Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Salutare!Dar ati scris nu gluma...foarte greu sa tin pasul cu voi...
Eu imi fac de lucru putin la computer, pana creste aluatul de gogosi...Experimentez o reteta noua, sper sa nu se lase cu vreun esec...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Nouvus eu ma refeream la prajituri facute in casa. Azi am facut prajitura de morcovi...noi suntem incantati de ea. Daca este cibneva interesat voi mentiona linkul.

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1
In rest suntem bine, inca nu-mi vine a crede ca voi avea un alt bebic, am fost o perioada tare suparata, dar cu Dumnezeu inainte...ne-om descurca noi.

Felicitari pt sarcina. Si eu astept un bb si sincera sa fiu si eu sunt suparata si nu-mi vine a crede. Pur si simplu nu ma bucur deloc. Parca imi mai vine inima la loc cand vad ca nu sunt singura in situatia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Tot vad ca apar noi gravidute si ma doare asa de tare sufletul ca eu trebuie...sa nu ma gandesc la asta...acum...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Claudela. De ce trebuie sa nu te gandesti la asta acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Se vede ca e weekend, nu prea se posteaza...
La noi a fost o vreme super azi. Iaca DOVADA, poze de azi, din parc (in afara de primele 5-6 care-s de la ziua mea). In pozele unde-i suparata motivul e ca-i tot stergeam nasu':)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

ce fete frumoase la BM sigur nu veniti la Moeciu?Silvi a apreciat ciorba grecului si jumatate de lamaie iar acum se delecteaza cu un colt de paine, celalalt e la minept ca am avut niste dureri cumplite la cm, ca inainte de sarcina cand ma tavaleam pe jos de durere si plangeam, am incercat aseara o pastila de Ultracod -e paracetamol cu codeina- si mi-a fost mai bine.tb sa eliberez calculator ca ni se cere "bate vantul frunzele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Leneveala mare, tufete! N-ati scris mai nimic azi! Eu am avut o zi care demonstreaza fara dubiu ca planul de-acasa nu se potriveste cu cel din targ. La Tg. Mures am vrut sa vizitez o anume galerie ( tot in legatura cu teza mea)era inchis; spre Bistra n-am mai plecat fiindca ne-a spus o doamna de la biblioteca judeteana ca acolo acum este, evident, inchiiis. Ca atare, am vizitat urmatoarele obiective turistice de prim rang: McDonald's, Mall, Auchan...ne-am culturalizat la maxim! Ma simt mult mai bogata sufleteste dupa ziua de azi! Bineinteles ca ne-am aranjat si finantele ca, de, am simtit o legatura speciala cu niste cizmulite pentru Andrei, ne-au spus vorbe frumoase niste body-uri...chestii de-astea carora nu li te poti impotrivi!

Carla, m-am uitat la pozele voastre si am vazut ca ati fost in SpaniaRaul a crescut extraordinar de mult si este foarte dragut, dar si are cu cine semana!

Sophiphiciul e dragalas tare, iar dumneavoastra, madam Ilinca, desi femeie maritata si la casa ei, aratati tot mai juvenila!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Monnvas, te invidiez ca pleci din tarisoara noastra iubita...si pe Simply o invidiez...si pe toate fetele noastre de departe...

Tufata harnica,da' nu plec decat pt 3 luni!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Draga mea, si pentru o zi sau doua mi se pare minunat...doar sa plec...as vrea un job care sa ma trimita saptamanal oriunde prin Europa...visez si io...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Eu am trimis baietii afara si acum ma pun pe lucru...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

spor la treaba!

eu sunt defazata rau cu schimbarea asta de ora... Silvi s-a trezit la 6 jum si de-atunci e tot o joaca pe capul ei iar eu pe mine.

am pus la fiert ciorba grecului ms Gige

Edit: daca B nu mananca smantana, cum pot sa adaptez ciorba sa fie si pe gustul lui? oare sa nu-i spun ca e cu smantana?

Pune iaurt...dac anu e prea tarziu...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput