FIV la Sibiu (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

Buna
Sunt noua pe aici,o sa fac si eu FIV in ianuarie dar am emotii inca de pe acum.
Ilary erai programata astazi la dr.I?ce tratament ti-a dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

Doamne dar ce liniste e pe aici ..unde sunteti fetelor?????eu va urmaresc mereu si nu va vad,, unde va ascundeti?

Mona, cred ca trebuie deschis capitol nou si de aceea nu se mai inghesuie nimeni sa mai scrie! Dar cine se pricepe???

Yarri e probabil cu puii ei, iar gravidoasele se intrec in simptome! Hai, fetelor, mai dati un semn sa vedem ca sunteti bine!

dana, mamica fericita de gargaritza Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Succes Ramo.Eu intru tot timpul si va citesc,dar nu scriu si asa liniste ca acum chiar ca nu a mai fost.Yarina asteptam vesti de la tine.

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Dragele mele, eu una v-as mai scrie ,pentru ca tare mi-a placut cat timp am counicat cu voi , dar tare -mi pare rau sa va stric buna dispozitie cu problemele mele .Tare rau mi-ar parea sa le iau avantul si marile sperante celor care sunt la inceput de drum atat pentru FIV cat si celor care inca nu si-au incheiat miracolul sarcinii . Din pacate bunul dumnezeu nu prea a fost ingaduitor pana la capat cu mine ,mi-a facut un cadou de ziua mea dar si la luat inapoi.

DANAISA , ai mare dreptate cu deschiderea unui nou capitol ,dar , tare mi-ar place un subiect despre miracolul sarcinii ,bucuriile si visele pe care ti le faci atunci cand aflii ca esti insarcinata ,DAR, totusi din pacate finalul este un esec .Poate asa am fi mai precaute in multe privinte .Toti medicii te pregatesc psihic pentru cei 70% de nereusita, dar nimeni nu te pregateste pentu cei 30 % resiti dupa care 100 % efect nereusit.Raspuns :se mai intampla.Aici este marea durere si marea trauma psihica , la care nimeni nu se gandeste sa te pregateasca .Daca nu ai un suport familial puternic poti SIGUR sa clachezi , si credeti-ma pe cuvant ca nu sunt singura in acest caz.

Va doresc numai bine , multa sanatate ,sarcini usoare ,si, sa aveti drumul in viata presarat numai cu bucurii. Va pupa cu drag Myha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ilary imi pare rau k-ti rasp cu atata intarziere si dupa cum am citit ai reusit sa-ti trimiti in final analizele... Eu nu le-am trimis,am fost cu ele la Sb k aveam programare la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

haideti fetelor..cine stie sa deschida capitol noi.,.eu am incercat dar nu am reusit data trecuta si m-am lasat pagubasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MYHAT

Dragele mele, eu una v-as mai scrie ,pentru ca tare mi-a placut cat timp am counicat cu voi , dar tare -mi pare rau sa va stric buna dispozitie cu problemele mele .Tare rau mi-ar parea sa le iau avantul si marile sperante celor care sunt la inceput de drum atat pentru FIV cat si celor care inca nu si-au incheiat miracolul sarcinii . Din pacate bunul dumnezeu nu prea a fost ingaduitor pana la capat cu mine ,mi-a facut un cadou de ziua mea dar si la luat inapoi.

DANAISA , ai mare dreptate cu deschiderea unui nou capitol ,dar , tare mi-ar place un subiect despre miracolul sarcinii ,bucuriile si visele pe care ti le faci atunci cand aflii ca esti insarcinata ,DAR, totusi din pacate finalul este un esec .Poate asa am fi mai precaute in multe privinte .Toti medicii te pregatesc psihic pentru cei 70% de nereusita, dar nimeni nu te pregateste pentu cei 30 % resiti dupa care 100 % efect nereusit.Raspuns :se mai intampla.Aici este marea durere si marea trauma psihica , la care nimeni nu se gandeste sa te pregateasca .Daca nu ai un suport familial puternic poti SIGUR sa clachezi , si credeti-ma pe cuvant ca nu sunt singura in acest caz.

Va doresc numai bine , multa sanatate ,sarcini usoare ,si, sa aveti drumul in viata presarat numai cu bucurii. Va pupa cu drag Myha.

Myha sunt alaturi de tine!
Poate nu s-a gasit o explicatie pt ceea ce s-a intamplat, dar totusi nu ti s-au recomandat ceva analize in plus? Ca, pe viitor, sa inlaturi orice astfel de risc, sa stii sa iti iei masurile necesare pt a proteja asa o sarcina pretioasa.
Eu zic sa incerci sa privesti partea plina a paharului - ai reusit sa iti prinda o sarcina (sunt fete care nu mai spera la asa ceva si nu mai cred ca li s-ar putea intampla lor). E adevarat, durerea s-ar putea sa fie mai mare (nici nu vreau sa ma gandesc), dar trebuie sa te ridici si sa privesti inainte cu multa incredere!
DD sa iti dea puterea sa lupti mai departe!
PS. Nici eu nu am reusit sa deschid capitol nou. Parca sunt , nu stiu unde gresesc!

Johanas, mai ai nitel.Cum esti? Unde si cum nasti? Parca ma apuca iar emotiile...

dana, mamica fericita de gargaritza Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiv_Sb spune:

Va invit la un capitol nou norocos cap21

Mergi la inceput