FIV la Sibiu (20)
Clinica de fertilizare Polisano-Sibiu
cap.1 cap.2 cap.3 cap.4 cap.5 cap.6 cap.7 cap.8 cap.9 cap.10 cap.11 cap.12 cap.13 cap.14 cap.15 cap.16 cap.17 cap.18 cap.19
Polisano Sibiu
http://fertilizare-polisano.ro/
date de contact:
-telefon 0269-224482
-fax-0269224482
-E-mail: fertilitate@polisano.ro
adresa:
str Constitutiei,bl24
550253 Sibiu
Romania
echipa de medici:
www.clinicapolisano.eu/fertilizare/ro/echipa_noastra.html" target="_blank">aici
preturi proceduri:
-prima consultatie 80 ron
-FIV z1-3 -6.798 ron
-FIV z4-5 -7.662 ron
-ICSI z1-3 -8.078 ron
-ICSI z4-5 -8.942 ron
-IA 1.060 ron
-IA donator 1.920 ron
-ET dupa dezghetare 1.280 ron
(preturile nu includ medicatia si analizele necesare)
-spermograma 100 ron
-inghetare embrioni si conservare pt fiecare an 960 ron
-inghetare sperma si conservare pt fiecare an 960 ron
-pentru cei interesati care sufera de infertilitate masculina ,clinica Polisano lucreaza cu banca de sperma Cryos din Danemarca ,mai multe aici:
- www.cryos.dk
- http://dk.cryosinternational.com/donor-semen/reservation/english-version.aspx
Analize necesare :
Pt fiv :
Lista de analize Polisano Sibiu
Analize pt doamna
1.Analize generale
grup sangvin,RH,glicemie,TGP,TGO,Hemoleucograma,TQ,APTT,INR
2.Analize obligatorii in primele 3 zile de menstruatie:
Estradiol,FSH,LH,Prolactina,TSH
3.Analize vaginale(in afara menstruatiei)
-Examen secretie vaginala
-Examen cito-tumoral Babes-Papanicolau
-Culturi cervicale
Testare Chlamydia,Mycoplasma,Ureaplasma
Analize pt sot/partener:
-Spermograma
-Spermocultura
Analize pt ambii parteneri:
-VDRL
-Serologie HIV
-Atg HBs
-Atc anti-VHC
(pt cele care fac cu donator, pt sot nu e nevoie de nici o analiza)
necesare in sarcina dar nu obligatorii:
-investigatii serologice pentru:Toxoplasma IgM IgG,Citomegalovirus IgG,Listenia IgM IgG,Herpes virus IgG,Rubeola
-histeroscopie
Pt inseminare:
1.Dozari hormonale in z2-3 de menstruatie:
-FSH,LH,Estradiol,Prolactina,TSH
2.Analize vaginale(in afara menstruatiei)
-Examen secretie vaginala
-Examen cito-tumoral Babes-Papanicolau
-Culturi cervicale
Testare Chlamydia,Mycoplasma,Ureaplasma
3.Histerosalpingografie(HSG)
link-uri utile:
www.youtube.com/watch?v=GeigYib39Rs&feature=related" target="_blank">Filmulet 3D despre reproducere ,natural si asistat
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">Totul despre FIV, protocoale in FIV,nivelurile hormonale in fiv....
www.youtube.com/watch?v=6351uZSwDps&mode=related&search=" target="_blank">TESE(Testicular Sperm Extraction-testicular biopsy)
www.youtube.com/watch?v=fM2Vyy6LmOo&feature=related" target="_blank">ICSI(Intracytoplasmic Sperm Injection )
www.youtube.com/watch?v=Cg0CG8jF78Y&feature=related" target="_blank">IVF(In Vitro Fertilization Infertility Treatment)
www.youtube.com/watch?v=IxB8CIhAJx4&feature=related" target="_blank">Film cum se administreaza gonal pen
www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-1-de-sarcina.aspx" target="_blank">Jurnal de sarcina,alimentatia in timpul sarcinii
www.ms-preturi.ro/msf-dgf19/dencom.asp" target="_blank">Lista preturi medicamente(de la ministerul sanatatii)
www.mediakompass.ro/medical/2009/04/obstetrica-ginecologia-nr4-octombrie-decembrie-2008-pag219-223.pdf br / " target="_blank">Studiul blastocistilor Polisano Sibiu
www.marilynglenville.com/infertility.htm" target="_blank">Cum pregatim organismul inainte de FIV
www.ivf.ca/duedate.php" target="_blank">Calculator sarcina FIV
Site cu farmacii din Ro
Aspirante
Anelize,27 ani,sotul astenoteratospermie,eu-fara probleme.Datorita numeroaselor recomandari,schimb medicul meu din Bucuresti cu Dr,Chicea,Polisano.
Alecori , 25 ani, in 2007 o extrauterina pe dreapta iar pe stinga un chist care a trebuit scos cu o parte din ovar! Am încercat cu stimulare, dar fara raspuns...Fiv 1 cu dr Mutuliga,nereusit.
simonete,39 ani,acu'2 ani,fix in timpul asta ,in aprilie , eram ca o floare ( dupa spusele lui Moisa ),cu FSH=8.....acu' spre menopauza cu pasi repezi , FSH=19, Hashimoto , probleme cu coagularea ,4 IA nereusite din care 2 IA cu dr Ispasoiu,urmeaza FIV .
monaramona,29 ani,un baietel ,2 extrauterine (nu am trompe) FIV 1 cu dr Ispasoiu,nereusit,urmeaza FET !
Mocanitza,40 ani, sot astenospermie, oligospermia, teratospermia, eu laparo 11.2009 hidrosalpinx stang, s-a scos lichidul, 1 FIV feb 2010 ,nereusit,punctie pt hidrosalpinx in mai 2010,FET nereusit,toate cu dr Ispasoiu.
hypnotic1978,32ani, infertilitatea inexplicabila,1 IA nereusita, Fiv 1 cu dr Ispasoiu,nereusit.
rodicutza32,1IA cu dr Chicea ,nereusita.
gabri-ela,5IA din care 1 cu dr Ispasoiu,FIV 1 cu dr Ispasoiu,nereusit,urmeaza FET.
llary, 3IA nereusite ,1 cu dr Chicea ,2 cu dr Ispasoiu.
gabi ducu,1 FIV nereusit,dr Chicea.
dordemunte,37 ani,FSH=16,6,prolactina marita,uter arcuat,dr Ispasoiu.
anda15,32ani,2IA nereusite,sarcina naturala dar din pacate oprita din evolutie la 7 sapt,a-2-a sarcina naturala ,dar din pacate oprita din evolutie...urmeaza FIV cu dr Ispasoiu.
daria08,FIV intrerupt, dr Chicea.
daria76,1FIV + 2 FET nereusite cu dr Ispasoiu.
ciuripica, sindrom de ovare micropolichistice, anul trecut in aprilie am facut o laparoscopie pt drilling ovarian, 2 IA nereusite cu dr Chicea , IA 3 cu dr Ispasoiu nereusita, FIV 1 cu dr Ispasoiu,nereusit .
may06,urmeaza FIV+ICSI,dr Mutuliga.
curajoasa,dr...
iaura 21,36ani,6 IA,din care 1IA cu dr Ispasoiu, FIV 1 cu dr Ispasoiu,nereusit,urmeaza FET.
liana_stoia, 36 de ani,infertilitate inexplicabila,2IA la Cluj cu dr. Micu,nereusite,1IA la Sibiu cu dr Ispasoiu,nereusita,urmeaza IA 4 cu dr Ispasoiu.
raisa75,4IA nereusite,1 FIV+ 1 FET cu dr Ispasoiu,nereusite.
Michelle99,FIV 1 cu dr Chicea,nereusit.
ionecoman,sterilitate primara de cauza tubulara,m-am operat- practic mi-a legat o trompa, iar pe cealalta mi-a facut salpingotomie larga, urmeaza FIV cu dr Ispasoiu.
Ivanovamma,dr Ispasoiu
camry_na
MariaIrina28,FIV 1 cu dr Chicea,nereusit,urmeaza FET.
deeva73,3IA nereusite,urmeaza FIV cu dr Ispasoiu.
lola77, FIV1 cu dr Ispasoiu,nereusit.
miki_74,FIV 1 cu dr Ispasoiu,nereusit.
nichi,FIV 1 cu dr Ispasoiu,nereusit.
crudiutalida, FIV 1 cu dr Ispasoiu,nereusit.
andrreea
ysa26,dr Ispasoi
lemurica,FIV 1 cu dr Ispasoiu(bhcg in scadere)
Gravidutze si mamici
Cele care nu au renuntat,si au invins,si pe care le vom urma si noi, aspirantele
iuca,34 ani,1IA cu dr Miciner,IA 2 dr Chicea reusita,acum mamica fericita de Bianca si Bogdanel.
diana 77,FIV cu dr Ispasoiu august 2008,reusit.
Bubu30,30 ani,3 IA si 1ICSI Cluj ,nereusite,ICSI nr 2 reusit cu gemenasi,dr Ispasoiu Polisano Sibiu,acum mamica de Alexandra si Alexandru.
danaisa20,32ani, 7 IA nereusite (cu Moisa la Giulesti) FIV 1 nereusit cu dr Ispasoiu, FET cu dr Ispasoiu, reusit!acum mamica de Mara Alexa!
yarrina, 27 ani, 4 IA la Polisano Sibiu cu dr Ispasoiu, FIV 1 cu dr Ispasoiu , reusit!
Johanes,30 ani,2006-chist hematic ovarian rupt operat;2007 IA dr Chicea-nereusit;2009-sindrom aderential major,sindrom algic pelvin,operate laparoscopic;analizele hormonale fsh 4,74; FIV 1 cu dr Chicea,reusit!
Cristina 12,FIV 1 cu dr Ispasoiu,reusit!
florentina_a,FIV 1 cu dr Ispasoiu,reusit!
persi, 26 de ani,trei extauterine,FIV 1 reusit cu dr Chicea!
alessia29,FIV1 cu dr Ispasoiu,reusit!
alina06st,34 ani,sotul 32ani-fara probleme, eu endometrioza, laparoscopie iulie 09, o trompa nepermeabila, cealalta greu permeabila, prolactina marita, FIV 1 cu dr. Ispasoiu,reusit!
oria77,hidrosalpinx bilateral, 2 neosalpingostomii, FSH mare, un ovar functional, FIV 1 cu dr Ispasoiu,reusit!
bonsai, IA 1 cu dr Chicea,reusita!
oana cnt,FIV 1 + FET cu dr. Chicea nereusite, FIV2 cu dr. Ispasoiu si dr. Chicea (embriotransferul) reusit!
misspii/maria, endometrioza(6injectii dipherelin)ovar dreapta 25%, uter mic,sotul ok,FIV 1 cu dr Ispasoiu,reusit!.
essperantza,FIV 1 cu dr Ispasoiu,reusit!
MYHAT,FIV 1 nereusit,FET reusit cu dr Chicea!
lista ramine deschisa pt completare
Raspunsuri
persi spune:
Uff,Johanas macar de ar trece asa repede...
mie mi se pare ca a trecut o vesnicie de la et...
abia astept sa ma vad cu burta mareee.
toate gravidutele,aspirantele si mamicile
+16
hypnotic1978 spune:
monaramona, te rog frumos poti sa imi spui si mie exact etapele ptr FET incepand cu prima zi a CM? ce tratament ai facut, in a cata zi ai facut FET, cat ai stat la SB?
ms frumos si iti doresc multa bafta. astept si eu CM pentru a putea face FET. cred ca la sf lui noi, inceputul lui dec.
pupici
MYHAT spune:
Talida ,pe mine , CM nu m-a lasat sa sper prea mult .Parca sa-mi faca in ciuda la 9 zile dupa ET a fost prezent De la Polisano au incercat sa ma incurajeze spunand ca poate s-a eliminat doar un singur embrion ,deci, sa mai repet dupa 2 zile nu mai avea rost CM era de fapt hemoragie.
MYHAT spune:
Hypnotic , daca pot sa-ti fiu de ajutor o sa-ti spun cum a fost la mine . IN ziua 3 a CM femoston un comprimat (cele portocalii)Din ziua 4 pana in ziua 13 a CM , 3 compr. femoston / zi , din ziua 14 ,2compr. femoston +6 utrogestran (cu dozele acestea merg mai departe pana la beta)FET l-am avut in ziua a 17-a . Ce nu inteleg eu este de ce beta in ziua 14 dupa FET ?
hypnotic1978 spune:
myhat, ms frumos.
ai avut embrioni de ziua 3 sau de ziua 5? ai mai facut ceva analize sau echo inainte? la clinica te duci doar in ziua FET sau mai inainte?
MYHAT spune:
Hypnotic ,in ziua 2 sau 3 tb.sa mergi la eco.(eu am fost lunea ,in ziua 3, ptr. ca duminica nu te cheama ), dupa care , pana la FET m-au mai chemat de doua ori la interval de 3 zile ptr. monitorizarea endometrului (tb sa ajunga la valoarea de 11mm)Am facut cu blasto . dragii de ei, ma rog in fiecare zi sa mai fie la mine in burtica Scuze m-am emotionat un pic .
Va pup pe toate si ult noroc tuturor