Dovlecei in sarbatoare*204* LA MULTI ANI FLAVIUS

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetele

eu una refuz sa mai comentez 'dragalaseniile' unora si altora;

Lali draga - daca tu promiti ca nu faci cum a facut Monica si nu-ti iei inapoi la un moment de suparare user, mail si alte jucarii eu promit sa te urmez si sa scriu la scutece acolo unde ne duci
Felicitari pentru Paul!

Ioana - eu mananc pateu din comert si ii dau si lui Darius, mai rar e drept dar ii dau - vb doar de pateu pe baza de soia - cel de la mandy e mai picant dar cel de sibiu (parca asa se cheama) e un pic mai ok;

Monikus - ai dreptate - cat de frumoase sunt clipele cand te strange puiul in brate, nu se compara cu nimic altceva;

cat despre cascaval si alte branzeturi - eu evit sa iau cascaval in ultimul timp din cauza ca mie-mi place cel afumat doar ...si nu e chiar sanatos dar de exemplu fac saptamanal budinca din macaroane in lapte si cu branza de vaca proaspata si ii dau si lui Darius

chiar zilele astea am facut macaroane cu branza sarata (de oaie, din aceea untoasa) si marar - i-am dat si lui sa guste si a mancat chiar bine - in sensul ca lua cate o macaroana in manutza si manca singurel si mai venea la farfurie si mai lua cate una ... nu indraznesc sa-i dau bucatele mai mari din cauza ca e prea sarata iar dupa ce e pusa la desarat parca are o textura ciudata si nu vreau sa-i dau

trimit si revin ...sper

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna seara,

Simteam ca s-a intamplat ceva deosebit in acest week-end ca iata-ma la ora asta scriind...
Intru si eu pentru ultima oara aici:in primul rand vreau sa le si sa le imbratisez pe Monica si Anamaria doua mamici minunate pe care am avut onoarea sa le cunosc.Nu pot decat sa le spun ca nu ne vom opri aici si la petrecerea de majorat ne bagam si noi.
Le-am mai cunoscut-o si pe Maria,Alex si Mimika care sunt niste fete minunate.
Din pacate deocamdata doar atat,dar imi doresc foarte mult sa le cunosc pe Cristina,Uka,Crocodana,Iulika,Liliac sora mea,Selen,Nela...M-a cam lasat memoria la ora asta...

Criss....nu pot sa-ti spun ca te grabesti cand faci afirmatii...ATAT!

Despre ,,SABOTOR'' NU-I DORESC DECAT PUTIN MAI PUTINA RAUTATE!!!NU STRICA NICIODATA SA FACI BINE IN LOC DE RAU!!!

Restul fetelor,iertati-ma daca nu va enumar,dar fiecare dintre voi sunt sigura ca sunteti mamici extraordinare si aveti copii minunati!
De aceea v-ati aflat la acest minunat capitol ,,DOVLECEI DE SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE"
MULTUMIM MONICA!!!!

Cu bine,

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Promit ca nu o sa imi asum niciodata userul pentru dovlecei,l-am facut pentru topic,nu pentru a ma sparge in figuri,nu e al meu,e al copiilor,atati cati vor fi in noua formula.
A fost aprobat un cont din trei,cele cu nume de luni in ele nu au fost aprobate,doar cel numit "Dovlecimia".

Va invit sa pasiti intr-o noua etapa a dovleceilor la scutece ,si mi-as dori din tot sufletul ca ranchiuna,ura,nesimtirea sa ramana aici ,sa mergem in noua casutza cu sufletul usor si cu ganduri bune !
Subectul nou va aparea dupa ce il aproba un moderaor.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput