Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel![]() XELA, multumesc ca ai intrebat de noi ![]() ![]() ![]() ![]() saptamana petrecuta in nemtzia ne-a cam dumirit cu multe aspecte: nu am putea sa o luam de la 0 intr-o tara straina, nu am fi dispusi la "orice" ca sa ne cream o viatza buna acolo, nu ar fi neaparat mai bine pentru niste copii emigranti. nu ne-au spus prietenii nemtzi astea, ci am tras noi concluzii dupa ce i-am ciuruit cu intrebari. nici nu avem o viata asa de rea aici, ba dimpotriva,as spune. asa ca am decis pentru viitor, nu zicem "for ever", ca ramanem. asta ar fi prima fatza a "cauzei" pentru care ne mutasem temporar "la oras". apoi a doua: pur si simplu nu ne-am putut (re)adapta la bloc, la mizerie, la statutul de chirias, la ...lipsa sentimentului de acasa. am realizat ca am schimbat unele dezavantaje cu altele, dar am pierdut si "acasa". asa ca ne-am luat inima in dinti si am facut ceea ce nu fac multi conatzionali de-ai nostri emigranti, din rusine, teama sau mai stiu eu ce... ne-am intors, chiar daca am pierdut niste bani (multi). suntem impacati, relaxati, iar Ana e de-a dreptul feri ![]() am sentimentul ca daca am rezistat (psihic si fizic) la astea in numai 1 luna, nu-s foarte multe chestiile pe care nu le-am putea infrunta ...sper sa fim sanatosi si sa nu avem ocazia ![]() am citit si eu azi ceva: Ivan si Dragos merg? ![]() ![]() am ratat aniversari,Delfitza, Maia, Dragos si alti pufi dragi ![]() ![]() Ema e cu dintzi in eruptie si sus si jos, total 8 acum ![]() ![]() ![]() ![]() btw, ne declaram singuri familia locca a anului ![]() ![]() ![]() Cris, mami de ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce gandim trebuie sa si spunem. Ceea ce spunem trebuie sa si facem. Ceea ce facem trebuie sa si fim."
Stiati ca:
Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
haircut spune:
Seara buna!
Va multumim, inca o data, tare, tare mult pentru urari sunteti minunate!
Am cam fost in priza WE asta, smotru prin casa, plimbari, shopping, asa ca n-am mai apucat sa intru.
Xela, am ramas masca...intoarcere de la Pitesti nasol. Sa va traiasca finuta, sa va bucurati de/cu ea
ma bucur ca piticii sunt mai bine. Mi-ar placea tare mult sa iesim la o plimbare
CrisD, asa e, daca ati rezistat la asa ceva...sunteti super tari ma bucur ca v-ati gasit linistea
Miremia, bine-ati revenit in kpitala si felicitari pentru papica. Nu stiu care e faza cu mierea, eu nu i-as da pana la 1 an, peste tot am citit ca nu-i ok, asa te-as sfatui
Simplicity, ma bucur ca albinuta papa. hai Ariana!
I-am luat si eu Maiei borcanel de la hipp cu vita, morcov si orez de care stim de la prieteni ca e bun ( Ratusca) sa vedem cum/daca il papa.
Sa aveti o noapte linistita!
mami de fetita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel![]() XELA, multumesc ca ai intrebat de noi ![]() ![]() ![]() ![]() saptamana petrecuta in nemtzia ne-a cam dumirit cu multe aspecte: nu am putea sa o luam de la 0 intr-o tara straina, nu am fi dispusi la "orice" ca sa ne cream o viatza buna acolo, nu ar fi neaparat mai bine pentru niste copii emigranti. nu ne-au spus prietenii nemtzi astea, ci am tras noi concluzii dupa ce i-am ciuruit cu intrebari. nici nu avem o viata asa de rea aici, ba dimpotriva,as spune. asa ca am decis pentru viitor, nu zicem "for ever", ca ramanem. asta ar fi prima fatza a "cauzei" pentru care ne mutasem temporar "la oras". apoi a doua: pur si simplu nu ne-am putut (re)adapta la bloc, la mizerie, la statutul de chirias, la ...lipsa sentimentului de acasa. am realizat ca am schimbat unele dezavantaje cu altele, dar am pierdut si "acasa". asa ca ne-am luat inima in dinti si am facut ceea ce nu fac multi conatzionali de-ai nostri emigranti, din rusine, teama sau mai stiu eu ce... ne-am intors, chiar daca am pierdut niste bani (multi). suntem impacati, relaxati, iar Ana e de-a dreptul feri ![]() am sentimentul ca daca am rezistat (psihic si fizic) la astea in numai 1 luna, nu-s foarte multe chestiile pe care nu le-am putea infrunta ...sper sa fim sanatosi si sa nu avem ocazia ![]() Ema e cu dintzi in eruptie si sus si jos, total 8 acum ![]() ![]() ![]() ![]() btw, ne declaram singuri familia locca a anului ![]() ![]() ![]() Cris, mami de ![]() ![]() |
bine ati revenit!
sper sa va fie bine oricum, oriunde ati decide. si dintii nu au iesit din motive de nemtia, nu? sper sa scapati repede de neplacirile de la eruptiile dentare!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Micki, mami de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Miri trebuie sa mai multumesc pentru seara fericita cauzata de minunatul deliciu culinar
Cat despre chestii cu miere...poate mai astepti sau te documentezi mai bine, ca ar fi pacat sa faci un pas si sa nu fie chiar bine. Zic si eu... Or fi avut ei studii, dar stiu ca mierea nu e indicata pana la 1 an.
Micki, mami de Kiti (nasterea in cuvinte)
Edit din motive de greseli de scris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
citat din mesajul lui micki_mica Miri trebuie sa mai multumesc pentru seara fericita cauzata de minunatul deliciu culinar ![]() ![]() ![]() Cat despre chestii cu miere...poate mai astepti sau te documentezi mai bine, ca ar fi pacat sa faci un pas si sa nu fie chiar bine. Zic si eu... Or fi avut ei studii, dar stiu ca mierea nu e indicata pana la 1 an. ![]() _ _ Micki, mami de ![]() Edit din motive de greseli de scris ![]() |
Sa va fie de bine!
![](pupic.gif)
Maine studiez eticheta borcanasului si ceva site-uri de bebei din It....macar curiozitatea sa mi-o satisfac. Miki, haircut
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
Mirela si
![](copilas.gif)
AMR 3.5 kg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
La multe lunite Iuria
La multe lunite Jiji
La multe lunite Daniel
La multe lunite Adrian Theodor
La multe lunite Patriotul
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce gandim trebuie sa si spunem. Ceea ce spunem trebuie sa si facem. Ceea ce facem trebuie sa si fim."
Stiati ca:
Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane
dastefa spune:
poftiti la o
LML pufuletilor de azi
cris-d
saptamana asta e Daria in vacanta si mi-am propus sa mai fac cate ceva pt ea si in primul rand sa profitam de vremea buna cat o mai fi
o saptamana buna sa aveti
ioana_fota spune:
Dastefa de cafea chiar am nevoie fiimea ne-a dat trezirea de la 6
mai dau si eu una pt cine are nevoie
Cris D felicitari pentru decizia luata eu am o vb banii oricum se duc asa ca sa fiti sanatosi cu totii si fericiti ca restul vine de la sine
Miremia ma bucur ca a fost de folos aeru de la mare
Si acum...:IURIA
JIJI
DANIEL
ADRIAN THEODOR
PATRIOTU
Azi plec cu mama la constanta la niste investigatii pt ea asa ca sper sa fie totu ok intre fiimea si tatii.Ne reauzim mai pe seara sa aveti o zi frumoasa si o saptamana cat mai linistita. de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
haircut spune:
citat din mesajul lui simplicity![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Ceea ce gandim trebuie sa si spunem. Ceea ce spunem trebuie sa si facem. Ceea ce facem trebuie sa si fim." Stiati ca: Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane |
Neata!
![](birthday.gif)
![](icon_smile_big.gif)
multumesc de cafea Dastefa. distractie placuta saptamana asta
![](pupic.gif)
noi nu prea reusim sa ne adaptam la noua ora
![](alcool.gif)
sa aveti o zi frumoasa!
![](floare.gif)
mami de fetita
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
neatza fetiliiiii...sarumana de cofe si de urari ioana....
intai am recuperat pana am aj la simpli....si-mi zic...da ce de-a sarbatoriti....aoleu si jiji...da e 1. of doamne ce trece timpul....a facut si melcu' 10 lunitze asa ca tre sa-l sarbatoresc...e grele dom'le azi, cand ziceam ca iar ma apuc de cura...
asa ca facem cinste....cu ce avem in dotare...sa scapam de bunatazi....o p[ifitie de curcan...cu mamaliga sau lamaie...cu ce va place voua...si jde...feluri de praji..de la nu stiu ce cofe de pe iancului super bune "(ramase de la tati...fuse si ziua lui)...
LML....tuturor pufuletilor nasc pe 1...ca sunt ceva la numar...doamne sunt din ce in ce mai mari ...si mai frumosi
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...