Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

ADi, eu nu le-am facut Ror copiiilor mei. Din N motive, nu mai deschid acu siturile ca n-am starea necesara, dar ideea e ce si eu sunt cam paranoia asa.

cat despre valentina, imi da mana, ca acum am hemoglobina 12. (cu tone de cortiozn, evident)
Insa stiu ce-i aia sa ai Hg 5. Nu poti nici sa te misti. Iar in Romania te trateaza groaznic. Pe mine nu m-au lasat cu liftul, ca e doar pt urgente. Am urcat 6 (SASE!! ) etaje pe scari. Puteam sa fac infarct. Vb f serios. Cand ai hg atat d emica, nu mai circula oxigentul prin organism, inima pompeaza in prostie si gata, KAPUT!!

Yaia are dreptate. E greu ca e Andrei bolnavior. Dar ar trebui cineva sa o ajute, mi se rupe inima.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, da, sunt o multime de articole, unele mai bine documentate, altele mai personale despre ROR (MMR). Eu citisem in mare si intrebasem medicii, insa nu am luat la puricat niciodata ingredientele vaccinurilor. Pana ultima data cand asistenta mi-a pus in mana pliantul continut in cutia in care a venit vaccinul, ma rog, vaccinurile. Am citit tot si am inmarmurit. Deja ii vacuse vaccinurile si stateam sa vedem ca totul e ok.

Am cautat toate instructiunile de la cam toate vaccinurile si sunt pe baza de formaldehida, ma rog, ROR nu e, dar ala e cu alte bube. Si la noi deparmamentul similar cu Protectia consumatorului la voi a declarat ca nu e recomandat sa intri in contact cu formaldehida indiferent de cantitate, mai ales a nu se injecta in organism!!! Asa ca am ramas fara solutii, fara alternative si cu cat citesc mai multe articole stiitifice pe tema asta, cu atat ma infierbant si imi vine sa schimb galaxia!

Tie iti doresc sanatate, sa nu mai ajungi cu hemoglobina la calcaie, ca nu se face . Ma bucur ca lucrurile merg bine si tin pumnii sa iasa ok si celelalte perfuzii si sa ajungi cu bine si sanatoasa la familia ta .

Cat despre nivelul de ingrijire medicala din RO, stiu ca in clinicile de stat cam totul lasa de dorit. Speram sa se fi schimbat ceva, dar ce aud constant e trist. Sunt tot mai uimita cata rautate (care e mai cumplita decat indiferenta) pot imprastia unii :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Terminat perfuzia pe ziua de astazi. Maine se pare ca este ultima, apoi urmeaza reevaluarea si in functie de rezultatul analizelor, se decide ce tratament se aplica in continuare.
Dupa cum ma asteptam depozitul de fier din organism este aproape nul, iar in maduva nu se gasescte fier deloc.
Asta din ce am inteles eu la prima citire, ca restul analizelor ma depasesc.
Pofta de mancare este din ce in ce mai mare, am incept sa am pofte de gravidutza!Lucru bun spun eu.
Nevoia de odihna este coplesitoare, as dormi non-stop. Astazi am iesit afara cu cei mici , era pacat sa ratam o asa zi frumoasa de toamna, iar aerul curat mi-a facut foarte bine.
M-am conformat rugamintii Gabrielei si am actualizat semnatura, asa ca cine doreste sa ne acorde votul sau la concurs, este binevenit.
Multumim tuturor celor care ne-au votat pana acum si celor care ne vor acorda votul pe viitor!
Acestea fiind spuse, ma retrag la caldurica in patut!
O zi cat mai frumoasa sa aveti!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am trimis link la ceva poze pe mailul comun!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Terminat perfuzia pe ziua de astazi. Maine se pare ca este ultima, apoi urmeaza reevaluarea si in functie de rezultatul analizelor, se decide ce tratament se aplica in continuare.
Dupa cum ma asteptam depozitul de fier din organism este aproape nul, iar in maduva nu se gasescte fier deloc.
Asta din ce am inteles eu la prima citire, ca restul analizelor ma depasesc.
Pofta de mancare este din ce in ce mai mare, am incept sa am pofte de gravidutza!Lucru bun spun eu.
Nevoia de odihna este coplesitoare, as dormi non-stop. Astazi am iesit afara cu cei mici , era pacat sa ratam o asa zi frumoasa de toamna, iar aerul curat mi-a facut foarte bine.
M-am conformat rugamintii Gabrielei si am actualizat semnatura, asa ca cine doreste sa ne acorde votul sau la concurs, este binevenit.
Multumim tuturor celor care ne-au votat pana acum si celor care ne vor acorda votul pe viitor!
Acestea fiind spuse, ma retrag la caldurica in patut!
O zi cat mai frumoasa sa aveti!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

val-1 & val-2

Vale, Doamne ajuta sa fie bine dupa perfuzie si sa iti revii cat de repede! Citeam recent despre www.amazon.com/Floradix-Iron-Herbs-8-5-oz/dp/B00078RWU6" target="_blank">Floradix si m-am gandit la tine. Nu stiu daca ai auzit despre acest produs naturist vegetal, eu am citit numai de bine, e indicat in anemii severe, la adulti, la copii si are nivelul de absorbtie de Fe fff ridicat in comparatie cu alte surse naturale sau artificiale, gen medicamente. Nu stiu daca il gasesti la voi in magazinele naturiste, daca nu, eventual il poti lua din GB sau similar.

Sa auzim doar de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Adi, fix asa e si la noi, cand e Sara acasa, vrea sa o hranesc eu exact ca pe Sofia, sa dorm cu ea, nu cu Sofia si tot asa...De doua zile e turbata, practic zilele de pauza de la gradi

Gabriela, sper ca trece. Mai nou vrea sa o pun eu seara la somn, asa ca, atunci cand e posibil, il preia sotul pe Adam si eu ma duc cu Lisa. Daca nu, sta si ma asteapta pana il culc pe Adam. Daca adoarme cu sotu', se trezeste noaptea si vine dupa mine :P

Mai nou ne intreaba daca suntem mandri de ea, daca suntem dezamagiti cand face vreo nazbatie si mereu placa e aceeasi: We are very proud of you, all the time, no matter what and we love you very much. You are our beautiful Lisa and special daughter. Si incet-incet sper sa treaca peste nesiguranta sau dubii. Mai nou e mai calma si cu Adam, doar la gradi cred ca e cam regiment si e cam bossy si acasa... In rest, ca si la voi, toata ziua schimba haine, ia pantofii mei cu toc si se plimba prin casa (only in the "show area" , apoi musai spalat pe maini!). Mai nou nu o prea atrag artele, desenul, crafts, pictura etc. Cred ca ma apuc eu de colorat, pictat, decupat ca sa o atrag in joc .

Ma tenteaza sa ii duc pe amandoi la pictura sa isi faca damblalele fara sa ma stresez de culori peste tot prin casa. Poate dupa sarbatori, la vara (la noi)...

De craciun cred ca le cumparam o trampolina. Sigur o sa fie hit .

Si-au revenit complet dupa raceala??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Vale,Sabina multa sanatate va doresc.
Noi am scapat de muci a mai ramas o tuse rebela.Mi-a spus educatoarea la gradi ca in ultima vreme nu-l mai recunoaste pe Vladut.Nu mai vrea sa manance singur nu se mai dezbraca,imbraca.Am stat eu si am studiat problema ,socrela mea nu-l mai lasa sa faca nimic singur.Off asa de rau imi pare ca am adus-o la noi.Problema e ca nu vrea sa inteleaga ca asa ii face rau si ne contrazicem tot timpul.
Yaia suntem intr-un sat la 7 km de Iasi unde e absolut superb,insa tati a plecat in uk vine acasa la doua saptamani si sta 5 zile cu noi.E binisor deocamdata nu stim ce va fi pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ce liniste este aici, banuiesc ca sarbatoriti numele celor dragi, doar este duminica, asa ca merge in avans....altfel nu imi explic linistea...

Valentina sper ca esti mai bine, daca ai avut putere sa mergi cu frumosii tai in parc...sper sa se termine cat curand problemele

Noi am avut un sfarsit de saptamana mai linistit, cu un copil cuminte si cooperant, un ajutor pe cinste in ale gospodariei, care a refuzat sa iasa afara, in dupamiaza aceasta, pt ca are treaba.....sa se joace cu ghindele adunate azi din parc

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Adi, multam' mult de informatii.Am sa ma interesez pe aici sa vedem ce pot gasi.
Cecilia, as fi vrut eu sa alerg dupa ei. Au alergat altii, sora si cumnatul, iar eu m-am bronzat la soare pe bancuta.
Ieri am ajuns in garda cu juniorul. Dupa cum banuiam, tusea cerea antibiotic.
A facut traheobronsita, mergem pe aerosoli si antibiotic, iar daca in cateva zile nu se observa nici o ameliorare riscam sa trecem la branula.
Mi-e o ciuda de mor, cateva zile soata a dus copii la soacra-mea eu fiind intrenata.
De teama sa nu consume, nu a dat drumul la caldura, pe motiv ca este o temperatura placuta in casa, desi sotul i-a cerut in mod expres sa faca acest lucru. Daca si el a simtit racoarea ,va dati seama... Seara, socrela le-a facut baie,peste noapte Andrei a transpirat, iar dimineata era copt. Asa l-a luat G dimineata si aseara am ajuns cu el la spital.
Am niste nervi de-mi vine sa o strang de gat!Va jur ca nu stiu cum as reactiona daca as vedea-o acum in fata mea, mai ales ca am aflat si cauza pentru care nu mai vroia sa stea cu copii. Avea intalnire in week-end!
Norocul ei ca ne vedem doar la zile mari.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, Vale, asta iti mai lipsea! Sanatate lui Andrei! Sa se refaca si sa nu ajunga la branula.

Adi, ai descris tabloul de la noi de acasa

La noi nu e bine, am ajuns cu Sara la urgenta dupa o tuse f f urata, laringita si angina acuta, facem aerosoli la greu cu adrenalina si flixotide. Macar de ar scapa Sofia, dar la cat o imbratiseaza si pupa, nu stiu, zau...

Somn usor! Pa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, sanatate multa lui Andrei, offfff cata inconstienta din partea ei...

Gabriela, sanatate muta lui Sara, sigur cea mica nu o sa ia nimic de la surioara ei, este puternica.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput