Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mara stai linistita, nu te speria, acum nu poti sa ii tii intr-un glob de cristal, o sa fie bine o sa vezi

Iulia bafta, nu stiu ce sa zic ca nu am cumparat niciodata lapte fara lactoza

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

IULIA eu am dat antoniei si lapte fara lactoza
ea l-a acceptat
dar era mica ce e drept
acum mari sunt mai pretentiosi
si fac diferentele mai usor
va trece si starea asta

doamne ce greu e cu astfel de innecari
sincer nu am priceput chiar corect totul
ca e cam greu cu termenii medicinali
dar doamne ajuta sa nu aibe nimeni nevoie de asa ceva

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor - in special cele gravidute - daca mai aveti nevoie de hainute superbe, de calitate, vizitati site-ul Aramis, www.imbracamintecopii.com. Tocmai a aparut colectia noua, hainutele de pitici sunt... nu stiu ce descriere s-ar potrivi mai bine.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

wow Mara...ooof saracuta Flavia
Iulie,multa sanatate... lichide cat mai multe. despre lapte nu stiu ce sa zic la noi nu a fost cazul ca intr-o zi ne-a trecut

miere,bafta!

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Examenul a fost...bleah:))

Fi-miu a inregistrat o premiera azi, am filmat evenimentul:)) a mancat pentru prima oara un copan de pui, sunt sigura ca o sa radeti dar pt noi e big deal pt ca el refuza carnea cu desavarsire pana acum, am incercat in toate felurile si ascunsa in mancare si, si...singura carne pe care o accepta cu greu era sub forma de snitel, dar cu cat mai multa glazura, sa nu simta textura carnii.

Azi a mancat un copan, piure de cartofi cu lapte, porumb fiert, 2 banane si 4 patratele de ciocolata plus 4 covrigei la CINA, el care de obicei stramba nasul la orice si manca doar un iaurt, eventual cu cereale. sper sa-l tina tot asa!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata,

Stie cineva ceva despre Micola? Ieri toata ziua numai cu gandul la ei am fost.

Mara, imi pare rau de patania Flaviei. Chiar e ghinion. O sa-i treaca pana la urma. Iar tu nu te mai invinovati, anumite lucruri chiar nu tin de tine.

Lisa, feliciari pentru sarcina.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Iulia despre laptele fara lactoza nu stiu nimic. Dar cand i-am dat ceva pentru burta si el nu ar fi baut, ii dadeam cu seringa de la medicamente. Uneori era destul de greu pana ajungeam sa ii dau 50 ml cu seringa dar alta solutie nu am gasit. Bine ca nu a fost cazul decat de vreo 2 ori acum de cand e mai mare.

Nu are nimeni nici o veste de la Micola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anna

crisspy eu as putea sa-ti recomand gradinita noastra, care e foarte OK si primesc copii mici de tot, cel mai mic are 1 an si 8 luni. Financiar e OK, nu e printre cele mai scumpe, dar nu stiu daca va convine zona (Cotroceni).
Pe de alta parte, fara a vrea sa intru in polemici, eu personal nu sunt pro-gradinita la varste asa mici daca exista alte solutii. Majoritatea se imbolnavesc. Des de tot. Si nu toate bolile sunt usoare. E drept ca la un moment dat tot intra in colectivitate si aduna virusii dar una e pentru un copil de nici doi ani sa fie 2 saptamani din 3 bolnav si pe antibiotic, eventual si alta e pentru unul mai mare.
Te cred ca iti e foarte greu fara el, e normal sa fie asa, dar eu zic ca el e fericit acolo si cu siguranta mai sanatos.

ingrid bun subiect.
Eu am trait cu spaima inecatului pana cand a facut Ioana cam 4 ani. Si acum mi-e frica cu Nadia. Ea mananca de foarte mult timp bucatele, chiar cu toate astea se ineaca destul de des. Mai ale scu lichide, ca bea prea repede si vrea sa si vorbeasca in timp ce bea.
miere, irina multumim.

Mai sa stiti ca eu am chemat salvarea de doua ori - cand a facut Ioana convulsii a venit repede, maxim 5 minute. La telefon a stat cu mine cineva si mi-a spus ce sa fac pana am asigurat-o ca e constienta si si-a revenit din criza.
Am mai chemat o data cand a facut Nadia 41 de grade de era vanata complet; atunci a venit cam in 10 minute, dar deja reusisem eu sa-i scad temperatura.
Si apropos de ce zicea miere am vazut de multe ori aici salvari blocate in trafic pentru ca niste nesimtiti nu se dadeau la o parte, desi ar fi avut unde cu minim efort.

carmen ce dragut Stefan cu apa!

mara offf imi pare tare rau.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NEAAATAAA!!!!

Vin si eu cu ceva vesti.Am fost aseara la eco, pitica are 3400g, e cu capul in jos, dar colul inchis.
Am stabilit data cezarienei, 16.11 si parca m-au luat emotiile si mai tare.

PROBLEMA E ALTA:

Cand mi-au luat tensiunea aseara, mi-au gasit-o cam mare 14/9 iar dr. meu gineco insista sa ma internez vreo 2-3 zile sa-mi monitorizeze tensiunea.
Iar eu nu vreau sa ma internez sub nici o forma.Voi merge azi la medicul de familie cu fisele de consult de la gineco si cardio si sa discut cu el ce e de facut.

Va tin la curent si va pupicesc pe toate.

CEZARIANA 16 NOV.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput