Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Bianca, super tare ca de obicei Vladimir !! nici nu ma asteptam sa nu vrea sa intre in apa !!
Abia astept sa va cunosc face to face la Moeciu !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Curea, multam pt reteta !!
Gata fug la
regulamentar !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simonapro spune:
Buna, fetele!
M-am conformat si am venit la raport ![]()
Noi duminica, avem zi de plimbari cu noaptea-n cap, plecam o data cu tati, care da o tura pe la munca pana la 12, noi intre timp mergem la soacra-mea si pe afara prin cartier. Am lasat copiii,chipurile ca sa se odihneasca la somnul de pranz, dar de unde, nici chip sa-l adoarma pe Luc
si am plecat la cumparaturi, de unde sotul meu a fot cel mai castigat.
Normal ca Luc a adormit in masina pe la 17, cand ne indreptam spre nasa lui Sebi, asa ca tati, a ramas in masina sa pazeasca puiul, cand m-am intors cu Sebi, dormeau amandoi, cica asa pazeste el copilul 
S-au trezit si am mai dat o tura prin Carrefour si apoi acasa, unde au cazut rupti pe la 9 toti baietii, numai eu bantui pe aici, sunt mai greu de doborat 
L-am vazut pe Vladimir la mare
Eu nici nu mai indraznesc sa-l duc pe Lucian pe plaja, ca ultima data am avut un scandal ca nu-l lasam in apa, abia l-am luat de acolo 
Copilul meu cel mic e mare amator de dulciuri,mananca cam in fiecare zi cate putin, cand nu am dulciuri de casa, ii dau bobo, adica stafide, cand cere.
Eu in ficare an schimb culorile bradului, combin albastru, rosu, auriu si argintiu, de obicei numai cumpar decat cateva chestii noi, ca daca nu le folosesc pe unele un an, doi si uit de ele, sunt ca noi pentru mine ![]()
Gata,fug si eu la
Somn usor 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Pisik06 spune:
Hello! Ne primiti?
Am citit putintel. Am vazut ca ANCA are aventuri palpitante. Nu vreau sa te judec, nici sa iti dau sfaturi, te rog doar sa iti asculti inima, cu siguranta te va invata de bine pana la urma. Ai grija de tine
Am admirat camera ADELEI
, iar canapeaua e exact cam ce vrem si noi pt sufragerie.
L-am vazut pe Vladimir la mare

, super tari ati fost, imi place ca sunteti spontani si liberi
DYANA, multa sanatate mamicii tale si multa putere tie 
Am vazut ca ne strangem gasca mare pt party-ul de Craciun (GAZA, am vorbit cu fina mea si e 80% sigur ca merg si ei, 2+1, cu posibilitatea sa fie mai multi adulti gen bunici, matusa, etc). Mai vorbesc si cu doua prietene cu copilasi mici, fete de gasca toate.
Si la Moeciu se anunta bestial! NOVUS, poate ne auzim maine, sa imi incep bine saptamana
Noi suntem bine, un pic raciti unii dintre noi (Pisi) si mereu agitati altii (oare cine?
).
Datorita OLGAI, careia ii multumesc din inima
, mi-am descoperit o noua pasiune - aranjamentele florale. Lumea zice ca ma si pricep, si eu simt asa, ma mir si ma bucur cand vad ce iese din mainile mele. Maine incerc sa pun ceva poze sa vedeti.
Pana atunci va las ceva poze de week-end-ul trecut.
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/OZiLaCheiaCuNasiiOct2010?authkey=Gv1sRgCIyJwqzM9P3szQE#
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/2410ZiuaDarei?authkey=Gv1sRgCILEl6umx8HoTw#
Pupici
Mami de minune mica
anamariame spune:
Program mi-a trebuit, program am primit
Eva s-a trezit astazi la 7, iar eu nu prea sunt obisnuita cu astfe de ore matinale, in conditiile in carem-am bagat in pa dupa 1
Acum nu stiu cum sa fac mai repede cafeaua, mi-am luat si o mare pacaleala dis de dimineata. Cand Eva s-a ridicat din pat, i-am zis clar ca eu mai dorm, nu are decat sa faca ce vrea. Iar ea, dupa ce a incercat de cateva ori sa ma trezeasca strigand insistent: "mami, mami", cu accentul pe a doua silaba
, a venit dintr-o data alergand: "mami, caca, lita!"=mami, caca, olita. Normal ca am sarit repede din pat===> mare teapa
Dar ea si-a atins scopul
In concluzie: cafeaua e pe foc, trezirea! Eu ma duc sa vad pozele lui Pisik!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
mababei spune:
Neatza!
Anamariame, bun venit in lumea mea
! Asta-i ora standard de trezit la noi, acum cu ora noua, testam si ora 6, culcat de la ora 21
.
Imparti si cu mine cafeaua? Ca eu tocmai am constatat ca s-a terminat
! Bine ca am scobitori
ca sa-mi tin ochii deschisi ca si eu tot dupa 1 m-am culcat
!
Experimentam ceva muci, ca ieri am fost la strabunicul lui Calin si nu puteam sa ne intoarcem cu mana goala
! Oricum a fost o vizita minunata, bunicul meu a implinit recent 90 de ani si inca se tine bine, mi-am revazut matusi, unchi, verisori pe care nu-i mai intalnisem de ani buni, si m-am convins inca o data ca familiile mari au un farmec special. Reluam cu forte proaspete operatiune bbdoiu
!
Am admirat-o pe frumoasa Phiphi
!
Vladimir.... bestial, ca de obicei
!
Superbe, tot ca de obicei, pozele Pisikai
!
claudela spune:
Neatza si de la mine!O cafea ceva?![]()
Maya, pentru ca m-ai intrebat...Nu pot sa ma gandesc la bebe 2 acum pentru ca situatia noastra financiara nu e prea roz...si mi-e cam teama sa ma bag, desi imi doresc din tot sufletul!![]()
POVESTEA MIRUNEI
Ilinca_M. spune:
Bon dimineu!
Sophiphi s-a culcat dupa orarul nou (ce bine!) si s-a trezit dupa cel vechi (ce nashpa!!) :)))
Nu v-am zis ce figura a fost ieri; cand ne-am intors din parc a adormit in masina. Am dat o tura de vreun sfert de ora, sa adoarma mai profund. No, imaginati-va ca nu s-a trezit nici cand am scos-o din masina, nici cand am urcat-o 3 etaje, nici cand am dezbracat-o...s-a trezit dupa un somn de aproape 3 ore, hehe.
Vad ca Vladimir a fost la mare...cred ca de l-ati fi lasat baga rapid 3 lungimi de...Marea Neagra, la ce avantat parea:))). Si a gasit si un maidanez...Bianca e tot bona adolescenta care face un ban cinstit sa aiba de-un suc cand iese de la liceu![]()
Am vazut ca si Ana s-a distrat, ba la Cheia, ba la party unde a fost pictata in ce altceva decat...Pisik:)))
Anamariame, vezi care-s dezavantajele utilizarii olitzei? Hihi, da' bun tertip i-a trecut prin cap s-o scoale pe mami lenesha, ii merge mintea!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Plici Plici