cand a avut sotul hemoragie digestiva si m-am crucit. Salvarea era o duba pe care scria ambulanta, infect de imputita si ca dotari avea 2 paturi de invelit si 2 tavite de vomat + patul pacientului cu supotul pentru perfuzie pe care le-am luat din spital. Ah! si la sfarsitul lui noiembrie am inghetat de frig pentru ca NU AVEA NICI UN GRAM DE CALDURA! Oribil! Plus ca la noi pt orice taietura te trimite la Severin, 30 km distanta, pe treijde' viaducte, aproape toate in lucru, cu o gramada de semafoare, intr-o parte Dunarea, intr-o parte muntele, deci nu e loc de strecurat, face pe putin o ora si jumatate (atat am facut ieri). Si niciodata nu vine medicul pe "salvare", doar soferul si o asistenta. Poate in alte parti sa fie altfel, dar la noi asa este! Pacate chioare!Multumim Irina, Miere pt postarile legate de innecat.De Micola mai stie cineva ceva?Cadia sa ne tii la curent! Deci pe 16 vine mogaldeata! Cezariana usoara si bebe extra-mega sanatos!Carmen, da sa te tii de cuvant, da? Ce naiba, nu avea cine sa verifice o greseala de calcul?
ingrid70 spune:
Am si eu o intrebare pt IrinaC, sau pentru cine se pricepe. Alex are acnee infantila, destul de naspa, bratele de la umeri, pana la palme si piciorusele, de la pampers pana la talpi si pe fata si trebuie sa-i facem niste analize (cele uzuale + niste dozari hormonale). Vom merge la Timisoara, la Policlinica Bega. As vrea sa stiu ii va lua sange din vena sau din deget?
asparagus spune:
salutare si de la noi!
Am venit si noi dintr-un mic concediu de o saptamana in Romania, la ai mei. As fi dat apel spoate sa ne vedem, daca ar vrea cineva sa ne cunoasca, dar o sapt. a fost asa scurt ca nici n-am apucat sa ma dezmeticesc bine. Oricum am dormit noptile pana la pranz si tare bine a fost.
Lisa, felicitari pentru burtica! Am inceput sa va invidiez pe voi ,gravidutele. Deocamdata insa sotul se tine tare pe pozitii.
Micola, ma gandesc tot timpul la voi si sper sa fiti bine!
Mara, se intampla patanii de astea la copii. Si eu am avut o taietura pe fata, n-a ramas semn. Am cazut de pe un leagan intr-un ciob, la locul de joaca!
Cami, tu cum te mai simti?
Crisspy, Lucas a mers de mic tare la cresa. S-a imbolnavit de multe ori in primul an, dar nimic super serios, virusi care au trecut in cateva zile. Anul asta n-a mai fost bolnav din iunie.
Parerea mea este ca, cu cat Razvi creste, cu atat este mai important sa fie langa voi, mai ales ca voi v-ati hotarat sa mai faceti un bebe.
Of, sunt situatii atat de incurcate in viata noastra de parinti si deciziile atat de grele!
Irina, te admir cat esti de puternica si peste cate ai trecut si tu in ultimii 2 ani. Dumnezeu va pazeste de acolo de sus.
Ledi, sunteti asa frumosi in poza!! Iar tu esti nu numai draguta, esti chiar frumoasa si emani o aura speciala, se vede dragostea pe care i-o porti lui David in fiecare poza...
Patricia, voi tot nu stiti ce o sa fie bebe sau nu vreti sa se afle?
Multa sanatate si liniste tuturor mamicilor de licurici si mai ales burticilor!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
bebelusi spune:
Asparagus noi vrem sa stim dar nu a vrut sa se arate, in 15 nov mergem la eco
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"