Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Yaia, imi place Alexia de mor!!! Are asa un aer exotic din zona Peru! Sa stii ca seamna cu tine nu cu tati! Mi-au placut mult pozele din vacanta. E tare dulce si tunsa si zimbitoare tot timpul!!!c aveni vorba de tuns si Daria s-a tuns ieri. E scurt cu perciuni filati, are un aer foarte french. |
Multumim mult!
Asteptam poze cu cherie Daria!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Luy, recomandata, 3-4 zile lucratoare. Asa mi-au zis. Deci de vineri incolo ar trebui sa fie la oficiul tau postal. Sper sa ajunga de data asta, desi primul plic avea cadouri mai grozave.
Eu fac prajitura o noapte la venetia si am si glogi (o bautura locala de iarna, nealcoolica, servita calda si cu stafide). Va invit!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Happiness_4_us spune:
Yaia, cum arata prajitura o noapte la venetia? Sau am citit eu in dunga?
Am avut si noi sambata musafiri si am pregatit tort si inimioare cu branza si cascaval![]()
Mamica fluturasului Andrei si
24+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Am avut si noi sambata musafiri si am pregatit tort si inimioare cu branza si cascaval |
Aia sunt cozonaci facuti de tineeeee??????? daca da cred ca o sa ma apuc sa-ti vorbescu cu "dumneavoastra"
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Yaia, multumesc inca o data
, o sa stau cu ochii pe cutia postala.
Am vazut pisicutza tunsa
, ce frumos se dragaleste cu delfinasul
. Are niste ochi superbi 
Eu am pus azi caruselul la patutul Irinei, gandindu-ma ca poate o sa-i placa si o sa stea si ea in patut, sa-l asculte si sa-l privesca. As, n-a fost impresionata, a urlat in continuare daca se vedea in patut
. In schimb, acum cine credeti ca este in patut ?
Daaaaa... de cum a intrat in camera si l-a vazut i-au sclipit ochii si s-a dus glont la el. Si-a luat piticii si papusile si s-a suit in pat si se joaca acolo cu ei si cu caruselul 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Aia sunt cozonaci facuti de tineeeee??????? daca da cred ca o sa ma apuc sa-ti vorbescu cu "dumneavoastra" ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Da da.
24+
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Yaia, cum arata prajitura o noapte la venetia? Sau am citit eu in dunga? ![]() Am avut si noi sambata musafiri si am pregatit tort si inimioare cu branza si cascaval Mamica fluturasului Andrei si 24+ MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu! |
m-am imbolnavit subit cand am vazut pozele

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui luy Yaia, multumesc inca o data , o sa stau cu ochii pe cutia postala. Am vazut pisicutza tunsa , ce frumos se dragaleste cu delfinasul . Are niste ochi superbi ![]() Eu am pus azi caruselul la patutul Irinei, gandindu-ma ca poate o sa-i placa si o sa stea si ea in patut, sa-l asculte si sa-l privesca. As, n-a fost impresionata, a urlat in continuare daca se vedea in patut ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
macar este util cuiva

aaaaaaaa inca mai astept PM
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
m-am imbolnavit subit cand am vazut pozele ![]() Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
O trimit pe pm dar sa-mi zici exact cea de prajituri cum se numeste prajitura

24+
papanash spune:
La multi ani cu sanatate si fericire, zile insorite si ganduri bune !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )