Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
LML pufuletilor de 1! cred ca sunt cei mai multi.
lorex......ai fost la botosani......
...eu nu am mai fost de anu trecut de pasti....acasa la mama......poate incerc la primavara......si cum e?...a fost frumos?
sa-ti traiasca bobitza!
am si eu o intrebare, asa, cu nesimtire, dupa ce nu am mai dat pe aici vreo 2 zile (motivat!)....fi-miu isi baga mana pe gat de vomita...am patit-o de vreo 2 ori, in rest ma lupt cu el sa i-o tin ocupata...mana...bine, are momente.....dupa masa, asta insemnand ca are stomacu prea plin...dar eu nu-l fortez sa manance mai mult decat deschide el singur gura....ati mai patit asa ceva?
a, am uita de cioara, ca tot e sezonu....se ridica in sfarsit singur, daca are de ce sa se prinda, tzushti! e in picioare, parca "zice" mai multe, parca vorbeste cu noi, paseste asa, stil cetateanul turmentata, sustinut de axile....a "fugit" dupa pisici prin curte
in rest....bea, mie mi-e dor de el dupa 2 ore, ca mai iesim si noi la o cafea, o cumparatura, o facultate, fara el. sa-l las cu altcineva mai mult.........n-am inima oricum, noi inca
mama unui pui...Stefan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
multumim de tratatie,mamicilor!
BF ,delegatie fructuoasa!(nici nu stiu cum sa urez);las' ca si 9 luni e tare bine!
lorex,si je vrea porche...da' cred ca nici oprah nu a facut cadou chiar atatea masinute cate ii cerem noi liviei
l-am vazut pe alexandru cu capul aproape varat in dovleac
lucia,frumos "dovlecel" ai tu acolo
felicitari nasei pt fetita! sa creasca mare ,papacioasa si necolicioasa!
felicitari si pt piticul lui lillo!(btw...asa o cheama pe fosta mea colega de banca din liceu)
mami de Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
micki_mica am uitat sa-ti spun ca-mi place mult semnatura ta
mami de Alex si
Radu
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Felicitari!Sa fie sanatoasa si refacere rapida mamicii ![]() pozele voastre sunt tare, tare frumoase ![]() ai reusit sa faci biscuiti? mami de fetita ![]() |
Am incercat biscuiti.
Nu am gasit faina de orez si am facut eu orezul la rasnita de cafea.
Nu mi-a placut cum au iesit.
Sunt f tari
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti micki_mica am uitat sa-ti spun ca-mi place mult semnatura ta ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
merci
m-ai facut sa ma uit la ea
![](icon_smile.gif)
Kiti
![](copilas.gif)
![](thumb_queen-cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
citat din mesajul lui Lillo Lorex la noi toate mesele de zi sunt solide ptr ca piticul nu accepta biberon decat noaptea cand e semiadormit. 3 mese sunt diversificate in sensul ca nu primeste deloc lapte si 2 sunt de lapte dar cu cereale. Daca il prind inainte sa se trezeasca de tot, o masa din cele de lapte e de lapte simplu si doar la una primeste cereale, dar asta se intampla rar. Piticul meeeeergeeeee!!!! Cate 4-5 pasi, ca un robotel, cade, se ridica iar si tot asa. Cand oboseste o ia in 4 labute. |
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
asa incerc si eu sa fac..
felicitari pt primii pashi!
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
citat din mesajul lui haircut [quote]citat din mesajul lui lucia2000 Yupiii! In jur de ora 10 s-a nascut fetita nasilor nostrii. ![]() Sunt asa happy pt ei. Sunt tare emotionata, de parca ar fi copilul meu ![]() Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
FELICITARI!
![](olala.gif)
subscriu!