FIV la Sibiu (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Ysa, in urma cu ceva ani am luat si eu bromcriptina pt prolactina un pic marita dar mi-a fost foarte rau de la ea. Dupa aia mi-a fost prescris dostinex care este incomparabil mai bun si mai eficient, mi-a adus prolactina la cote normale fara stari de rau si ameteli si greata. Vezi ca prolactina asta poate sa creeze mari neplaceri daca nu e tinuta in frau, iti trebuie un endocrinolog bun. Daca nu ai unul scrie-mi pm sa-ti recomand unul specializat pe endocrinologie reproductiva. pup

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Hello, fetele mele

Nu se mai intampla nimic la Sibiu?
Ce-i cu voi?
Ati dezertat toate.
Nu ma lasati singura, urasc cuvantul asta.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Yarrina, pe unde umbliiii???
Ai cumva intalnire cu ?
Daca e asa - iti doresc nastere usoara si te asteptam proaspata mamica!

dana, mamica fericita de gargaritza Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

deeva eu sunt aici , citesc si cam atat..nu am nimic nou ..voi face ultimul FET in ianuarie 9sper sa se prinda) daca nu..nu stiu ce voi face in continuare..tu ce mai faci? ce noutati mai ai?

Mergi la inceput

Buna dimineata fete dragi,

yarrina sa ai o nastere perfecta!

mona ma rog sa iti reuseasca FIV-ul din ianuarie. Pana atunci bucura-te de sarbatorile iernii alaturi de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Buna si eu o sa fac FIv tot, cred in ianuarie.
Am facut o parte din analize si nu reusesc sa le trimit pe adresa fertilitate@polisano.ro,imi da failure....si nu stiu de ce......
oare este alta adresa?
ysa tu pe ce adresa le-ai trimis?
stie cineva sa-mi interpreteze analizele de microbiologie,pls.....ca am emotii...3 mailuri am trimis si nu se trimite
Yarrina multa ,multa sanatate si nastere usoara!
Mersi

Mergi la inceput

ilary si eu am trimis analizele zilele trecute. Am patit la fel ca tine, n-am putut sa le trimit. Cand am vazut asta am pus toate analizele intr-un singur folder si le-am arhivat. Apoi le-am trimis iarasi, arhivate de data asta, si am reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

buna deeva ai primit raspuns??????
am reusit si eu
poate facem in acelasi timp

Mergi la inceput

ilary eu am primit raspuns dupa 2 zile. Asteapta ca or sa-ti raspunda. Pe mine m-or si sunat, asa ca s-ar putea sa primesti telefon de la Sibiu, probabil azi sau cel tarziu luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Doamne dar ce liniste e pe aici ..unde sunteti fetelor?????eu va urmaresc mereu si nu va vad,, unde va ascundeti?

Mergi la inceput