Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Si, azi-noapte a fost cutremur, la 2.59 arata ceasul de la DolceTv. M-am trezit din somn ca se scutura f tare o una din usile de la dulap. Initial am crezut ca da alex cu piciorul, dar patutul lui era la jumatate de metru. In baie a inceput sa curga apa calda, pt ca s-a desprins din perete un suport pt sampoane si a cazut peste robinet si l-a deschis.... I-am spus sotului ca e cutremur, dar el nu a crezut. Eu nu am mai dormit toata noaptea. Am asa o obsesie cu cutremurele si o voi avea cat timp voi locui in blocul in care stau. Pt ca tot cretinii au pus barosul pe pereti si au daramat in prostie, dupa cum i-a taiat capul, de la parter pana la etajul 4. Cred ca doar vreo 2-3 apartamente sa mai fie intacte din 20. Asa ca la cea mai mica chestie se poate darama, chiar daca altele in jur vor ramane in picioare. Plus ca in beci este apa, pe care am incercat in toate felurile sa o reparam, dar nu se poate, deci si fundatia, de atatia ani, poate fi afectata.
Mama, sta la casa si nu a simtit, nici tata care sta intr-o alta casa, nici o verisoara ca sta tot la casa.
Pe Clisura s-a simtit mai tare, cica epicentrul ar fi fost pe partea cealalta a Dunarii, la sarbi, mi-a zis sotul, care a auzit la radio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

mie imi scrie:"acest fisier nu este disponibil" si nu pot vedea filmul cu Carol

micola???

Mamica de Ana si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

asparagur, multumesc de incurajare, sper din suflet sa nu-i ramana semn.

da, ledi e o frumoasa, am mai vazut-o si in alte poze, iar puiul mic e un dulce

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cristi, este mortal Carol, am ras de nu mai puteam, asa de simpatic , da-i un pup mare din partea mea!
Cadia, nu e de joaca cu tensiunea de sarcina, eu am o prietena care a avut asa ceva si s-a ajuns la o situatie f grava la nastere. Sanatate multa si ai grija de tine si de bebe mic! Felicitari pt noua casuta!
Mara, imi pare tare rau pt ce a patit Flavi, Doamne ajuta sa nu-i ramana semn. Dar important e sa fie sanatoasa, semnele fac parte din viata si nu o sa o impiedice niciodata cu nimic, eu am o grmada de semne de "buna purtare" pe fata si nu am avut niciodata de suferit din cauza lor. Tu esti o mamica excelenta asa ca nu te mai chinui din cauza lor!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nu are nimeni nr lui micola? sa-i dam macar un sms ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am intrat sa vad ce e cu alex de micola da vad ca nu sunt vesti

cristi e ff tare carol

robert trebuie sa aiba cate o lingura in fiecare mana si sa amsi eu una (dc nu imi iau imi arata si zice "a mama")
manca si cu stanga si cu dreapta si eu ii "spervesc" printre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Am si eu o intrebare pt IrinaC, sau pentru cine se pricepe. Alex are acnee infantila, destul de naspa, bratele de la umeri, pana la palme si piciorusele, de la pampers pana la talpi si pe fata si trebuie sa-i facem niste analize (cele uzuale + niste dozari hormonale). Vom merge la Timisoara, la Policlinica Bega. [b]As vrea sa stiu ii va lua sange din vena sau din deget?

vena.Sg capilar se ia doar in doua ocazii pt hemograma sau pt echilibrul acido bazic-Astrup

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspy cred ca nu mai e nevoie sa iti spun parerea mea despre gradinita/vs bunici. Copilul trebuie sa stea cu parintii, e o varsta critica la care se formeaza/s-a format atasamentul de care va depinde relatia voastra viitoare.

Cu atat mai mult cand in familie apare al doilea copil, primul nu va trebui indepartat/lasat la bunici sub nici o forma. Va percepe chestia asta ca pe un abandon, se va creea o adevarata prapastie atat intre frati cat si intre primul copil si parinti si pe buna dreptate, ce poate fi in capsorul lui? ce poate intelege el la varsta asta decat ca mama il prefera pe al doilea in defavoarea lui.

Da sigur, va fi greu, se va imbolnavi uneori, programul va fi infernal, dar va veti descurca si satisfactia va fi imensa, il vei avea langa tine in fiecare zi!

Eu am exemplu in familie, verisoara mea a fost crescuta de bunici pana la 10-11 ani. Maica-sa venea in weekenduri uneori, nu intotdeauana. Intre ele doua nu a existat o relatie normala niciodata, a fost prea tarziu sa se mai conecteze.

Alt subiect: Aidan a inceput sa aiba cosmaruri sau night terrors, nu stiu exact dar se trezeste urland, tremurand, f f greu isi revine, ma loveste in somn, sare direct in picioare, chiar m-a speriat azi noapte (de doua nopti face asa). Copiii vostri au?

Nu vorbesc de vise urate, ma refer in special la night terrors in care copilul e treaz si nu e, f confuz, orice incercare de a-l linisti il sperie si mai tare....cam asa se manifesta la aidan.
Am citit ca este f frecvent la varsta asta si din cauza faptului ca incepe sa li se dezvolte imaginatia.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc fetelor

Ioana sa va fie de bine concediul .

Ingrid nasol cu cutremurele astea...eu lucrez intr-o cladire consolidata numai pana la et. 4 (noi suntem la 6) si mai este lipita si de una cu bulina rosie ...se simte orice

Stiu Miere si apreciez parerea ta sincera .

Vreau sa zic ca ma gandesc si razgandesc de 'nspe ori pe zi in ceea ce priveste al-2lea bebe, pt ca pur si simplu nu stiu cum sa fac ...oricum in cazul in care apare totusi in peisaj nu vreau sub nici o forma sa-i despart...

La mine nu exista week-end sa nu merg la Razvi (de fapt intr-un an de zile de cand sta cu mama, 1 sg week-end am ratat ca am fost plecata din tara, insa cand am ajuns in Buc am plecat direct la el chiar daca l-am vazut 1 ora)...sper totusi sa nu ajungem in aceeasi situatie ca verisoara ta.

Nu stiu ce sa zic de night terrors... si Razvi viseaza si urat (incepe sa dea din maini si din picioare ca si cum s-ar lupta cu cineva) si frumos (rade in hohote in somn sau zambeste) insa dureaza putin, maxim 2 min, dupa care isi reia somnicul obisnuit...si eu sunt la fel ca el si tatal meu la fel...are de la cine mosteni chestiile astea .

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Am si eu o intrebare pt IrinaC, sau pentru cine se pricepe. Alex are acnee infantila, destul de naspa, bratele de la umeri, pana la palme si piciorusele, de la pampers pana la talpi si pe fata si trebuie sa-i facem niste analize (cele uzuale + niste dozari hormonale). Vom merge la Timisoara, la Policlinica Bega. [b]As vrea sa stiu ii va lua sange din vena sau din deget?

vena.Sg capilar se ia doar in doua ocazii pt hemograma sau pt echilibrul acido bazic-Astrupmami cea mai fericita de Andreita
Multumesc, Irina. Atunci avem o mare problema. El urla si se contorsioneaza la orice strain se apropie de el. Nu suporta sa-l atinga cineva strain. Sambata i-a facut verisoara mea vaccinul ROR si, desi l-am tinut cu toata forta, a dat atat de tare din picior ca i-a iesit acul si s-a varsat din vaccin si a trebuit intepat inca o data. Chiar nu vad cum ii va gasi vena, el este si grasut si nici nu sta deloc. Naspa, rau. Chiar nu stiu cum va fi. Of!

Mergi la inceput