Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 14
myky791 spune:
buna ziua si de la noi. slabuta activitate.....
noi ne laudam cu una bucata copchil marait rau, doar brate, azi noapte sa trezit de cateva ori plangand nene de ziceai cal taie cineva. cauza am vazuto azi la lumina zilei: urmeaza dintele nr 5 si 6pana cand or sparge gingia sa te tii. pofta de mancare e la pamant... lapte mananca putin abia daca mananca 100 ml, aseara nu a vrut deloc sa calmat dupa ce lam dat cu dentinox si sa culcat nemancat. uf sa iasa mai repede.
cuscra stai linistita ca nul iubeste mai mult pe tati tot tu esti baza, enu la mai vazut de mult si de aceea profita mititica sa recupereze.
am vazut ca incep primii pasi la pufi
simply multam de capucino...yam
bea imi pare bn ca ai intart miera dor de tn
am incercat sa scriu si eu povestea nasterii dar nu pre ale am cu scrisul sa vad mai incerc o data cand oi ave atimp. va pup di o duminica ca cea de afara va doresc.
xela frumoasa familie. finuta ai ca parca era imbracata in roz zic eu, intreba danadanag. sati traiasca.
mickimica multa sanatate si finutului tau.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
da.sunt la fel.....ai vazut? eu am ramas cu gura cascata...........unde doamne iarta-ma ati gasit voi sapca aia exact la fel in bucuresti??????cand io aici la capat de tara am gasit-o m-a bufnit rasul.....ce mica e lumea...nu???????????????????? Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Da, sa stii. Sunt la fel. M-am uitat iar peste poze. Nu observasem. Noi am primito de la buni care nu sta in Bucuresti dar nici departe. Dar se poarta acum la capitala.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
myky791 spune:
mamicile ma sperie linistea asta. unde sunteti?
noi am fost in parc, neam intors. naspa ca se insereaza tare devreme. la 5 30 deja e seara aproape.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
mamidepuiuti spune:
mami de Alex si Radu
simplicity spune:
Ariana a mancat in seara asta,pt prima data,continutul unui borcanas de 128gr(am pus in el mancarea gatita de mine pt ea)....nu mi-a mancat asa mult, la o masa, niciodata
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce gandim trebuie sa si spunem. Ceea ce spunem trebuie sa si facem. Ceea ce facem trebuie sa si fim."
Stiati ca:
Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane
miremia spune:
Multumim mult, a fost ok drumul.
Ce mai face Ariana?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
simplicity spune:
Eu sunt fericita ca Ariana a mancat mai mult ca niciodata,de cateva zile e un pic agitata....cred ca ne apare un dintisor...
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce gandim trebuie sa si spunem. Ceea ce spunem trebuie sa si facem. Ceea ce facem trebuie sa si fim."
Stiati ca:
Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Ariana a mancat in seara asta,pt prima data,continutul unui borcanas de 128gr(am pus in el mancarea gatita de mine pt ea)....nu mi-a mancat asa mult, la o masa, niciodata Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Ceea ce gandim trebuie sa si spunem. Ceea ce spunem trebuie sa si facem. Ceea ce facem trebuie sa si fim." Stiati ca: Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane |
Felicitari! Parca si Mara a inceput sa manance mai bine.
Apropo de asta...mi-a adus cineva din Italia borcanele de la Plasmon cu miere si sunt de la 6+. Plasmon stiu ca sunt un brand de top pt bebelusi (stiu ca e aproape necunoscut in RO) deci ma gandesc ca au facut ceva studii inainte sa puna mierea in borcanasele pt bebelusi de 6 luni. Stiam si eu de la voi ca nu se da pana intr-un an.
AMR 3.5 kg
cris.dogarel spune:
XELA, multumesc ca ai intrebat de noi. am asteptat sa vad ca v-ati intors voi de 2 ori din drum ca sa pot scrie si eu, cu mandrie, "si noi!". ne-am intors acasa. nu am vrut sa-l supar pe monti si aia de la cofetaria de vis-a-vis nu doreau sa inchida, asa ca am plecat io.
saptamana petrecuta in nemtzia ne-a cam dumirit cu multe aspecte: nu am putea sa o luam de la 0 intr-o tara straina, nu am fi dispusi la "orice" ca sa ne cream o viatza buna acolo, nu ar fi neaparat mai bine pentru niste copii emigranti. nu ne-au spus prietenii nemtzi astea, ci am tras noi concluzii dupa ce i-am ciuruit cu intrebari. nici nu avem o viata asa de rea aici, ba dimpotriva,as spune. asa ca am decis pentru viitor, nu zicem "for ever", ca ramanem. asta ar fi prima fatza a "cauzei" pentru care ne mutasem temporar "la oras". apoi a doua: pur si simplu nu ne-am putut (re)adapta la bloc, la mizerie, la statutul de chirias, la ...lipsa sentimentului de acasa. am realizat ca am schimbat unele dezavantaje cu altele, dar am pierdut si "acasa". asa ca ne-am luat inima in dinti si am facut ceea ce nu fac multi conatzionali de-ai nostri emigranti, din rusine, teama sau mai stiu eu ce... ne-am intors, chiar daca am pierdut niste bani (multi). suntem impacati, relaxati, iar Ana e de-a dreptul feri
am sentimentul ca daca am rezistat (psihic si fizic) la astea in numai 1 luna, nu-s foarte multe chestiile pe care nu le-am putea infrunta ...sper sa fim sanatosi si sa nu avem ocazia
am citit si eu azi ceva: Ivan si Dragos merg?
am ratat aniversari,Delfitza, Maia, Dragos si alti pufi dragi
Ema e cu dintzi in eruptie si sus si jos, total 8 acum. nu prea mai vrea piureu, linguritza, mananca mai mult fingerfood, musca din bucata mai mare de ceva sau ii rup/tai cubuletze si mesteca tacticoasa. nu merge in 4 labe, se intinde cu mainile in fata din fund, dar nu-l ridik.merge in picioare sprijinita de axila, ii place.si pare ca va fi la fel de vorbareatza ca mami si ana, nu-i tace gura.
btw, ne declaram singuri familia locca a anului
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel XELA, multumesc ca ai intrebat de noi. am asteptat sa vad ca v-ati intors voi de 2 ori din drum ca sa pot scrie si eu, cu mandrie, "si noi!". ne-am intors acasa. nu am vrut sa-l supar pe monti si aia de la cofetaria de vis-a-vis nu doreau sa inchida, asa ca am plecat io. saptamana petrecuta in nemtzia ne-a cam dumirit cu multe aspecte: nu am putea sa o luam de la 0 intr-o tara straina, nu am fi dispusi la "orice" ca sa ne cream o viatza buna acolo, nu ar fi neaparat mai bine pentru niste copii emigranti. nu ne-au spus prietenii nemtzi astea, ci am tras noi concluzii dupa ce i-am ciuruit cu intrebari. nici nu avem o viata asa de rea aici, ba dimpotriva,as spune. asa ca am decis pentru viitor, nu zicem "for ever", ca ramanem. asta ar fi prima fatza a "cauzei" pentru care ne mutasem temporar "la oras". apoi a doua: pur si simplu nu ne-am putut (re)adapta la bloc, la mizerie, la statutul de chirias, la ...lipsa sentimentului de acasa. am realizat ca am schimbat unele dezavantaje cu altele, dar am pierdut si "acasa". asa ca ne-am luat inima in dinti si am facut ceea ce nu fac multi conatzionali de-ai nostri emigranti, din rusine, teama sau mai stiu eu ce... ne-am intors, chiar daca am pierdut niste bani (multi). suntem impacati, relaxati, iar Ana e de-a dreptul feri am sentimentul ca daca am rezistat (psihic si fizic) la astea in numai 1 luna, nu-s foarte multe chestiile pe care nu le-am putea infrunta ...sper sa fim sanatosi si sa nu avem ocazia am citit si eu azi ceva: Ivan si Dragos merg? am ratat aniversari,Delfitza, Maia, Dragos si alti pufi dragi Ema e cu dintzi in eruptie si sus si jos, total 8 acum. nu prea mai vrea piureu, linguritza, mananca mai mult fingerfood, musca din bucata mai mare de ceva sau ii rup/tai cubuletze si mesteca tacticoasa. nu merge in 4 labe, se intinde cu mainile in fata din fund, dar nu-l ridik.merge in picioare sprijinita de axila, ii place.si pare ca va fi la fel de vorbareatza ca mami si ana, nu-i tace gura. btw, ne declaram singuri familia locca a anului Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Bine ati revenit "acasa". Ma bucur ca v-ati decis intr-o directie si ca Ana este happy cu alegerea facuta. Felicitari ca nu v-ati pierdut mintile dupa o asa aventura intr-o perioada atat de scurta. dintoasei de Ema.
AMR 3.5 kg