Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***
Raspunsuri - Pagina 6
claudela spune:
Salutare!Dar ati scris nu gluma...foarte greu sa tin pasul cu voi...
Eu imi fac de lucru putin la computer, pana creste aluatul de gogosi...Experimentez o reteta noua, sper sa nu se lase cu vreun esec...
POVESTEA MIRUNEI
curea spune:
Nouvus eu ma refeream la prajituri facute in casa. Azi am facut prajitura de morcovi...noi suntem incantati de ea. Daca este cibneva interesat voi mentiona linkul.
http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF
Maya25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui koko_1 In rest suntem bine, inca nu-mi vine a crede ca voi avea un alt bebic, am fost o perioada tare suparata, dar cu Dumnezeu inainte...ne-om descurca noi. |
Felicitari pt sarcina. Si eu astept un bb si sincera sa fiu si eu sunt suparata si nu-mi vine a crede. Pur si simplu nu ma bucur deloc. Parca imi mai vine inima la loc cand vad ca nu sunt singura in situatia asta.
claudela spune:
Tot vad ca apar noi gravidute si ma doare asa de tare sufletul ca eu trebuie...sa nu ma gandesc la asta...acum...
POVESTEA MIRUNEI
Ilinca_M. spune:
Se vede ca e weekend, nu prea se posteaza...
La noi a fost o vreme super azi. Iaca DOVADA, poze de azi, din parc (in afara de primele 5-6 care-s de la ziua mea). In pozele unde-i suparata motivul e ca-i tot stergeam nasu':)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
cativ13 spune:
ce fete frumoase la BM sigur nu veniti la Moeciu?Silvi a apreciat ciorba grecului si jumatate de lamaie iar acum se delecteaza cu un colt de paine, celalalt e la minept ca am avut niste dureri cumplite la cm, ca inainte de sarcina cand ma tavaleam pe jos de durere si plangeam, am incercat aseara o pastila de Ultracod -e paracetamol cu codeina- si mi-a fost mai bine.tb sa eliberez calculator ca ni se cere "bate vantul frunzele"
Anaan spune:
Salutare!
Leneveala mare, tufete! N-ati scris mai nimic azi! Eu am avut o zi care demonstreaza fara dubiu ca planul de-acasa nu se potriveste cu cel din targ. La Tg. Mures am vrut sa vizitez o anume galerie ( tot in legatura cu teza mea)era inchis; spre Bistra n-am mai plecat fiindca ne-a spus o doamna de la biblioteca judeteana ca acolo acum este, evident, inchiiis. Ca atare, am vizitat urmatoarele obiective turistice de prim rang: McDonald's, Mall, Auchan...ne-am culturalizat la maxim! Ma simt mult mai bogata sufleteste dupa ziua de azi! Bineinteles ca ne-am aranjat si finantele ca, de, am simtit o legatura speciala cu niste cizmulite pentru Andrei, ne-au spus vorbe frumoase niste body-uri...chestii de-astea carora nu li te poti impotrivi!
Carla, m-am uitat la pozele voastre si am vazut ca ati fost in SpaniaRaul a crescut extraordinar de mult si este foarte dragut, dar si are cu cine semana!
Sophiphiciul e dragalas tare, iar dumneavoastra, madam Ilinca, desi femeie maritata si la casa ei, aratati tot mai juvenila!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Tufata harnica,da' nu plec decat pt 3 luni! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Draga mea, si pentru o zi sau doua mi se pare minunat...doar sa plec...as vrea un job care sa ma trimita saptamanal oriunde prin Europa...visez si io...
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
spor la treaba! eu sunt defazata rau cu schimbarea asta de ora... Silvi s-a trezit la 6 jum si de-atunci e tot o joaca pe capul ei iar eu pe mine. am pus la fiert ciorba grecului ms Gige Edit: daca B nu mananca smantana, cum pot sa adaptez ciorba sa fie si pe gustul lui? oare sa nu-i spun ca e cu smantana? |
Pune iaurt...dac anu e prea tarziu...
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009