Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Cand auzeam la voi 8 luni mi se pareau atat de departe si de multe....
ce repede am ajuns si noi...

facem cinste cu piftele de curcan!!

LA MULTI ANI SI COLEGILOR PUFULETI DE 1!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

fetili...nu dati cu oo...dar am hot ca in we sa fiu o,,,cocoana...nu mai fac mancare..nici pt jiji (pranzul)...in cursul sapt cand fac papa o portie i-o pun la cong...asa ca in we...scot de acolo..pe alese..ce vrea muschiul lui,,,..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

mai, mai ce cocoana.................auzi tu la ea.cocoana..............
sa iti fie de bine cuconia................:)

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

hehe....

mda..am inteles cu sora ta....insa...io loca...si and doarme jiji mai mult....adik 2 ore...mi-e dor de el...nu l-as da...pt nik in lume.....de asta zic...trebuie mare tarie...sa te apuci de munca si sa-l lasi acasa...

k caca...am mai zis..dar saraca n-ai av timp sa intri....l-am pus cred ca acu o luna...asa in joaca...cand simteam io ca face kk...sau daca nu facuse inainte de papa...il puneam dupa ce manca...si ..a inceput sa faca...face dimi...dupa amiaza...sunt zile cand face doar la oala.....alteori face si in pampers....oricum cand il pun pe oala acu desface picioarele...ii p[lace calaria
cred ca torul trebuie luat ca o joaca si exersat...fara suparari daca nu sunt imediat rezultate

mhm
oki
mersi mult de sfaturi.........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari fetele.
In week-end nu prea am intrat. Incercat sa stabilim o zi din week-end fara calculator
E greu cu sotul ca nu prea se lasa convins. Are de ales intre sambata si duminica.
Vreau sa fie zi dedicata in totalitate familiei: plimbari, joaca, etc
Pentru ca a fost Halloween nea-m costumat si noi ca atare.
Va aratam aici.
Pentru ca ieri a fost frumos am plecat in parc.
Avem poze aici.
Despre noi va spunem ca suntem bine.
A soart al 5-lea dintisor.
Teo inca nu s-a adaptat la ora cea noua asa ca azi ne-am trezit devreme.
Pe la 6

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

foarte frumos.................si dovlecelul, si plimbareala.sa va fie de bine!!!!!

si cel de-al 5-lea dintisor sa creasca mare...

ce oki frumosi are, seamana cu a lu' jiji, dar parca o tenta mai inchis, dar frumos oricum.........

ai lui ivan s-au inchis la culoare..............:(

sa va fie de bine si ziua fara calculici.....trebe si din astea..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cand auzeam la voi 8 luni mi se pareau atat de departe si de multe....
ce repede am ajuns si noi...

facem cinste cu piftele de curcan!!

LA MULTI ANI SI COLEGILOR PUFULETI DE 1!!!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

He he he! Ce mari v-ati facut!
de cinste!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetele...au trecut 9 luni!!!! 9 luni de viata frumoasa si sanatoasa. Ceea ce doresc la toti pufisorii....da, Dani al meu face 9 luni ..nu imi vine sa cred cat de repede au trecut.
La multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi, sa fiti sanatosi si frumosi si ne-maraiti
Eu nu am venit vineri la servici ca a plecat acasa mama mea pt uichend si am stat cu bebele meu de joi seara pana duminica seara. Nu am mai stat singura cu el, fara ajutor, din iunie , dar a fost frumos, evident ca nu am facut nimic altceva, noi am mancat paste, ca a fost cel mai usor de fiert , am iesit in curte, l-am 'ajutat' pe tati la plantat tuia, la scurmat in pamant, ne-am jucat in casa cu toate jucariile posibile, a cazut din pat, nu a plans, mai mult s-a speriat decat s-a lovit....de toate am facut.

Va fac si voua cinste cu un tort mare mare de ciocolata cu fructe si cu glazura....de asta am avut noi la nunta si mi-a placut la nebunie...
Ma apuc sa mai citesc si din urma, desi vad ca nu s-au scris prea multe pagini....a fost frumos afara...cred ca asta e motivul.

Saptamana viitoare plec in delegatie, de luni pana vineri....cred ca o sa il intarc...desi nu vreau, adica eu o sa imi iau pompa cu mine, dar voi fi cu stresul mare si mult, ca ma duc la sefii mei, prezentari in board...naspa.....poate nu pierd laptele...desi 9 luni zic eu ca e f f bine.

o zi faina sa aveti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna dimineat

Si nu in ultimul rand LML pufisorilor de astazi JIJI , PATRIOTUL, IURIA, ADRIAN, DANIEL....si multa sanatate si multi bani!!!!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

adica noua nu ne dai cate un Porche?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari fetele.
In week-end nu prea am intrat. Incercat sa stabilim o zi din week-end fara calculator
E greu cu sotul ca nu prea se lasa convins. Are de ales intre sambata si duminica.
Vreau sa fie zi dedicata in totalitate familiei: plimbari, joaca, etc
Pentru ca a fost Halloween nea-m costumat si noi ca atare.
Va aratam aici.
Pentru ca ieri a fost frumos am plecat in parc.
Avem poze aici.
Despre noi va spunem ca suntem bine.
A soart al 5-lea dintisor.
Teo inca nu s-a adaptat la ora cea noua asa ca azi ne-am trezit devreme.
Pe la 6

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

cand ma uit la pozele voastre am impresia ca nu traiti in romania...asa sunt de frumoase!

Mergi la inceput

Citat:

...intre timp s-a trez si jiji...il aud...cum face socoteli....ma duc sa=l iubesc un pic...

va pup..sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaa

cre' ca socotea cate lunitze face azi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Toamca, te-am visat asnoapte..nu puteai sa dormi din cauza mea si ma amenintai cu bataia . De mango ti-am spus..gulie nu i-am dat...nu prea folosesc...

Sper ca n-a fost cosmar. Te visai vreo regula a astora de pe forum? Caci pe ele le mai amenint cu bataia.
Grea partea asa cu somnul cei drept.
Ti-a mai trecut buba? Bobitza ce face?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

[/quote]

daa...mi-a mai trecut spatele, merci cui a intrebat!
e mai bine..bobitza e bine, am fost ieri plecati cu ea pana la botosani si s-a comportat f bine! Buturel? A agatat ceva pe la terasa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

XELA, multumesc ca ai intrebat de noi. am asteptat sa vad ca v-ati intors voi de 2 ori din drum ca sa pot scrie si eu, cu mandrie, "si noi!". ne-am intors acasa. nu am vrut sa-l supar pe monti si aia de la cofetaria de vis-a-vis nu doreau sa inchida, asa ca am plecat io.
saptamana petrecuta in nemtzia ne-a cam dumirit cu multe aspecte: nu am putea sa o luam de la 0 intr-o tara straina, nu am fi dispusi la "orice" ca sa ne cream o viatza buna acolo, nu ar fi neaparat mai bine pentru niste copii emigranti. nu ne-au spus prietenii nemtzi astea, ci am tras noi concluzii dupa ce i-am ciuruit cu intrebari. nici nu avem o viata asa de rea aici, ba dimpotriva,as spune. asa ca am decis pentru viitor, nu zicem "for ever", ca ramanem. asta ar fi prima fatza a "cauzei" pentru care ne mutasem temporar "la oras". apoi a doua: pur si simplu nu ne-am putut (re)adapta la bloc, la mizerie, la statutul de chirias, la ...lipsa sentimentului de acasa. am realizat ca am schimbat unele dezavantaje cu altele, dar am pierdut si "acasa". asa ca ne-am luat inima in dinti si am facut ceea ce nu fac multi conatzionali de-ai nostri emigranti, din rusine, teama sau mai stiu eu ce... ne-am intors, chiar daca am pierdut niste bani (multi). suntem impacati, relaxati, iar Ana e de-a dreptul feri
am sentimentul ca daca am rezistat (psihic si fizic) la astea in numai 1 luna, nu-s foarte multe chestiile pe care nu le-am putea infrunta ...sper sa fim sanatosi si sa nu avem ocazia

am citit si eu azi ceva: Ivan si Dragos merg?

am ratat aniversari,Delfitza, Maia, Dragos si alti pufi dragi

Ema e cu dintzi in eruptie si sus si jos, total 8 acum. nu prea mai vrea piureu, linguritza, mananca mai mult fingerfood, musca din bucata mai mare de ceva sau ii rup/tai cubuletze si mesteca tacticoasa. nu merge in 4 labe, se intinde cu mainile in fata din fund, dar nu-l ridik.merge in picioare sprijinita de axila, ii place.si pare ca va fi la fel de vorbareatza ca mami si ana, nu-i tace gura.

btw, ne declaram singuri familia locca a anului

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput