Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gigelica, livreaza o portie de ciorba a la grec si aici !! vreau reteta ca m-a apucat bucataritul

Eu am spalat o tona de vase ca daca azi am tot umblat, nu am avut vreme pana acum, mie asa imi place sa spal vasele, ma relaxeaza plus ca-mi incalzesc labutele vesnic reci

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

No, in cazul asta te poftesc pe la noi.
Dintre toate treburile casnice,mie-mi place... sa calc. Ca in timpul asta mintea umbla... brambura...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

ILINCA iti platesc eu drumul BM-Bucuresti daca te descurci si cu schizofrenici (de-aia cu acte-n regula).

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Eu am trimis baietii afara si acum ma pun pe lucru...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Eu am trimis baietii afara si acum ma pun pe lucru...CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------Where there's a will there's a waycioburi de viata in 3SILUAN are dreptul la viata!
spor la treaba! eu sunt defazata rau cu schimbarea asta de ora... Silvi s-a trezit la 6 jum si de-atunci e tot o joaca pe capul ei iar eu pe mine. am pus la fiert ciorba grecului ms GigeEdit: daca B nu mananca smantana, cum pot sa adaptez ciorba sa fie si pe gustul lui? oare sa nu-i spun ca e cu smantana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Salutare,
REvenim si noi desi am apucat sa revin cu cititul dar nu am apucat sa raspund. Nouvus nu va bazati pe noi cu avansul nu stiu sigur acum daca sotul meu poate sa isi ia liber atunci el lucreaza in turism si este ful sezon. DEci daca poate sa isi ia liber vom veni si noi daca vom mai gasi loc in acelasi loc ok daca nu vb la telefon.
Imi puteti da si mie parola de la contul comun?
Ayla bine ai revenit. Am admirat domnisoara si domnisorul tau sunt super haiosi.
Olga imi pare tare rau pt chiti..sper ca vei reusi sa ii alini suferinta.
Am admirat si pozici dragute cu noul look al lui Davin...haios..il prinde f bine.
Ca sa fim si noi in trend... Radu este racit intai au venit mucii apoi tusea seaca.... la indicatiile pediatrei ii dau eurespal cate 3 ml de 3 ori pe zi desi in prospect am vazut ca sunt alte dose. Si mi-a zis ca se poate sa nu dea rezultat siropul asta.... sper s atreaca. Am o intrebare tusea seaca se va transforma in tuse expectoranta sau va disparea????
Sa fie tacamul complet si eu si sotul meu suntem raciti.... deci va dati seama...
Saptamna viitoare vreau sa ma programez la o operatie cu laserul pt indepartarea vinisoarelor de sange ..mie dupa sarcina mi-au aparut f multe tre sa mai imi cumpar ciorapi compresivi pt prevenire. Sper sa fie ok desi mi-a zis dermatologul ca tre sa facem vre-o 3 sedinte....de intensitate diferita. Si eu ca si voi trec prin aceeasi situatie nashpa..simt nevoia sa fac ceva pt mine. Desi sunt satula sa gatesc sa calc sa fac curat dar ...... ma mobilizez si le mai fac. In femeie in casa nu am incredere nu am experimentat dar de la prietene am auzit ca fac doar pt bani si doar de suprafata. ...
Ayla ai mentionat ca le dai ceva homeopat la copii pt imunitate imi poti spune ce anume?
Legat de gradi va anunt ca m-am hotarat sa il dau pe radu la gradi desi voi avea o bunica libera dar nu in totalitate. M_monique imi poti spune pe rog daca mai vb cu prietena ta numele gradinitei de la foisor? Trebuie sa incep sa le vizitez?
Mamicilor voi le dati copiilor vostri in fiecare zi ceva dulce??? eu nu ii dau zi de zi din 7 zile cat 4 ii dau ..azi tre sa fac ceva desi nu am nici un chef...

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Ce-mi place ora asta noua !! dimineata prevad ca voi fi fresh

Noi am fost la shopping de dimineta, ocazie cuc are Alexandra a mai facut ceva cuceriri si noi ne-am clatit ochii prin magazine !
Am fost si pe la soacra mea ca sa-si vada Alexandra pisicuta favorita pe care vroia sa o pupe, astazi mi-a spus hotarata: pusi maui nu !! asa ca a priceput ea ceva ...
Acum s-a culcat apoi cand se trezeste mergem la niste prieteni care au o fetita de 3 luni pe care Alexandra o imita cum plange, e haioasa foc , cand am intrebat-o ce mananca bebele, mi-a raspund :tziti Babi, asta fiind mama ei Gabi

Curea, la ce dulce te referi pt copii ? noi in afara de biscuiti cand cere ea nu ii prea dam nimic altceva pt ca nu ii plac chestiile dulci, aseara au avut tort de frute la ziua fetitei dar nici macar nu a vrut sa guste; Aaa, ce-i mai place ei e prajitura cu branza sau clatitele cu branza

Monnvas, facem schimb cu drag ca eu urasc sa calc !!

Ilinca, ma bucur ca v-au disparut mucii si ca te-ai racorit !! eu nu las sa se acumuleze ca pleznesc si tre' sa-mi musc limba prea des

InaPreda, cum a fost pizza ?? buna presupun din moment ce nu ai mai intrat pe aici

Olishka, ce faceeeti ? cum e degetul lui Chiti ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hola tufete!

am revenit din plimbari, concertul a fost fantastic, a durat pina la 1 dimi; am dansat, am topait, am cintat, am urlat! Nu am decit cuvinte de lauda pt trupa, motanul a fost si el incintat la maxim. Am baut (multa) bere dospita cu cognac (ca doar eram in regiunea cognac ) am dormit aici http://www.chezgauthier.fr/chambre/, care e o camera din 1840. Ieri am fost la mare, ne-am umplut de stridii si am venit cu un colet dupa noi, mai halim si aci, la socri. Avem si sampania, ca sa fie ziua mai frumoasa
Pt ca Izia a fost la socri si ei au fost cuminti, le-am luat si lor (cadou de aniversare ca-s nascuti in octombrie) o noapte la han si o masa la resto cu fructe de mare.
Revin dupa ce halim. Va tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

multumesc pentru primire, sunteti toate niste dragute.
Cu intarcatul, recunisc ca mi-a fost groaza si am tot amanat momentul, dar nu am prea avut de ales, pentru ca in martie ma intorc la munca si pana atunci, trebuie sa-l obisnuiesc si cu cresa.
Ilinca sa stii ca nu a fost foarte nasol, cel putin nu cum m-am asteptat, mai greu a fost in prima noapte si primele 2 zile la somnul de amiaza pentru ca s-a trezit si a inceput sa urle isteric, dar m-am tinut tare.
Eu am procedat asa: i-am spus ca tzitzi sunt ale lui, doar ca nu mai avem lapte si ca lapticul il bem din canita si a functionat in cele din urma, acum bea lapte dimineata cand se trezeste si seara inainte de culcare, in total in jur de 400 grame, dar sunt multumita pentru ca imi era groaza sa nu refuze laptele de tot.

In rest, noi suntem cam toata ziua afara, are prieteni cu care se joaca, mai stam prin curte si se plimba cu un fel de bicicleta fara pedale, ii place sa adune frunzele din curte, ne distram bine. De slabit n-am mai slabit deloc, dar spre acum cu intarcatul sa reusesc si eu sa dau ultimele 10 kg jos.

Din decembrie incerc sa-l duc la cresa, sa vedem daca se acomodeaza, iar daca nu, pana in martie sa gasesc alta solutie. Poze mai recente nu am descarcate, dar promit sa descarc cateva. Eu am avut probleme cu Raul cu mancatul, nu prea vroia sa manance, dar dupa intarcare, mananca foarte bine ca nici nu stiu ce sa mai cred, am sa vad cat il tine.

Promit sa intru mai des, sa admir si eu pozele cu ghioceii si sa fiu la curent cu ce se mai intampla.

Toate cele bune.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Koko felicitari pentru bebe2. Sa ai o sarcina usoara

Chato da v-ati distrat, nu gluma...I-auzi bere, cognac, sampanie Buuuun asa

Carla bine ai revenit

Chiti este bine, s-a obisnuit deja. Multumim

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete,
multumesc inca odata tuturor fetelor ce au urat de bine Donu'lui.
Eu joi noapte spre vineri n-am dormit deloc...am avut frisoane...m-am descurcat cum am putut de mi-am revenit putin .Ca sa-l pot duce pe Bogdi la gradi si am trecut si pe la farmacie de mi-am luat strepsils 2 pastile si nurofen pentru pui...lamai si miere.Dupa 24 de ore mi-a fost mult mai bine...iar ieri am petrecut cu nasi ziua omuletului.
Aseara Bogdi a adormit instantaneu(si el a avut o faza dar mai usoara a racelii),iar a adormit in ritmul ei propriu.Ii place sa adoarma cu mana in parul meu
In rest avem o saptamana de vacanta apoi o luam de la capat.

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

Mergi la inceput