Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (412)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Vale, Sabina, multa sanatate!

Si tuturor copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multa Multa sanatate Sabina si Valentina!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sanatate multa, Valentina, Sabina si Annisia, Alex si Bubu! Sa va vindecati repede!

Am uitat sa va spun ca in concediu m-am vazut si cu sora&co si am reusit sa-i taiem motul Alexiei. A ales: bijuteriile, banii si cheile de la masina. Asta ca sa nu fie toata ziua cu vesti mai putin placute. Si acasa am tuns-o scurt si acum e "cheliuta cu falci".
Tudor are o perioada mai dificila la gradinita (ca dupa fiecare vacanta), cand totul e NU. De fapt si acasa e mai tot NU. Abia astept sa treaca de perioada asta cu Nu, ca altfel e un copil asa de bun si de istet...desi finlandeza ii cam da de furca, intelege tot, dar se exprima mai greu in finlandeza...off, bata-va sa va bata de politicieni romani! Lasa ca va aratam noi voua!

Luy, nu mi-ai raspuns, Mihai sau tu pe plic? Ca va trebui ridicat de la posta si sa-mi spui cum ti-e mai bine. Ca daca e postasul furacios, degeaba iti pui lacat si pana izolezi furaciosul, eu nu risc inca o data.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Of, Vali imi pare asa rau de problemele de sanatate pe care le ai . Iti doresc putere multa si insanatosire grabnica, grabnica. Pupicei de la mine; si ma la DD sa treci peste astea cat mai curand.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Yaia, Luy, daca imi permiteti un sfat: poate e mai bine sa trimiti pachet/plic la servici la Mihai.
Am trimis de curand, sapt trecuta adica, un plic ptr un caz umanitar, numai ca destinatara a vrut sa-i trimit plicul la birou.
Am pus plicul marti si vineri era la ea. Am ramas masca amandoua.
Si era destul de grosutz plicul, ma refer ca nu continea documente, era cu bule ca sa protejeze bijuteriile licitate de ea la Umanitare.
Plicul l-am pus exact in acelasi mod cum am trimis de fiecare data in Ro. Simplu, par-avion si prioritair.

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Yaia, Luy, daca imi permiteti un sfat: poate e mai bine sa trimiti pachet/plic la servici la Mihai.
Am trimis de curand, sapt trecuta adica, un plic ptr un caz umanitar, numai ca destinatara a vrut sa-i trimit plicul la birou.
Am pus plicul marti si vineri era la ea. Am ramas masca amandoua.
Si era destul de grosutz plicul, ma refer ca nu continea documente, era cu bule ca sa protejeze bijuteriile licitate de ea la Umanitare.
Plicul l-am pus exact in acelasi mod cum am trimis de fiecare data in Ro. Simplu, par-avion si prioritair.

Cum vrea Luy, poate sa-mi dea PM.
Asa a fost primul plic, cu bule.
Si eu trimit in Romania scrisori si pachete simple de ani de zile si numai cu Bucurestiul am avut probleme. Si culmea e ca prietena la care nu a ajuns un plic acum cativa ani statea tot pe unde sta Luy...

Mergi la inceput

Intrebare - nevoie de sfat: Alexia are mai mult de 7 luni si nu vrea sa deschida gura la mancare solida. Mananca singura deja pufuleti si bucatele de banana, roade si rascheteaza si bucati de mar, dar nu vrea mancare cu lingurita, nu vrea sa deschida gura la lingurita si trebuie sa o pacalesc (gadilat, facuta sa rada si hop cu lingurita) ca sa o pot hrani. Experiente anterioare? Ceva sfaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Yaia, o idee doar. Cand mancati voi sa o tii in brate si sa ii dai cate putin ce se poate din mancarea voastra. Cu mana. Eu asa faceam cand ai mei refuzau cu lingurita. Din mana mea direct acceptau. Si pt o perioada asa am facut.

& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Yaia, o idee doar. Cand mancati voi sa o tii in brate si sa ii dai cate putin ce se poate din mancarea voastra. Cu mana. Eu asa faceam cand ai mei refuzau cu lingurita. Din mana mea direct acceptau. Si pt o perioada asa am facut.

& Nicole (18.11.2009)

Nu stiu daca merge din mancarea voastra, ca e cu sare si altfel condimentata, decat ptr inceput de diversificare, dar asa cum zice Crishtina, aici ne-au invatat sa bagam noi degetul si pe urma degetul in guritza la bb.
Ca mai doare o gingie si vrea sa roada, nu conteaza, imp e sa ajunga gustul si sa dea de el.
Poti incerca.
Din experienta noastra, cand Andr nu vroia, pai nu vroia nene, Facea ploicica si renuntam.
Sper sa ai mai mult succes.
o falcutza tunsulica!

Mamica fluturasului Andrei si 24+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Valentina, Sabinescu, sanatate multa! Si sa reveniti cat mai repede alaturi de ai vostrii. Si de noi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput