Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata

bin si eu la a 3 tura de cafea ca-s trezita de la 5.30
azi am o zi mai grea la servici dar... trece

m-am bucurat de revenirea aylei ( multi) am admirat printesa noastra draga
tare m-am bucurat de pozele sophiphiciului nostru drag si de vladimir care am fost precisa ca va vedea marea in wk si de pisikul scumpel foc
restul pozelor nu am apucat... dar le pastrz pentru urmatoarele cafele

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

nici noi nu suntem mare amatoare de dulce (cu cioco mi-e frica sa o incerc, a-propos de experienta novusicului)
dar mancam oricand cu placere celebrii biscuiti de la noi de pe forum (noi punem doar miere nu si zahar si folosim stafide si prune)
in rest, gustam briose (maxim 1/2)
mi-am propus sa incerc in wk flanul chatonelei si charlota elei
am notat si praji cu morcov si... vom testa

am inceput si noi sa experimentam mancatul singura (nu accepta nici cel mai mic ajutor)

Mergi la inceput

olishka - am vazut ca ati reinceput gradi - (te avertizasem de dramatismul zilei de luni); davidutzul s-a insanatosit complet?
eu pana acum am invatat un lucru: nu voi mai reincepe niciodata gradi pana micsunica nu este vindecata complet-complet+inca vre-o zi 2 de control
de fiecare data cand am mers la gradi si era refacuta 95% , dupa o saptamana o luam de la capat cu raceli si mai crunte care treceau mult mai greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ce poze frumoase are PISIK, iar ANA e din ce in ce mai fetita.
Acelasi lucru vroiam sa il spun despre LUANA. Are fata de fetita.

ILINCA, scuz ca nu ti-am admirat vopsitul (am vazut ca Olga a amintit), insa culoarea naturala "blond de Sophiphi" mi-a sarit mai repede
in ochi

Mergi la inceput

elaaaa - am pierdut reteta de praji cu mere
tufete, o are careva salvata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Dyana te admir pentru ca ai atata grija de familia ta si nu numai Off, sper sa nu o luati de la capat cu dintii...

Gianina pai David este cam 95 la suta bine. Sper sa nu patim si noi ca voi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Olga, chiar asteptam sa intri sa ne spui cum a fost la gradi azi!Vopseaua nu ti-o recomand, pentru 15 lei cat costa mai bine arunc-o sau da-o cuiva care nu are pretentii prea mari si care e tunsa scurt.Desi nuanta din par se pastreaza frumos, imi cade ingrozitor acum, nici nu mai stiu ce sa ii fac, cred ca ajung la faimosul Chelstop. Sigura nu sunt ca e de la vopsea, dar am o banuiala ca de la toata gama asta syoss mi se trage (vopsea-sampon-balsam). Inainte foloseam doar Wella Prof si nu aveam deloc asemenea probleme.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anamariame atunci nu ma bag la ea, caci mie si-asa imi cade parul ingrozitor. Cred ca imi fac si eu o programare la un salon mai profi caci imi trebuie si o tunsoare noua. Si cred ca o sa incerc si masca ta minune

Eu m-am bagat la calcat, caci s-a adunat un morman frumos, dar mai trag cate un ochi pe-aici.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANAMARIA, Vladimir nu alerga dupa umbra. Alerga glontz spre mare. Cum a vazut apa nu a mai putut nimeni sa il stapaneasca. Adica a intrat in apa.

http://www.youtube.com/watch?v=IZmQmiJJL9s&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=nE8mswMzSX0

Mergi la inceput

cu ocazia chitaielilor si hlizelilor din wk am reusit si eu sa mai descopar 2 maselute sus (poate avem si jos mai multe dar nu am reusit sa ma uit) asa ca spalam de zor si cu 'oaresce' scandal 8 dintisori+4 canini+6 maselute (certe)

Mergi la inceput