Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, nu te necaju cu Alexia. Acuma noul trend spune ca pana intr-un an, e mai important sa faca ea cuostinta cu gusturile decat sa manance de-adevaratelea.
Asa a fost si Sofia, si pe la 11 luni s-a infipt intr=un ghiveci de legume de oameni mari (dar cu f f putina sare) de am zis ca nu-i adevarat.
Eu cred ca ea se vrea autodiversificata cu bucatele etc etc, si ca o sa-s regleze cantitatile singura.,
Pana la un an, un an si ceva, tot laptele e Tz e baza pt unii copii.

Eu am doi f diferiti: Sofia ca Alexia, Gh care manca tot plus noch einmal :)
Stii ca Sofia e cea mai rezistenta dintre cei doi? si la boli de stomac, si la raceli.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia, Alexia maninca foarte bine. Ea e pe sin si isi ia de acolo tot ce ii trebuie.
David maninca si el un pic mai mult uneori.

Piciulika, cum sunt vazute dezinfectantele GNLd in Suedia? Multumesc anticipat daca iti iei din timp sa imi raspunzi.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ADi, eu nu le-am facut Ror copiiilor mei. Din N motive, nu mai deschid acu siturile ca n-am starea necesara, dar ideea e ce si eu sunt cam paranoia asa.

cat despre valentina, imi da mana, ca acum am hemoglobina 12. (cu tone de cortiozn, evident)
Insa stiu ce-i aia sa ai Hg 5. Nu poti nici sa te misti. Iar in Romania te trateaza groaznic. Pe mine nu m-au lasat cu liftul, ca e doar pt urgente. Am urcat 6 (SASE!! ) etaje pe scari. Puteam sa fac infarct. Vb f serios. Cand ai hg atat d emica, nu mai circula oxigentul prin organism, inima pompeaza in prostie si gata, KAPUT!!

Yaia are dreptate. E greu ca e Andrei bolnavior. Dar ar trebui cineva sa o ajute, mi se rupe inima.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sabina, Valentina multa sanatate mamici frumoase .

Erina saracuta Daria cu aftele si micutul print cu aerosoli . Va dorim sa scapati rapid de "aua" si sa va laudati numai cu vesti bune si cu poze frumoase ca cele de la party, radiati toti, pe drept au fost acordate premiile .

Alexia pofta buna ! Yaia eu nu am avut pr cu Puppi la inceputuri, asa ca nu prea stiu cum ai putea face; carpatina parca-i dadea trandafirasului cu morcov in loc de lingurita .

Mada28 si Puppi este uneori nervoasa si are tendinta sa ne loveasca peste fata cu palma/pumnul. Ne-am furat-o de nenumarate ori si incerc sa raman calma, insa nu-mi iese mereu. O mai pun la colt pt scurt timp si apoi ii explic de ce asa ceva nu se face, ii pare rau dar uita repede si repeta. Am observat insa ca se calmeaza daca o iau in brate si o imbratisez si discut cu ea despre ceva "interesant" cat sa uite ca e nervoaa si ca vrea sa ma loveasca. Cand e obosita sau frustrata face asa, de multe x dupa gradi, caci acolo trebuie sa respecte regului, iar acasa poate face ce vrea cu/din noi .

Facem progrese la gradi ; mananca in fiecare zi cate putin din mancarea lor, salata cica mananca multa desi acasa nu o gusta, iaurt la desert de cate 2x si fructe. Si acasa a inceput sa manance si prune, kiwi si pere pe langa mere.

Un sfarsit de saptamana linistit si mult-mult-multa sanatate tuturor bolnaviorilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Scriu repejor
Nu exista cuvinte, prin care sa pot multumi, acestei mici comunitati DC de mamici, care sunt alaturi de mine si de familia mea in aceste incercari prin care trebuie sa trecem.
Saptamana viitoare se vor aranja toate la locul lor, ma refer aici la copii, treburi casnice etc.
Sabina, maine intru in posesia biletului de iesire si te voi contacta pe mail, imediat ce voi avea toate analizele.
Merg in continuare la perfuzii, iar luni mai devreme decat ma asteptam repetam analizele.
Sanatate tuturor si inca o data multumiri!
Acum ma pregatesc sa imi fac somnul de frumusete in tura de dupa-amiaza!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Valentina draga mea, mi s-a rupt sufletul cand am citit prin ce treci. Sa dea Domnul sa te refaci si sa te poti bucura de puii tai!Sanatate lui Andrei!Nu pot sa nu fiu revoltata, nu inteleg ce poate fi mai important pentru familie decat sa iti fie alaturi acum

Sabina, bine ai revenit! Cat ma bucur ca esti mai bine! Ai grija de tine in continuare si primeste gandurile noastre bune

Adi, fix asa e si la noi, cand e Sara acasa, vrea sa o hranesc eu exact ca pe Sofia, sa dorm cu ea, nu cu Sofia si tot asa...De doua zile e turbata, practic zilele de pauza de la gradi

Erina, laudabila initiativa clubuluifelicitari si tie pentru o asa buna organizare a timpului. De atata vreme imi propun sa completez si albumul de bebelus al Sofiei, de cand merge Sara la gradi, e mai bine, am mai mult timp si am de gand sa profit de el. Sanatate puilor! Of, biata Dara cu aftele!

Yaia, si eu subscriu la oferitul mancarii din mana mamei, la noi in ultima vreme, Sofia e fascinata sa se hraneasca singura, ii pun bucatele minuscule din carne de pui, peste si e foarte satisfacuta,intre timp mai suplimentez si eu cu lingurita. Dar la noi nu sunt probleme cu papa, Sofi e o mancacioasa, cred ca va trebui sa pun lacat pe frigider

Va pup!

Dumnezeu sa-l odihneasca pe A. Paunescu!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vale, am votatCand gasestio clipa, fa link la pozele tale ca e mai simplu

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, daca pot sa te ajut cu draga inima...eu am un program mai flexibil si nu stai departe de mine, stiu cum este sa nu te poti baza pe nimeni.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sanatate multa Valentinei si Sabinei!

Sanatate si piticilor Erinei!

Ai mei sunt mai bine, dar nu de tot. Oricum de luni merg amandoi la gradi. Andrei e plictisit acasa. I-au lipsit activitatile, ma uitam acum la el ce fericit sta sa coloreze. Asta e o chestie noua, a inceput sa deseneze (stadiul de molusca, cum zicea candva sabina) si sa coloreze binisor.

Eu sunt cu energia pe zero, dar dat fiind ca nu am motive de vaicareala, ma focusez pe faptul ca suntem sanatosi si ma retrag sa bag un ochi pierdut la TV. Weekend frumos sa aveti! Eu voi fi la cursuri tot weekendul, deci canci odihna si canci forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici multumim pentru urarile de sanatate.

Teodora te-am citat cu informatia despre Infosan.

Ce am discutat astazi pe forum poate v-ar placea sa stiti:

Carte buna: Un pamint nou-Eckhart Tolle, editura Curtea Veche.

Daca sunteti sensibile nu cititi Trilogia Millenium de Stieg Larsson.

Stie cineva daca se gaseste la noi Pillars of the Earth-Ken Follet?

Stiati despre directiva UE care interzice folositea ierburilor medicinale traditionale? Ma plingeam ca va fi ilegal sa imi fac ceai din musetelul cules de poe dealul de la tara.
Ati auzit despre Codex Alimentarium?
http://www.natural-health-information-centre.com/codex-alimentarius.html

In ce lume traim????!!! Ma retrag in linistea din mintea si din inima mea.

PS Valentina, cartea pe care o citesc acum te-ar ajuta mult. Rhonda Byrne_The Secret.

http://www.procarti.ro/carte/secretul--i9474
Am inceput

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput