Licurici de ianuarie - februarie 2009 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
iuliacris spune:
Nici eu nu pot sa vad filmuletul cu Carol...
Multumesc de raspunsuri, Carla nu a vrut nici lapte fara lactoza, a mancat foarte putin si aseara si azi dimineata, dar cred ca e mai bine, n-a mai facut scaun moale si a mancat cate ceva azi. Am vomitat si eu de vreo 3 ori aseara si inca am o stare de greatza, nu pot sa-mi beau nici cafeaua. Sa vedem daca Cipri scapa, ca de frica a dormit in alt pat azi-noapte
Asparagus, ce fain ca poti da cate o fuga acasa din cand in cand...
Miere, Carla nu are night terrors inca. Cred ca e destul de scary.
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
miereamara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ingrid70
Multumesc, Irina. Atunci avem o mare problema. El urla si se contorsioneaza la orice strain se apropie de el. Nu suporta sa-l atinga cineva strain. Sambata i-a facut verisoara mea vaccinul ROR si, desi l-am tinut cu toata forta, a dat atat de tare din picior ca i-a iesit acul si s-a varsat din vaccin si a trebuit intepat inca o data. Chiar nu vad cum ii va gasi vena, el este si grasut si nici nu sta deloc. Naspa, rau. Chiar nu stiu cum va fi. Of! |
Iti spun eu cum au facut aici cu aidan. M-am asezat cu el in brate pe scaun, l-am tinut cu bratele incrucisate peste pieptul lui (el in fund la mine in brate). taica-su i-a tinut mana nemiscata si asistenta i-a luat sange in cateva secunde era totul terminat, in prealabil i-au pus ceva fierbinte/cald pe mana cred ca sa vada mai bine venele. si el era grasut atunci (avea un an), eu una nu am vazut nici o vena, dar asistenta respectiva a fsot mai mult decat priceputa, a palpat un pic zona si dintr-o miscare i-a bagat acul in vena. Nu a durat mai mult de 30 de secunde.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
miereamara spune:
Nici eu nu pot sa vad filmuletul...
Iulia ma bucur ca sunteti mai bine, sper sa iti treaca si tie repede.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
lisssa_ana spune:
si Ana are sechele cu d-na doctor...nici nu mai pot sa o duc cu mine la cabinet.Azi am lasat-o la vecina pt 30 de min.
ceva veste de la Micola??
Mamica de Ana si 4+
mara95 spune:
andru a inceput si el de vreo 3 saptamani sa se trezeasca noaptea plangand, cateodata si de doua-trei ori.plange tare, nu il pot impaca nicicum. daca ii zic insa pe un ton mai ferm "gata, nani!", am mai multe sanse sa il potolesc brusc.coincidenta sau nu, am descoperit si colturile unei maselute.
ai mei au avut amadoi teama de medici.deja , cum simt mirosul specific, se agita, devin tematori. la flavi s-a atenuat, pricepe, dar de acasa ne prelucreaza"mami, sa-i zici doamnei doctor sa nu imi bage lingura aceea pe gat, ca deschid eu mare gura".daca e vb de ceva recoltare de sange, clar e nasol
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
bpaula spune:
Si Marius s-a trezit de 2 ori in ultimele 3 nopti plangand dupa mine..striga mama mama mama...l-am trimis pe sot si l-a linisit. Daca ma duc eu atunci vrea jos din patut si e si mai greu de linistit si adormit. Nu stiu daca e acelasi lucru, eu nu il vad cat de treaz e, dar stiu ca atunci cand e asa nimic nu ii place.
cami_antonia spune:
ingrid si noi am facut niste analize prin septembrie
si ne-a luat sange din vena
eu nici nu am tinut-o ca fiind gravi
au zis alea sa nu imi fie mila etc
nici antonia nu sta la nimeni
da era sotul langa ea
i-a pus pe tel muzica ei preferata de la cutiuta muzicala
si alea repede i-au luat sange
importanta e asistenta care ia
sa fie priceputa cu copii atat de mici
ca mi s-a intamplat si reversul
la o clinica particulara
NU AU FOST IN STARE SA II IA SANGE NICI MACAR DIN DEGET
CAROL e superrrrrrrrrrrrrr
bravosssssssssss ppentru el
asparagus sunt relativ bine
bebelina a inceput sa miste bine
o simt si la exterior
nu merg la eco f des
voi merge abia peste 3-4 saptamani sa fac morfofetala de semestru 2
abia asteptam sa mai scrieti
lucas ce mai face?
CADIA SI EU STIU CA E NASOL CU TENSIUNEA MARE NU NUMA PT TINE CAT SI PT BEBE MAI ALES IN CAZ DE CEZARIANA
noi mancam la fel de putin
dar f diversificat
ii dau din mancarea noastra
f rar ii mai gatesc separat
cocheteaza si ea cu linguritele
da inca nu le duce la gura decat goale
ahahahahaha
miere felicitari pt copan
naty, bee, irinac
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 18+
bebelusi spune:
Fetelor eu am tensiunea 8 cu 4, oare il afecteaza pe bebe???
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Ingrid bafta multa la analize
Noi am avut si experiente placute dar si neplacute...de ex cand am fost la Gomoiu la Irina numaidecat i s-a pus branula (a plans el dar mai mult s-a speriat de lume).
Insa in vara am fost la Medlife sa-i repetam o anaiza si duduia de acolo pur si simplu l-a invinetit cat a incercat sa-i gaseasca vena (si noi grasuti) si tot ma apostrofa pe mine ca nu-l tin bine...era bietul Razvi aproape vanat la fata de atata plans. Pana la urma i-am zis ca daca nu e in stare ori cheama pe cineva care se pricepe ori plecam in alta parte...pana la urma a venit altcineva si am reusit sa recoltam
Conteaza enorm persoana, sper sa intalniti pe cineva priceput.
Iulia sanatate multa
Crisspy, fericita de Razvi