Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

SA TRAIASCA, SA INFLOREASCA PUFII NOSTRI DE 1:

THE PATRIOT,
JIJI CRUDU',
DANIEL,
ADI,
IRINUCA,
BOBITZA

zi mare, dom'le

buna dimi de toamna

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

bea...bine ca ai mai trecut pe la noi...ivanel e un dulce...dar tot n-am inteles de ce a trebuit sa stea la sora ta? ... citindu-te mi-am amintit ca acu un an....sau aproape ai postat un filmultz...in care ivan juca fotbal in burtik...ramasesem shocata...
sa aveti grija de voi...ca ati fost trecuti prin multe...

xela....sunteti niste frumosi...si asta e ...,mai sunt si obstacolo dar trebuie trecute, nu?

cris.d....io sunt shocata...imi ziceam...ete...au dat fetele de dorobantzi...nu mai au timp de forumeala...si cand colo...chiar ca ai av o luna...de luna....nu stiu ce sa zic...cred ca sunt anumite etape in viatza fiecaruia cand iti doresti multe...simti ca-ti cresc aripi si ca ....acolo...e atat de aproape...apoi realizezi ca nu e dracu atat de negru dar nici rozaliu ... important e ca ati aflat raspuns la niste intrebari...si ca mos craciun o sa vina pe horn...pana la urma. da-i naibii de bani....nu-i placut....dar mai importanata e linistea voastra.....

simpli....felicitari pt papa fotomodealei...ar trebui sa introduci treptat si apa plata cu lamaie....sa o stie de mica

mima , nu stiu ce sa zic cu mierea...din cate imi aduc aminte erau discutii de pre alimente...la ce varsta se introduc..etc...si din vise stiu ca multe borcanase ..de la 4-6 luni contineau chestii despre care se spunea ca trebuie de la 1 an...sau ma rog,..si de erau firme respectabile...
eu i-am indulcit cu miere...pe la 6-7 luni apoi mi-a tras oani una si m-am potolit....insa in luna aia jiji n-a murit...acu nu stiu ce sa zic...poate pusa..in macare..la fiert(de ex grish..orez cu lapte) nu mai e un pericol....
eu mai astept un pic....si dupa..mierea va fi indulcitorul de baza mult timp de acu....e de la tata...de la munte...curata, bio....

am scris un carnatz...intre timp s-a trez si jiji...il aud...cum face socoteli....ma duc sa=l iubesc un pic...

va pup..sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

poftiti la o
LML pufuletilor de azi

cris-d

saptamana asta e Daria in vacanta si mi-am propus sa mai fac cate ceva pt ea si in primul rand sa profitam de vremea buna cat o mai fi
o saptamana buna sa aveti

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Neata!
Multumim de cafea!

Micki, mami de Kiti (nasterea in cuvinte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Multumim de complimente!

tomaca - rasul plansului

cris.d - OMG!!! adrenalina la maxim frate . Zi drept cate pachete de tigari ai tras ? Glumesc ... horror de-a dreptul, na ca parca era viata ta prea monotona ... Concluzie: castigati detasapt marele premiu

ma bag la calcat ca e jale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

LML Bobitza
LML Irinuca
LML Jiji
LML Daniel
LML Adi
LML Patriot

Micki, mami de Kiti (nasterea in cuvinte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

XELA, multumesc ca ai intrebat de noi. am asteptat sa vad ca v-ati intors voi de 2 ori din drum ca sa pot scrie si eu, cu mandrie, "si noi!". ne-am intors acasa. nu am vrut sa-l supar pe monti si aia de la cofetaria de vis-a-vis nu doreau sa inchida, asa ca am plecat io.
saptamana petrecuta in nemtzia ne-a cam dumirit cu multe aspecte: nu am putea sa o luam de la 0 intr-o tara straina, nu am fi dispusi la "orice" ca sa ne cream o viatza buna acolo, nu ar fi neaparat mai bine pentru niste copii emigranti. nu ne-au spus prietenii nemtzi astea, ci am tras noi concluzii dupa ce i-am ciuruit cu intrebari. nici nu avem o viata asa de rea aici, ba dimpotriva,as spune. asa ca am decis pentru viitor, nu zicem "for ever", ca ramanem. asta ar fi prima fatza a "cauzei" pentru care ne mutasem temporar "la oras". apoi a doua: pur si simplu nu ne-am putut (re)adapta la bloc, la mizerie, la statutul de chirias, la ...lipsa sentimentului de acasa. am realizat ca am schimbat unele dezavantaje cu altele, dar am pierdut si "acasa". asa ca ne-am luat inima in dinti si am facut ceea ce nu fac multi conatzionali de-ai nostri emigranti, din rusine, teama sau mai stiu eu ce... ne-am intors, chiar daca am pierdut niste bani (multi). suntem impacati, relaxati, iar Ana e de-a dreptul feri
am sentimentul ca daca am rezistat (psihic si fizic) la astea in numai 1 luna, nu-s foarte multe chestiile pe care nu le-am putea infrunta ...sper sa fim sanatosi si sa nu avem ocazia

am citit si eu azi ceva: Ivan si Dragos merg?

am ratat aniversari,Delfitza, Maia, Dragos si alti pufi dragi

Ema e cu dintzi in eruptie si sus si jos, total 8 acum. nu prea mai vrea piureu, linguritza, mananca mai mult fingerfood, musca din bucata mai mare de ceva sau ii rup/tai cubuletze si mesteca tacticoasa. nu merge in 4 labe, se intinde cu mainile in fata din fund, dar nu-l ridik.merge in picioare sprijinita de axila, ii place.si pare ca va fi la fel de vorbareatza ca mami si ana, nu-i tace gura.

btw, ne declaram singuri familia locca a anului

cris D nu, nu merg inca, doar au avut o tentativa.........
al meu ivan daca il las, sta mai multe secunde singur in picioare, dar a facut trei pasi, insa numai tati l-a vazut, dar cred ca in nici o saptamana o sa mearga, si atunci va is amar de capul meu...............

am citi mesajul asta al tau.....cam nu scot mare lucru din el, ca nu am fost pe faza si nu stiu ce vi s-a intamplat.....dar ma bucur ca in final se cam rezolvara treburile, si ca v-ati decis sa faceti ceea ce va este bine ..........
pup pe mica dintoasa.............
noi deocamdata avem 6 dinti mari si late......aiai 2 no.7 si no.8 tre sa vina de jos, nu???????

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

XELA, multumesc ca ai intrebat de noi. am asteptat sa vad ca v-ati intors voi de 2 ori din drum ca sa pot scrie si eu, cu mandrie, "si noi!". ne-am intors acasa. nu am vrut sa-l supar pe monti si aia de la cofetaria de vis-a-vis nu doreau sa inchida, asa ca am plecat io.
saptamana petrecuta in nemtzia ne-a cam dumirit cu multe aspecte: nu am putea sa o luam de la 0 intr-o tara straina, nu am fi dispusi la "orice" ca sa ne cream o viatza buna acolo, nu ar fi neaparat mai bine pentru niste copii emigranti. nu ne-au spus prietenii nemtzi astea, ci am tras noi concluzii dupa ce i-am ciuruit cu intrebari. nici nu avem o viata asa de rea aici, ba dimpotriva,as spune. asa ca am decis pentru viitor, nu zicem "for ever", ca ramanem. asta ar fi prima fatza a "cauzei" pentru care ne mutasem temporar "la oras". apoi a doua: pur si simplu nu ne-am putut (re)adapta la bloc, la mizerie, la statutul de chirias, la ...lipsa sentimentului de acasa. am realizat ca am schimbat unele dezavantaje cu altele, dar am pierdut si "acasa". asa ca ne-am luat inima in dinti si am facut ceea ce nu fac multi conatzionali de-ai nostri emigranti, din rusine, teama sau mai stiu eu ce... ne-am intors, chiar daca am pierdut niste bani (multi). suntem impacati, relaxati, iar Ana e de-a dreptul feri
am sentimentul ca daca am rezistat (psihic si fizic) la astea in numai 1 luna, nu-s foarte multe chestiile pe care nu le-am putea infrunta ...sper sa fim sanatosi si sa nu avem ocazia

am citit si eu azi ceva: Ivan si Dragos merg?

am ratat aniversari,Delfitza, Maia, Dragos si alti pufi dragi

Ema e cu dintzi in eruptie si sus si jos, total 8 acum. nu prea mai vrea piureu, linguritza, mananca mai mult fingerfood, musca din bucata mai mare de ceva sau ii rup/tai cubuletze si mesteca tacticoasa. nu merge in 4 labe, se intinde cu mainile in fata din fund, dar nu-l ridik.merge in picioare sprijinita de axila, ii place.si pare ca va fi la fel de vorbareatza ca mami si ana, nu-i tace gura.

btw, ne declaram singuri familia locca a anului

home,sweet home!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:

SA TRAIASCA, SA INFLOREASCA PUFII NOSTRI DE 1:

THE PATRIOT,
JIJI CRUDU',
DANIEL,
ADI,
IRINUCA,
BOBITZA

zi mare, dom'le

buna dimi de toamna

neata buna
si eu pup pufii

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ariana a mancat in seara asta,pt prima data,continutul unui borcanas de 128gr(am pus in el mancarea gatita de mine pt ea)....nu mi-a mancat asa mult, la o masa, niciodata

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Ceea ce gandim trebuie sa si spunem. Ceea ce spunem trebuie sa si facem. Ceea ce facem trebuie sa si fim."

Stiati ca:
Cercetarile indica faptul ca tantarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane
pup norutza papacioasa

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

bilantz la 10 luni....

dintzi ...NU
mers ...NU
busilea....NU
mancarea pasata...DA

sunt ele mai multe cu NU

dar..ca un moldovean de moldovean ce e...ii place telecomanda de tv...manaca bine si kk bine(LA OALA, DA?)

ei..mai face el mici chestii...dar cred ca isi poarta cu mandrie nick-ul de melcu' crudu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput