Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Cat a fost Eva cu febra, ca o sa o pot pacali sa ii pun termometrul, ii tot spuneam "Ssss, hai sa auzim pui-pui", caci aveam termometru cu baterie, nu clasic, car bipaia cand se stabiliza temperatura. Acum l-a gasit nu stiu unde si a venit cu pantalonii in vine, tinand termometrul la spate si spunand:"sss, pui-pui"

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

Anaan, masca o fac astfel: amestec un galbenus de ou cu ulei de masline, putina miere, vitamina A si ulei de ricin. O Intind pe par si il invelesc intr-un prosop cald. Aceasta masca face minuni pe parul meu, cand mi-am facut suvite blonde doar astfel am reusit sa il repar.

Iei vitamina A uleioasa de la farmacie?
Cam cat stai cu masca pe par?

Mergi la inceput

Citat:

Erau si decoratiuni turqoise? Ca bradul meu asa a fost anul trecut, iar anul acesta nu am bani sa schimb culorile , dar ceva nou tot as lua.

Beteala si ceva globuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Masca o tin cel putin 30 min, dar efecte mai vizibile am obtinut dupa ce am tinut- cateva ore. Da, vitamina A uleioasa de la farmacie.Niste globuri mi-ar trebui, ca beteala am. Credeti ca am vreo sansa sa adoarma Eva daca s-a trezit de 4h? Eu incerc sa ii fac un program cat de cat, chiar aseara m-am bucurat ca a adormit la 8:30, dar ce folos daca tot la 10 s-a trezit azi? Nu am la fel de mult curaj ca si Olga, sa o dau la gradi, acolo ar avea motive serioase de epuizare.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anamariame, bun venit la raport !!
La mine sa nu ies din casa o zi nu mi s-a mai intamplat tareeee demult, eu sunt umblareata din fire si daca nu ies la aer ma vestejesc
Asa ca fie vant sau ploaie noi iesim la plimbare, cu sau fara tati ca el nu e asa plimbaret ca noi !!

Si apropos de skinny jeans, Alexandra pe unde mergem si e cu ei da gata publicul, unii chiar sunt ironici dar na' cred ca-s invidiosi doar

Alexandra doarme deja de la 21 adica 22 ora veche, i-am respectat programul ei de somn si cred ca e f bine sa se culce de acum la ora asta, oricum se intuneca mai repede acum

Anaan, jucarii faine si eu am gasit tot la Metro !! Cizmele de unde le-ai targuit ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna seara,Am vazut-o pe Sophia, draguta rau.Noi azi de dimineata am fost la zoo, la ora 9.30 eram acolo, ca Theo s-a trezit azi la 6,nu intelegeam de ce s-a trezit asa devreme, dupa aceea am aflat ca s-a dat ceasul inapoi.I-au placut animalutele,numai ca erau cam putine si la ora aia eram cam racoare.Dupa amiaza am dormit si asa a trecut ziua de azi, ieri am avut musafiri, am facut curatenie si am gatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

[/quote]

Ooo, da eu vreau reteta neaparat !
Noi prajituri chiar nu facem special pt ea, ii mai face mama chec si mai iau cozonac si ii dau si ei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

[/quote]
Uite aici linkul http://www.gradinamea.ro/Prajitura_cu_morcovi_6952_612_1.html sa mentionez ca nu am mai facut glazura si nu am cantarit morcovii am pus din ochi, dar te sfatuiesc sa ii cantaresti caci am pus mai multi morcovi si faina mentionata nu a fost destula.... dar a iesit ok.

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gata, doarme! Desi, daca e sa ma iau dupa ora veche, nu e chiar o victorie! Novus, bravo tie, te-am simtit eu ca esti o plimbareata, mie imi place mult sa zac, asta iarna. Vara statul in casa ma deprima.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vad ca se da raportul.

Poftiti!

Da! Am fost la mare. o tura scurta.

Astept sa se incarce acum un film cu un prieten nou al lui Vladimir. E foarte tare!

Vazut poze cu Sophia foarte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mergi la inceput