Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***
Raspunsuri - Pagina 7
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui curea Nouvus eu ma refeream la prajituri facute in casa. Azi am facut prajitura de morcovi...noi suntem incantati de ea. Daca este cibneva interesat voi mentiona linkul. http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF |
Ooo, da eu vreau reteta neaparat !
Noi prajituri chiar nu facem special pt ea, ii mai face mama chec si mai iau cozonac si ii dau si ei
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Voi ce-ati facut azi, tufete? Eu vin obosita din calatorii si dau raportul ca la spovedanie
( stiu ca nu ma pune nimeni, da' sper ca apreciati totusi
) si voi nimic!
Ia haideti la un raport mic, ati dormit destul cu schimbarea asta de ora!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Se vede ca e weekend, nu prea se posteaza... La noi a fost o vreme super azi. Iaca DOVADA, poze de azi, din parc (in afara de primele 5-6 care-s de la ziua mea). In pozele unde-i suparata motivul e ca-i tot stergeam nasu':))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |

Imi place privirea lui Sophy...
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
novus spune:
Anaan, eu tocmai ti-am citit raportul si ma gandeam ca trebuie sa fac si eu o calatorie din asta ca nu avem cizmulite si ce gasesc sunt urate !! Imi pare au ca nu ti-ai atins targetul pe wkd ul asta dar lasa ca a fost bine si asa 

Am vizionat si ultima sedinta foto a Sophihiei care e tot mai frumusica si are un aer smecheresc ,am admirat si faimoasele cizme bej crem !!
Noi tocmai ce am venit din vizita si Alexandra joaca fotbal
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Hai ca m-am decis sa vin si eu la raport, sa ma bifeze si pe mine Anaan pe lista
Dupa un somn de 13 ore (Eva, nu eu - ieri a sarit somnul de pranz, prin urmare a cedat devreme), am pierdut vremea prin casa: mi-am facut manichiura pentru ca mi-a adus aminte Gige ca e cazul, iar Eva si-a facut si ea manichiura-si-a lipit floricele pe unghii si are si un degetel dat cu oja
. Acum il epuizeaza pe tati pentru ca a gasit o luna fosforecenta si o tot incarca la bec, dupa care alearga "pede-pede" la intuneric sa o admire. Au facut miscarea asta de vreo 15 ori pana acum
Prin urmare nici nu am iesit din casa azi, chiar citeam cu admiratie cum Novus isi serveste cafeaua in oras weekend de weekend...Sophiphi e bestiala, mie nu imi vine sa ii spun Sophia, chiar, Ilinca, voi cum o strigati prin casa?Aaaa, si parul tau straluceste super! Am reusit si eu aseara sa imi fac o masca pe baza de ulei de masline, mi-am propus asta de vreo 2 luni si abia aseara am reusit. Daca s-a trezit la 5 din somnul de pranz, la ce ora pot sa culc d-ra oare?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Anaan spune:
Am cumparat o cutie de plastic cu roti sa adunam jucariile in ea. Am citit eu ca asta este varsta cand copilul trebuie invatat sa-si adune jucariile. Am adunat jucariile de prin camera lui si le-am pus in cutia cu pricina. Gulia, cand le-a vazut stranse asa frumos, s-a aruncat pe cutie si nici nu va puteti inchipui cum zburau ele prin toata casa
. Nici eu nu m-am comportat ca o mama-model, ca m-au apucat niste rasete cu lacrimi! Un insucces total, dar o distractie maxima!
Curea, am uitat sa zic, eu nu-i dau dulciuri decat din an in Pasti, nici nu-i place gustul; cand simte ceva dulce in gura, scuipa, asa ca n-am ce sfaturi sa-ti dau.![]()
Lui Andrei i-a crescut parul si azi a fost, invariabil, categorisit drept fetita. Trebuie sa-l duc la tuns, sa-si recapete masculinitatea!
Anaan spune:
| citat din mesajul lui anamariame Hai ca m-am decis sa vin si eu la raport, sa ma bifeze si pe mine Anaan pe lista Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Anamariame, te bifez cu drag!

13 ore?! Da' s-a odihnit, nu gluma!
Cum iti faci masca aia cu ulei de masline?
Anaan spune:
Hai sa va dau un shopping report ( daca ma tratati cu indiferenta, eu vorbesc si singura
):
1. cele mai frumoase jucarii le-am vazut la Metro ( am uitat sa spun ca s-a numarat si asta printre obiectivele vizitate); tot acolo au aparut decoratiunile de Craciun...variate, multe si faine!
2. la Auchan am vazut haine de fetite foarte trendy
; Mihaelacg, acolo erau skinny jeans de care cautai tu pentru Maria, costau cam 30 de ron
anamariame spune:
Anaan, masca o fac astfel: amestec un galbenus de ou cu ulei de masline, putina miere, vitamina A si ulei de ricin. O Intind pe par si il invelesc intr-un prosop cald. Aceasta masca face minuni pe parul meu, cand mi-am facut suvite blonde doar astfel am reusit sa il repar.Acum l-am nenorocit cu o vopsea de la Syoss, si am luat si sampon cu balsam ca sa fie tacamul complet
. Pacat, culoarea mi-a iesit foarte bine si, desi a trecut o luna jumate de cand l-am vospit, nu s-a dus din par. Insa imi pica foarte mult de atunci.Cat a fost Eva cu febra, ca o sa o pot pacali sa ii pun termometrul, ii tot spuneam "Ssss, hai sa auzim pui-pui", caci aveam termometru cu baterie, nu clasic, car bipaia cand se stabiliza temperatura. Acum l-a gasit nu stiu unde si a venit cu pantalonii in vine, tinand termometrul la spate si spunand:"sss, pui-pui"
Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Si eu vreau skinny jeans, poate ajung si eu we urmator in Auchan.Erau si decoratiuni turqoise? Ca bradul meu asa a fost anul trecut, iar anul acesta nu am bani sa schimb culorile
, dar ceva nou tot as lua.Ana-Maria, mami de