Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari fetele.
In week-end nu prea am intrat. Incercat sa stabilim o zi din week-end fara calculator
E greu cu sotul ca nu prea se lasa convins. Are de ales intre sambata si duminica.
Vreau sa fie zi dedicata in totalitate familiei: plimbari, joaca, etc
Pentru ca a fost Halloween nea-m costumat si noi ca atare.
Va aratam aici.
Pentru ca ieri a fost frumos am plecat in parc.
Avem poze aici.
Despre noi va spunem ca suntem bine.
A soart al 5-lea dintisor.
Teo inca nu s-a adaptat la ora cea noua asa ca azi ne-am trezit devreme.
Pe la 6

cand ma uit la pozele voastre am impresia ca nu traiti in romania...asa sunt de frumoase!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Multumim frumos,dar din pacate locuim in romania.
Insa din fericire in craiova avem un parc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetele...au trecut 9 luni!!!! 9 luni de viata frumoasa si sanatoasa. Ceea ce doresc la toti pufisorii....da, Dani al meu face 9 luni ..nu imi vine sa cred cat de repede au trecut.
La multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi, sa fiti sanatosi si frumosi si ne-maraiti
Eu nu am venit vineri la servici ca a plecat acasa mama mea pt uichend si am stat cu bebele meu de joi seara pana duminica seara. Nu am mai stat singura cu el, fara ajutor, din iunie , dar a fost frumos, evident ca nu am facut nimic altceva, noi am mancat paste, ca a fost cel mai usor de fiert , am iesit in curte, l-am 'ajutat' pe tati la plantat tuia, la scurmat in pamant, ne-am jucat in casa cu toate jucariile posibile, a cazut din pat, nu a plans, mai mult s-a speriat decat s-a lovit....de toate am facut.

Va fac si voua cinste cu un tort mare mare de ciocolata cu fructe si cu glazura....de asta am avut noi la nunta si mi-a placut la nebunie...
Ma apuc sa mai citesc si din urma, desi vad ca nu s-au scris prea multe pagini....a fost frumos afara...cred ca asta e motivul.

Saptamana viitoare plec in delegatie, de luni pana vineri....cred ca o sa il intarc...desi nu vreau, adica eu o sa imi iau pompa cu mine, dar voi fi cu stresul mare si mult, ca ma duc la sefii mei, prezentari in board...naspa.....poate nu pierd laptele...desi 9 luni zic eu ca e f f bine.

o zi faina sa aveti.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Voinicilor!
Multumesc de tort! Chiar imi era pofta de asa tort!

Frumos ai mai petrecut! Un adevarat rasfat!
Sper sa iti poti pastra lapticul cat esti plecata, dar si 9 luni e bine!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

feteleeeeee

azi puiul meu a facut primi pasi singurel
a vrut sa ne arate ca i-am lipsit azi cat am fost plecati la tara si cand am venit a facut 2 pasi si apoi inca 3, doamneee e minunat

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

cred ca ce sentimente incerci!! abia astept si eu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... am intrat sa ma mai laud inca un pic. Din 8 nov voi fi cetateana!!! Dupa 7 ani de asteptare

si mai vroiam sa zic o chestie, o uitasesi data trecuta
mamidepuiuti, foarte bune sunt cursurile de pe Deutsche Welle - am parcurs cursul radiofonic DW - Warum nicht? si primul nivel din DW Interaktiv - foate bune si gratis... inca nu stiu la ce imi vor folosi, am zis ca nu strica.

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Felicitari pentru cetatenie!
Cum au decurs ostilitatile? In ce a constat? Ce teste ai dat?
Mi se pare interesant de aflat!

Micki, mami de Kiti (nasterea in cuvinte)

aaa, nu e nicio ostilitate, doar iubire din aia pura care te pune sa astepti vreo nspe ani ca sa fii cetatean de romanika. Depui dosar si astepti si iar mai astepti si cand te-ai saturat sa mai astepti mai astepti inca un pic - pentru ca teoretic nu o dobandesc, ci mi-o redobandesc (bunicii fiind cetateni ai regatului). Inca nu stiu ce probe-teste vom sustine, vom depune juramant de credinta, altele nu stiu si nu cred... examen de limba, istorie, cred ca sustin cei care nu sunt romani etnici.

Dar cand m-am casatorit si am depus prima data acte pentru sedere legala am sustinut un interviu cu sotul timp de vreo 4 ore, in care ne-au intrebat separat multe lucruri unul despre celalt, ne-au facut si vizite ca sa se asigure ca locuim impreuna.

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

pe bune ce spui? moama parca ai fi vrut sa fii cetatzean american nuu..in sarmana romanie..
enyway, felicitari!

Mergi la inceput

BF, drum bun..si..ce decizie ei sa fie cea mai buna!
PS: ti-am spus ca imi pari cunoscuta? ..poate semeni cu vreo actritza, inca n-am reusit sa-mi dau seama..

Lillo, ms de sfaturi.I-am facut la cuptor pastravul si i-am ales doar carnea de pe coaste.Cu legume, am blenduit dar nu stiu ce nu i-a placut ca dupa ce inghitzea ii venea sa vomite, desi lua si urmatoarea lingura si tot asa..nu i-am dat mult ca nu intelegeam de ce se ingretzosa, e prima data cand imi face asa.Restul am papat eu

incerc sa-i introduc si a treia masa de solide, tu cate ii dai?
i-am dat ieri seara si aseara ceva de papa solid inainte de biberon, nu mult, un biscuite si cateva linguritze de legume sau fructe cu cereale, si mi se pare ca a dormit mai bine.Acu tre sa mai vedem , sa nu fie doar coincidentze..

Bea, wb!

Dulcineea, unde ai disparut mama!?Cris mario?Al3csa?

Xela, nu stiu cum sunteti voi dar pe mine ma linsha de nervi sotul daca trebuia sa ne intoarcem o data, nu de doua ori!!!
Sper ca tu ai un sot mai degajat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Yupiii!
In jur de ora 10 s-a nascut fetita nasilor nostrii.
Sunt asa happy pt ei.
Sunt tare emotionata, de parca ar fi copilul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

BF, drum bun..si..ce decizie ei sa fie cea mai buna!
PS: ti-am spus ca imi pari cunoscuta? ..poate semeni cu vreo actritza, inca n-am reusit sa-mi dau seama..

Ha ha...nu cred...dar daca zici tu.
M-am uitat si vad ca tu locuiesti in Iasi, deci posibilitatea ca sa ne fi intalnit vreodata e f mica, eu am fost in Iasi o singura data acum vreo cativa ani, cu serviciul, cam o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

Yupiii!
Sunt asa happy pt ei.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Felicitari!Sa fie sanatoasa si refacere rapida mamicii

pozele voastre sunt tare, tare frumoase

ai reusit sa faci biscuiti?

mami de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Lorex la noi toate mesele de zi sunt solide ptr ca piticul nu accepta biberon decat noaptea cand e semiadormit. 3 mese sunt diversificate in sensul ca nu primeste deloc lapte si 2 sunt de lapte dar cu cereale. Daca il prind inainte sa se trezeasca de tot, o masa din cele de lapte e de lapte simplu si doar la una primeste cereale, dar asta se intampla rar.

Piticul meeeeergeeeee!!!! Cate 4-5 pasi, ca un robotel, cade, se ridica iar si tot asa. Cand oboseste o ia in 4 labute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Yupiii!
Sunt asa happy pt ei.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

uraaaa!

mamicii!

sa va traisca si sa fie norocoasa, papacioasa, necolicioasa ehee si restul urarilor, ca nu ii strica!

Kiti de Miki

Mergi la inceput