Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelusi spune:
Cadia ai grija xa nu e de gluma cu tensiunea in sarcina. 3400????ce multtttttttt. Bravo
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Salutare mamici,
eu aseara am stat pana la 23.30 sa verific o balanta de mijloace fixe.. m-a sunat directoarea la 20.30, ca nu-i da nu stiu ce... pana la urma nu era decat o greseala de calcul.. de azi daca ma suna spun ca nu am net, lumina etc... sunt acasa in concediu..off
Micola asteptam un semn, speram ca sunteti bine...
Cadia poate erai emotionata de aveai tensiunea sa mare, azi ai masurat-o? Ce bebelina mare aveti... 3400g..
Eu ma sa fie mai marisoara ca stiti cat am tras cu Stefan, si sa fie nene mancacioasa..
Miere si noi ne minunam cand mananca Stefan.. are perioade, cand noi suntem acolo nu prea mananca ca se rasfata..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+
Carmen_Marieta spune:
Patricia tu cand mai mergi la dr? Cum te simti?
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
30+
Naty spune:
cadia brrr ma furnica pielea cand ma gandesc ce putin mai ai.
Sfatul meu este sa asculti de ginecolog. Nu e de joaca cu tensiunea in sarcina. Stiu ca e nasol rau sa stai in spital dar daca dr tau crede ca e mai bine atunci asa e.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
crisspy spune:
'Neata,
Multumesc de sfaturi pentru gradi .
Naty ai pus punctul pe "i", asa zice si Adi (sotul meu) ca o sa-i fie greu cu imbolnavirile...zona Cotroceni e Ok pt mine, e chiar in drumul meu spre si de la birou.
Mara imi pare asa de rau de patanie ...sper sa nu se fi adancit rana si sa treaca repede si fara semne pe cat posibil.
Oau Cadia ce putin mai e...tinem pumnii sa mearga toate struna
Miere felicitari pt copan ...Razvi e carnivor (are si cu cine sa semene), nu refuza carnitza niciodata.
Dark am vazut pozicile de pe contul comun...sunteti o familie tare frumoasa iar Mister a fost tare dragalas in costumul de spider. Sa-i fie de bine tunsoarea.
Micola asteptam vesti de la voi ...am incercat sa gasesc listuta cu nr de telefon pe care am facut-o inainte sa nastem si nu dau de ea.
gascha
Crisspy, fericita de Razvi
bebelusi spune:
Miere daca iti amintesti, pana acum cateva luni nici Vlad nu manca deloc carne, tot asa a inceut si el, cu un copan la tara, si acum mananca dar numai copane, bucati de sunculita, in mancare nu prea mananca, ii place sa tina el in mana bucata mare si sa muste
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
ziua buna
Cadia, asculta te rog de gineco. explica-i ca nu ai cum sa o lasi pe Clara singura si ca daca nu e absolut necesara internarea sa te monitorizezi de acasa. dar el stie cel mai bine.
Carmen, sa fie asa cum iti doresti! la mine cel putin copiii sunt taaare diferiti!
Miere, poza cu copanu'???? cred ca a fost exceptional
ieri am avut musafiri de vaza . trebuia sa o vedeti pe Pupu cum il hranea pe David cu bucatele de ciabatta.. mase-le erau amandoua pe spate de emotie. nu am fost inspirata sa le fac atunci poze..
sdcristian spune:
din categoria catelul e mai bun ca lingura
http://www.trilulilu.ro/cristi20003/4c1c00881fa3cf
Leditia spune:
crisspy,sa fie cum iti doresti.E nasol cand se imbolnavesc de la gradi,dar il ai langa tine..Mereu vor fi avantaje si dezavantaje.Eu mi-as dori sa-l duc pe David la gradi,ca lui ii plac copii,insa ma sperie groaznic ce ar putea pati de la atatea chestii culese de la gradi..Insa pe la 3 ani tot vreau sa-l duc,macar la program scurt,sa vad cum ii merge..
La gradi particulara e fain,ca-s mai putini copii si sunt alte conditii,insa recunosc ca eu habar nu am concret de una si alta,ca nu am fost nicaieri pt asta..stiu doar de la prieteni si forum:))
Cadia,sanatate multa,mai ai putin,o sa fie bine.
Mara,tare rau imi pare de patania voastra..pupam buba sa treaca.
Carmen,ia-o mai usor,nu-ti face nimeni statuie zau..Bucura-te de concediu,ca dupa ce vine bb stii tu cum e cu somnul..sau mai bine zis,lipsa lui.:)
Miere,bravo lui Aidan.O fi fost gustos rau copanul ala..cine stie:))
Eu pozele din mailul comun nu le vad,k am uitat parola..asa ca vad doar ce puneti pe aici sau ce mai primesc pe mess:)
pupam trupa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.