Dovlecei in sarbatoare*204* LA MULTI ANI FLAVIUS
Raspunsuri - Pagina 5
monikus spune:
O sa incep asa: La multi ani Flavius
La multi ani Laura78nico.
Sa fiti sanatosi, fericiti si mereu binedispusi.
O sa continui cu un pupic pt Monica pt ca asa as fi vrut sa sune si mesajul meu numai ca azi avem un botez la care sa ajungem si nu am cum sa scriu atat. Poate ca o voi face ulterior.
Pot spune doar ca sunt dezamagita ca nici in capitolul asta nu s-a putut scrie frumos. Puteam sa ne calcam pe inima si sa nu mai luam in seama lucrurile rele sau urate scrise pana acum.
Nu mai voi adresa cuiva in mod special ci ma voi adresa odiseei in general in randurile urmatoare.
Draga mea odisee,
Cam acum mai putin de 2 ani am aflat ca port in pantece un copilas si am decis sa-ti scriu. Ma bucur ca am facut-o. Am trait momente usoare, momente grele, unele frumoase si unele mai putin frumoase dar cu toate astea sunt sigura ca nimic/nimeni nu iti va putea lua locul. O sa imi spui ba da, o sa ma uiti, maine poimaine te intorci la munca iar copilul va trebui dus la gradi luat de la gradi, dus la scoala luat de la scoala si nu vei mai avea timp de mine. Si atunci eu voi raspunde: se prea poate. Nu sunt Dzeu si nu stiu ce imi aduce ziua de azi daramite cea de maine si poimaine si.... Totusi, ceea ce pot spune cu mana pe inima este ca aici la tine am gasit suflete mari, inimi si mai mari, oameni minunati si copilasi la fel de speciali si de frumosi ca al meu. De aceea tu vei avea mereu un loc special in inima mea. Am avut momente cand nu avea cine sa ma ajute, sa ma inteleaga, sa ma sfatuiasca si atunci tu ai fost mereu langa mine. De aceea ma doare inima acum ca trebuie sa iti spun la revedere. Dar cum tot ce are inceput are si sfarsit, mi se pare totusi firesc sa ne luam ramas bun dar in acelasi timp sa lasam portita deschisa pt ca nu se stie ce ne rezerva viitorul. Eu am incredere ca viitorul ne va surprinde si ne va duce pe cai nebanuite tot la cei dragi noua. Si daca tu imi esti draga cu siguranta voi mai pasi pe la tine. Probabil nu atat de des dar cu siguranta cu mare emotie si dorinta de comunicare.
Acum va spun voua, cele care ati contribuit la aceasta odisee ca sunteti minunate fiecare in felul ei. Nu vreau sa ma gandesc la clipe grele sau urate. O sa le sterg cu buretele de pe tabla vietii. Acum am un copil care are nevoie de o mama cu mintea limpede si cu inima curata. Copilul meu nu trebuie sa simta nelinistea mea, nervozitatea sau supararile mele. Va avea timp destul sa le simta pe propria piele. In consecinta, eu va voi vizita acolo unde se va putea, acolo unde va voi gasi atunci cand voi avea un moment liber si chef de vorba. Daca voi putea ajuta pe cineva, o voi face cu inima deschisa. Daca nu voi putea, imi va parea rau dar sigur va exista cineva care sa aiba solutia potrivita.
Va doresc o viata frumoasa, as indrazni sa spun linistita, iar copilasii vostri, care sunt viitorul de maine sa creasca in iubire si intelegere pt ca avand toate astea sigur vor ajunge niste oameni deosebiti de care sa fim mandri.
O zi excelenta tuturor si pe curand.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Lali_mete spune:
Ca sa fiu clara,Daciana,imi pare rau dar nu am incredere in tine dupa ce ai vorbit cum ai vorbit atunci,ai tras o concluzie despre viata mea fara ca macar sa citesti tot sau sa ma intrebi ceva,asa ca te rog frumos sa nu iti mai oferi ajutorul acum, imi ajunge cate valuri am provocat singura.Increderea se castiga in timp.
Astea fiind spuse eu incerc sa continui treaba ,a fost aprobat unul dintre conturi,daca altfel nu se poate asta este.
Imi plac tare mult mesajele lui Monikus si Monica_dicut ,mesaje cu suflet pentru suflete de mame,m-au miscat mult,la fel de mult cum m-a miscat Crissbebe aseara.
Urmez si eu exemplul vostru si spun ca am petrecut 9 luni frumoase alaturi de voi,in care am invatat destule de la mamicile citite zilnic.M-ti scos dintr-o pasa urata si pentru asta va multumesc,acum rad din nou cu pofta ,cine ma cunoaste stie chestia asta,vede ca sunt din nou cea de acum ceva timp.Copilasii cresc,noi ne maturizam mai mult pe zi ce trece,dar cu siguranta ne vom amnti de primul an din viata copiilor nostri ,amintindu-ne si de ceilalti copilasi ale caror poze abea le asteptam,la ale caror filmulete am lacrimat sau am zambit,ori chiar am ras in hohote.
Va multumesc ca m-ati primit intre voi in tot timpul asta .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
La multi ani Flavius,sa cresti mare,frumos si norocos .
La multi ani Laura78Nico ,sa ai parte de fericire si noroc,sanatate si iubire !
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
daciana.ilie spune:
dap
Lali, parerea mea despre tine este neschimbata dar daca nu ai nevoie de ajutorul meu asta e
se pare ca sunt singura care considera ca gestul Monicai de a schimba parolele este unul rusinos ...
ce nu inteleg este de ce va "arde" sa "faceti frumos" si va luati la revedere cu zambetul pe buze din moment ce ati parasit de mult acest forum si fetele care mai posteaza aici
haidi pa
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
vik-cj spune:
Monica esti o persoana speciala si ai scris un mesaj emotionant.
Monikus m-am gandit eu ca esti o persoana sensibila.
Daciana...doar o vorba...ca om care nu m-am implicat niciodata (si o spun cu rusine asta) in facut de capitol nou, liste si alte chestii din astea care iau timp nu gluma, nu vad de ce as comenta la ce a facut Monica. Mi se pare normal din moment ce ea a deschis odiseea si a facut mail, ID si alte cate mai cate...sau trebuia sa ne adreseze cerere in scris????
E regretabil ca in acest ultim capitol vedem conflicte in loc sa scriem ce e insemnat pentru noi acest an de cind suntem in casuta asta...
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie dap Lali, parerea mea despre tine este neschimbata dar daca nu ai nevoie de ajutorul meu asta e se pare ca sunt singura care considera ca gestul Monicai de a schimba parolele este unul rusinos ... ce nu inteleg este de ce va "arde" sa "faceti frumos" si va luati la revedere cu zambetul pe buze din moment ce ati parasit de mult acest forum si fetele care mai posteaza aici haidi pa daci _ a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu prima parte partea a doua |
,deci nu m-am inselat,of doamne . Imi pare rau,dar ai demonstrat ca simtul meu de a citi oamenii nu m-a inselat nici de data asta si ca Monica are mare dreptate. Nu ,eu nu consider gestul Monicai de a schimba parolele in nici un fel rau,ci unul perfect,mai aes acum ca ne-a si explicat de ce. Unul a fost de siguranta,sa nu mai vina neicanimeni sa faca nefacute si al doilea ca era facut pentru ceva ce considera ca nu mai exista. Sincera sa fiu daca intram inaintea ei in mail si vedeam linkul sau poza la trash( ca inca nu m-am prins a doua oara ce a fost) ,as fi facut tambalau mare .
Ultimul capitol alde odisee -de amintit .
Lali_mete spune:
Sunt atat de fericita ,de azi-dimineata Paul tot face pasi prin casa,cate 2,cate 3,acum a mers cam 3 metri singurel ,si eu topai pe langa el,imi vine sa il mananc!!
Laura eu nu sut un bun punct de reper in legatua cu mesele,noi mancam alan-dala,ce ne vine,cand ne vine ,nu mancam dimineata acelasi lucru zilnic,si nici seara,se mai intampla sa le inversam intre ele.
MangaGirl spune:
buna seara,
as fi vrut sa scriu un post asa, ca de despartire...de primul an din viata copiilor nostri.
am incetat sa mai scriu aici pentru ca, nu stiu cum se face, in ultima perioada, de fiecare data nimeream intr-un conflict, atmosfera tensionata si vorbe aruncate intr-o parte si alta. Nu aveam nici timpul, nici rabdarea sa citesc in urma si sa vad de ce....in timp mi-a pierit cheful sa mai scriu pentru ca nu mai era atmosfera aia pe care o stiam eu de la inceputul odiseei, in februarie 2009.
in fine....am citit ultimele pagini si nu pot spune decat atat: cine a aruncat pozele in trash are ceva lipsa. nu vad din ce motiv ar fi facut asta decat din pura rautate. which is so sad. e trist pentru ca se presupune ca ar trebui sa fim mai intelepte, mai bune, mai intelegatoare, mai empatice tocmai datorita darului astuia imens pe care il avem: copiii nostri. E trist ca in loc de iubire si toleranta, avem rautate. anyway, eu nu cred ca este Daciana. este parerea mea personala si s-ar putea sa gresesc, dar asta este ceea ce cred, ceea ce simt. Oricum, oricine ar fi, sa-i fie rusine. eu in locul ei nu as mai aparea vreodata sa postez aici sau dincolo, sa trimit vreo poza sau sa intru vreodata pe mail. Stau si ma gandesc cum m-as simti sa fiu eu in locul ukai. Saraca tanti aia care a facut asa ceva...nici nu vreau sa stiu ce om e in realitate sau ce mama si soacra va ajunge.
anyway...poate revin cu un mesaj de la revedere. mai este inca o zi.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
kemsy spune:
Salutare la ceas de seara!
La multi ani Flavius, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun!
laura, eu ii dau fructe dimineata, pe la 9-9.30, in general cate 2 amestecate (banana cu mar/avocado/para) iar seara de vreo cateva zile accepta doar branzica cu paine.
Mi-as fi dorit sa fiu si eu mai sensibila si sa scriu un mesaj mai elaborat.
Am ramas la odisee pana la sfarsit pentru ca asa am simtit. Pentru mine odiseea a creat dependenta si cu asta cred ca am exprimat tot.
Vreau sa multumesc in special ralukai16, pe care o admir. A avut mereu un cuvant frumos si un gand bun pentru noi, ne-a ajutat cu informatii nenumarate si a fost cu adevarat un stalp al acestei odisei.
O imbratisare stransa pentru mamica NelaM, o fata cu un umor si cu o caldura sufleteasca deosebita.
Pentru celelalte fete trimit un brat de flori!
Sa dea D-zeu sa fie toti dovleceii sanatosi si noi, ca sa ne bucuram de ei. Ne "auzim" curand.
Seara placuta!
La revedere odisee!!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
crissbebe spune:
Buna seara duamnelor..am revenit si acum la ora asta cu ganduri relativ mai bune si cu sperante noi..
As vrea sa incep prin a multumi tuturor ptr primirea printre voi,ptr vorbele bune spuse la ocazii,ptr sfaturile date,idei,retete..ptr tot..Ati fost niste fete deosebite ce mi-ati intrat in suflet si care m-au facut sa devin dependenta de voi..
Va doresc o viata minunata,plina de reusite si bucurii,sa va bucurati in orice moment de minunatia ce i-ati dat viata,bunul D-zeu sa aiba grija si sa va pazeasca ingerasii vostri minunati..
Va pup pe toate..fara exceptie..acum la capat de drum...
Eu am facut parte din categorie celor care nu au adus nimic benefic acestei odiseei, care nu a fost in stare sa schimbe un capitol, sau care nu a facut nici o modificare...ptr ca nu am avut niciodata curajul sa incerc..mi-a fost teama sa nu cumva sa stric ceva...asa ca am stat in banca mea...
Chiar daca nu credeti..si sincer nu-mi mai pasa de ce credeti...chiar imi sunteti dragi..TOATE...