Ghiocei de martie-aprilie 2009***271***
Raspunsuri - Pagina 12
anamariame spune:
Bianca, tu m-ai indus in eroare, ca ai zis ca ai un filmulet tare de tot cu un nou prieten de-a lui Vladimir, si eu m-am gandit ca e umbra, iar filmuletul cu doggie l-ai pus abia a doua zi
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 cu ocazia chitaielilor si hlizelilor din wk am reusit si eu sa mai descopar 2 maselute sus (poate avem si jos mai multe dar nu am reusit sa ma uit Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
Wooow ce tunati sunteti
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 alooooooo ati plecat la plimbare??? ![]() dragastoasa de Dragos ![]() |
Eu tocmai am terminat de calcat mormanul de haine

Olga, mamica lui David iepurasul

Gianina34 spune:
nu, sunt vigilenta![]()
caut reteta de praji
nu o ai tu cumva salvata?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
bravo olguta, mamica harnicuta
de mancare, ce mai faci?
ca acum trebuie sa treci la bucatarie, nuuu?![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
olishka spune:
| citat din mesajul lui anamariame Olga, da' ce rapida ai fost! ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Pai nu prea...ca de la 9 tot calc
Adevaul insa este ca ma misc destul de repede la calcat Olga, mamica lui David iepurasul

elena.elena spune:
Salut fetelor, daca are cineva nevoie de ionizator de camera, sa ma contacteze, e o okazie , are cineva aduse din germania noi noute. Eu una am la mine in camera si la Eva, eu avand rinita alergica,si imi face foarte bine. Cautam de mult asa ceva dar mi se pareau scumpe. Sper ca nu se supara nimeni pentru anuntul asta.
In rest, numai bine, sanatate maxima dorim tuturor! 
Eva
olishka spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 bravo olguta, mamica harnicuta ![]() de mancare, ce mai faci? ca acum trebuie sa treci la bucatarie, nuuu? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
De gatit nu imi arde astazi
Am facut ieri pilaf cu legume si pui. Am admirat-o pe Gige cand am vazut cate feluri de mancare a facut ea. Eu nu cred ca o sa ajung vreodata la aceasta performanta...Olga, mamica lui David iepurasul

dragastoasa de