Dovlecei in sarbatoare*204* LA MULTI ANI FLAVIUS

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor,

Am si eu o rugaminte daca se poate. Decat sa intrati sa scrieti ceva suparator pt cineva mai bine nu mai intrati deloc. Haideti sa fim politicoase. Credeti ca este posibil? Eu zic ca da. Va multumesc anticipat.

Lali felicitari pt progresele lui Paul.

Ioana, eu reteta de pate de ficat nu stiu. Sincer pate din comert nu i-as da. Am citit ingredientele aproape de pe toate. Nici unul nu mi s-a parut ca ar avea ceva bun in el. Cascaval eu incerc sa-i dau daca am nimerit unul mai putin sarat. Daca mi se pare sarat, nu ii dau. Ala de la Hochland, sper ca asa se scrie, parca e mai putin sarat.
Cat despre aparatoare eu parca am vazut una pe siteul d-mail. O sa ma uit cand am timp si o sa iti zic daca gasesc.

Noi am fost aseara la un botez. A fost prima data cand am plecat fara Rares undeva. M-am simtit bine dar am stat cu gandul mereu la Rares. Azi dimineata cand m-a vazut si-a bagat nasucul lui dupa urechea mea, ma strangea tare in brate si cu greu l-am dezlipit de mine dupa vreo ora. Noroc ca i se facuse foame.

Va doresc o duminica placuta in continuare.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Vik ai fost tare draguta. Ai dreptate, sunt o fire sensibila si ma doare orice prostie spusa. Din pacate imi dau seama ca e gresit sa suferi din diverse prostii dar sper ca pe viitor sa nu mai pun toate astea la suflet.
Cand ai timp te rog sa imi trimiti si mie un link cu pozute noi cu voi. Daca nu vrei pe forumul public, atunci macar pe privat. Multumesc frumos si multi

Pupam si restul fetelor ca am uitat sa fac asta mai sus.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Fetele multumesc mult pt uarari si pentru raspuns. Mihaita a inceput de curand sa manance bucatele si nu prea mai stiu ce sa-i dau ca branzica nu prea-i place. Sau poate aveti solutii dewspre cum as putea sa i-o combin. De ex i-am dat branzica cu portocala si a mancat f bune, dar branzica pe paine nu prea a fost pe placul lui.Iar pe la ora 18-19 ii dau iaurt cu cereale si o felie sau doua de pandispan.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Lali felicitari pt progresele lui Paul.

Ioana nu stiu o reteta de pate de ficat, dar vb lui Iuliapapusa nici eu nu i-as da din comert, de fapt nici Ramonei nu-i dau.Eu pana acum i-am dat ficatul fiert cu un pic de ulei pasat in supa de legume.

Monikus si felicitari pt prima iesire fara Rares. Cateodata mai prinde bine

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Pate din comert nici eu nu i-as da. nici noi nu mancam! voi incerca retetele voastre sa vedem ce iese!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

ioanna am cautat putin pe aici si am gasit retete de pateu.Maine incerc si eu una sa vedem daca ii va place lutei.Uite linkul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142938
Sper sa fie de ajutor.Ficatul este foarte important pentru princhindei si pentru noi asa ca incerc sa ii dau de 2 ori pe saptamana

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

ioanna am cautat putin pe aici si am gasit retete de pateu.Maine incerc si eu una sa vedem daca ii va place lutei.Uite linkul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142938
Sper sa fie de ajutor.Ficatul este foarte important pentru princhindei si pentru noi asa ca incerc sa ii dau de 2 ori pe saptamana

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara doamnelor!
Noapte buna doamnelor !
Am avut o zi nasoala,vremea m-a pacalit,din casa parea frumos si cald,afara era frig si urat! PAul m-a pacallit si el,prin casa abea face cativa pasi si afara mai-mai sa alerge dupa e fetita putin mai are decat el .
Am editat ca papasem litere .
Noapte buna. Se incheie multe in noaptea asta : o luna,o saptamana si doi ani!.
Va pup!
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Va fetelor!

Sunteti niste femei minunate si niste mame extraordinare! Ma bucur ca am fost alaturi de voi intot timpul asta. sa speram ca de maine vom fi niste oameni mai buni!

Jos palaria in fata voatra, a mamelor de dovlecei!

O noapte frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Lali, Ioana noapte buna

poze luta

Mergi la inceput