Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***
Raspunsuri - Pagina 10
Ilinca_M. spune:
Haha, eu zisesem de maidanez inainte sa vad filmuletul, ca nu era inca postat, dar il ginisem in poze!:))))
Simonapro, tot vroiam sa te intreb: cum e cu un frate cu 10 ani mai mare? Cand erai micuta cum era? Cu 10 ani ar fi fost mai mare si frate'meu si incercam sa fac un exercitiu de imaginatie![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
anamariame spune:
Fetelor, dar eu cand am zis ca am cafeaua pe foc, v-ati gandit ca spun doar ca sa va ademenesc cu mirosul?Nope, coffee for everybody 

Foarte tare Vladimir, dar in primul filmulet mi s-a parut mie sau alerga dupa umbra?
Ilinca, Eva nu a facut niciodata la olita, nici nu am fost eu foarte consecventa in privinta asta, abia am cumparat-o, de altfel
Da' important e ca stie fata pentru ce-i!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
adrisimo28 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui koko_1![]() Buna dimineata fete dragi! Iata ca apar si eu dupa o lunga absenta...vad ca deja ati aflat vestea, multumesc ca m-ati trecut in listutza ![]() |
[colegi
bine ai revenit, multe felicitari ptr sarcina cu carucior roz si vreau poze cu cezar.
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui curea Mamicilor voi le dati copiilor vostri in fiecare zi ceva dulce??? eu nu ii dau zi de zi din 7 zile cat 4 ii dau ..azi tre sa fac ceva desi nu am nici un chef... |
eui nu ii dau deloc, am incercat de vreo 2 ori si nu ii place. ce bucurie pe capul meu
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui carla28 Promit sa intru mai des, sa admir si eu pozele cu ghioceii si sa fiu la curent cu ce se mai intampla. |
bine ai revenit si te asteptam la cafea in fiecare dimi.

dragastoasa de Dragos
Anaan spune:
Buna dimineata!
Eu am avut o noapte horror, Andrei s-a trezit cam din jumatate in jumatate de ora urland
. Febra n-avea, ma gandesc ca poate ii ies ceva masele, dar asa n-a mai facut. Acum este bine dispus, iar eu sunt zombie. In plus, lunea e ziua mea cea mai incarcata, asa ca sper doar sa trec cat mai repede peste ea. Imediat o sa-l echipez, sa mergem la cimitir si apoi ore si munci casnice si tot asa...
Ma bucur ca v-ati conformat si ati trecut la raport!
Vladimir este bestial, plin de viata si de veselie. Andrei a ras cu mare pofta la filmuletul cu prietenul necuvantator, doar acolo erau doua dintre lucrurile
sale preferate: un copil si un caine!
Pisik, grozave pozele

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Buna dimineata!!!
M-ati binedispus cu pozele si filmuletele, caci eram tristuta fiinda iar a plans David la gradi.
Ilinca ce fain este vopsit parul
Sophi este minunata!!!
Bianca super iesire ati avut
Filmulteul cu catelusul si Vladimir razand in hohote m-a dat pe spate.
Pisik super v-ati distrat si voi. Ce draguta este Ana pisicuta
Abia astept sa vad poze cu aranjamentele.
Anamariame zici ca nu este buna vopseaua de la Syoss? Ca am si eu una in baie si trebuie sa ma vopsesc, dar acum nu mai stiu ce sa fac...
Sa aveti o saptamana frumoasa 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
| citat din mesajul lui Anaan Buna dimineata! Eu am avut o noapte horror, Andrei s-a trezit cam din jumatate in jumatate de ora urland . Febra n-avea, ma gandesc ca poate ii ies ceva masele, dar asa n-a mai facut. Acum este bine dispus, iar eu sunt zombie. In plus, lunea e ziua mea cea mai incarcata, asa ca sper doar sa trec cat mai repede peste ea. Imediat o sa-l echipez, sa mergem la cimitir si apoi ore si munci casnice si tot asa...Ma bucur ca v-ati conformat si ati trecut la raport! Vladimir este bestial, plin de viata si de veselie. Andrei a ras cu mare pofta la filmuletul cu prietenul necuvantator, doar acolo erau doua dintre lucrurilePisik, grozave pozele ![]() ![]() ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Si voi ati dormit bine?

David s-a foit intr-una si maraia si nu-si gasea locul, imi dadea cu picioarele in cap etc. Ceva de vis!!!
Olga, mamica lui David iepurasul

adrisimo28 spune:
[anamaria tu ziceai ca ai luat din real un album foto www.dmail.ro/prodotto/214649-424/1/Idei-de-cadouri/Cadouri-pentru-prieteni/7-albume-o-multime-de-amintiri%3f.html" target="_blank">astea cum ti se par?
dragastoasa de Dragos 
dyana27 spune:
neatza fetele
eu m-am bagat deja intr-o piscina de cafea si una de ness

; sunt zombi complet!!!
toata ziua fac unspe'mii de feluri de mancare pentru mami, doar doar o fac sa manace ceva; e aiurea mancarea fara sare, si o tot dreg cu de toate... dar tot aiurea e
; plus ca mami e si fooooooooooooarte alintata, si cu surioara si tati face ce vrea, adica nu reusesc astia sa se impuna deloc in fata ei; ieri m-am dus eu vreo 3 ore la ea, am bagat-o la baita, i-am facut masaje de la ceafa pana-n varful degetelelelor.... si deja isi revenise, nu mai era maraita, am fortat-o sa manace, ca nu stau la discutii!!!!! si colegele de salon mi-au zis ca la mine reactioneaza altfel, ca sunt cea mai puternica din familie si se intremeaza complet dupa ce plec eu de la ea, are alt chef de viata.
plus ca ok, cum te simti, ce te doare... dar gata, acum vorbim de altele, iti povestesc eu de mutzu, de casa, de nasica, de pisica... si mai uitam de nebunia aia din spital.
e aiurea la sectia de terapie unde e ea, acum 2 zile a facut stop cardiac o baba, a fost horror, lu' mami i-a crescut tensiunea instant de spaima.... evident ca baba e bine-merci acum, mananca de rupe (mancare de la mine, ca are 5 fete care nu au dat niciodata pe la ea, macar un iaurt sa-i aduca, - asa ca eu merg cu mancarica in dublu exemplar si hranesc si babuta); ieri a mai murit si un baiat extrem de tanar, venit din camerun, netratat de aia ca n-a avut asigurare medicala la el..... si iar trage-i cu depresiile
.
mutzunici creste si e un scump si jumatate, imi bucura fiecare secunda din zi

; dar noaptea.... e putin spus horror, efectiv nu doarme!!!!!!! ieri noapte s-a trezit la 1 jumate si ne-am mai culcat la 5
; azinoapte iar frecusul de pe lume, macar am reusit sa-l tin in pat si sa nu trezim iar toata casa; dar s-a trezit la 6 marait ca naiba, a plans, i-am dat panadol si la 9 s-a culcat rupt!!!!!!
;

inca doarme in aceeasi pozitie in care l-am culcat, multumit ca un purcelus; habar nu am ce-l supara, probabil maselele ca la gurita e problema clar, imi arata el cand il intreb unde-l doare

nu stiu cum mai am timp sa scriu, dar sper sa mai prind 2-3 vorbe, ca am gatit ieri calumea (l-am trimis si pe tati acasa cu plasutele cu mancare, ca nu stie sa gateasca, si daca ar fi dupa el... nici nu i-ar trebui nimic in afara de branzica cu salata), cred ca abia maine mai fac o tura de de toate
.
pupici la fete si bebici

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE