Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita am vazut pufi in poze, ce nazdravani s-au facut! si eu care credeam ca numai al meu, si ai vostri au ramas mici si mofturosi! pai ce sa zic, am visat frumos cu pozele alexutzei cu stau ei acolo cu burtica la soare si se balacesc in apa... am vazut pufi tragand de cabluri, prize.... si se pare ca toata lumea are covorase puzzle cu dinozauri si cifre (matematicieni de mici ii facem si paleontologi pe de-asupra dubla specializare), Yannis de Al3xa s-a facut si el un flacauandru, probabil spre mandria mamicii lui, Ivan un smecheras, sa vedeti cum o sa stam la coada la el sa ne vanda porumb de malai! am vazut mamici miresici - casa de piatra micki_micka, intr-adevar eleganta si rafinament! Mica englezica e cea mai tare, ia lectii de mers in particular, deci o sa le stearga la toti pufii nasul! si Luca o sa o cucereasca evident ca-i place nudismul si calaria normal... Stefan la shopping yuuppiiii, sa aiba mami bani destui! si Daria se face balerina azi-maine. Iuria mai frumoasa pe zi ce trece, mai ca o eclipseaza si pe mamica! Si ge(r)manutele, acum descopar ca in 2 se devasteaza un dulapior mai repede si mai simplu... cum spuneam toti nazdravani si frumosi Evident ca i-am admirat si pe ceilalti - EMA, frumoasa foc, ii face concurenta puternica surorei, printul, s.a. trimit ca e prea mare carnatul si apoi vine beb si poc nu mai ramane nimic... AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Multumim de apreciere! A fost un eveniment intim si frumos, alaturi de cei dragi.
Bine ai revenit ca ramasesem cu impresia ca al tau ramasese ala mic si mofturos, pe cand ai nostri urca scari, danseaza, fac kk la oala, au vocabular bogat, au preferinte si sunt veseli tot timpul.
Mai da si tu niste informatii ca sa iti sustii parerile. Si niste poze sa il vedem pe micul Caius cum a evoluat.
![](olala.gif)
Si schimba semnatura ca sunt convinsa ca AMR-ul ala de 8 kg nu mai e valabil.
![](chatterbox.gif)
Mihaela, mami lu'
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
ayanna..da poti sa-i dai bors....are tot complexul B...doar numai sa vrea...stiu pufuleti inebuniti dupa bors
ruxita...wb...da ce sa zic de jiji...e mai crudutz el asa....dar a terminat de citit kamasutra....si momentan exerseaza calaritul pe oala..
aoleu in leg cu puzzle , covorasul...io am 2 si k litere si k cifre ... jiji care ink nu o ia din loc...sta acolo si nu stiu acu daca socoteste sau invatza poezii dar scoate cifrele si literele si le roade...
oricum avem niste pufuletzi SUPERBI...cei mai frumosi...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() |
Da, poti sa dai oricare dintre ele.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
heiii
nu numai ca sunt tizi ai nostri dar au si hainute la fel, DandanaG in pozele din parc Dragos e impbract inr-o bluza cu Number1 exact, identica si la fel cu o bluza de-a lui Dragosu meu
----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Multumim de apreciere! A fost un eveniment intim si frumos, alaturi de cei dragi. Bine ai revenit ca ramasesem cu impresia ca al tau ramasese ala mic si mofturos, pe cand ai nostri urca scari, danseaza, fac kk la oala, au vocabular bogat, au preferinte si sunt veseli tot timpul. Mai da si tu niste informatii ca sa iti sustii parerile. Si niste poze sa il vedem pe micul Caius cum a evoluat. ![]() Si schimba semnatura ca sunt convinsa ca AMR-ul ala de 8 kg nu mai e valabil. ![]() Mihaela, mami lu' ![]() |
![](radtare.gif)
Ela e happy cu noul ei liceu, dar si l-ar fi dorit mai aproape, uneori face si o ora in transport, cand tot traseul e de 15 min. (foarte aglomerata Ghencea). Si abia asteapta balul bobocilor. N-a vrut sa concureze pentru Miss, desi eu am incurajat-o. N-a avut chef!
Despre mers de-a busilea, a luat-o din loc bine, a prins si viteza! Si pe la sertare trebaluieste fara sa se tina de ceva, doar proptit. Asa are mainile libere pentru diverse manevre. NU mai vrea in brate. Cand il tin in brate face ca trenul si da din maini si din picioare sa-l las jos. E fericit cand il las pe jos sa se joace cu un fier de calcat sau niste casti. Jucariile nu mai sunt de interes pentru el. Roade puzzle-uri.
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
aaa, si AMR-ul e tot ala din pacate. N-am mai facut nimic intre timp ca sa slabesc si nici nu mi-am propus prea tare. Beb are 12 kg, imi trebuie spate, burta ca sa-l pot tine in brate. Voi slabi cand va alerga beb. Pana atunci ma delectez cu clatite si prajitura cu prune.
Apropo, stiu o reteta bestiala de "criza".
5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 5 linguri de apa, un plic praf de copt, un plic zahar vanilat.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul, faina, apa, praful de cop, zaharul vanilat si la sfarsit apa.
Albusurile se bat spuma si se adauga la compozitie imbogatindu-i mult volumul! Se amesteca usor pentr a nu zdrobi albusul batut - cu gingasie si delicatete cum imi spune sotul.
Se toarna in tava si se baga la cuptor. Se lasa la foc mediu 10 min fix cu ochii pe ceas. Se scoate si se tapiteaza cu prune. Nu trebuie sa prinda deja crusta ca sa poti infige (e operatiune de infigere -implantare) a prunelor in aluat. Se baga repede iarasi la cuptor alte 10 min. dupa care se scoate si se papa. Bun-bun. Si super-ieftin. Dar mai ales bun.
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela ayanna..da poti sa-i dai bors....are tot complexul B...doar numai sa vrea...stiu pufuleti inebuniti dupa bors ruxita...wb...da ce sa zic de jiji...e mai crudutz el asa....dar a terminat de citit kamasutra....si momentan exerseaza calaritul pe oala.. aoleu in leg cu puzzle , covorasul...io am 2 si k litere si k cifre ... jiji care ink nu o ia din loc...sta acolo si nu stiu acu daca socoteste sau invatza poezii dar scoate cifrele si literele si le roade... oricum avem niste pufuletzi SUPERBI...cei mai frumosi... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
esti dementiala!!!! Imi si imaginez o varianta kama-sutra ptr bebelusi
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
cu cate un "pont" cum sa fentezi pampersu'
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
si pan la urma Luca, eu de aia cred ca inca nu o ia din loc, l-au depasit ecuatiile...cred ca deja le pune pe rime
![](radtare.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() esti dementiala!!!! Imi si imaginez o varianta kama-sutra ptr bebelusi ![]() ![]() ![]() cu cate un "pont" cum sa fentezi pampersu' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si pan la urma Luca, eu de aia cred ca inca nu o ia din loc, l-au depasit euatiile...cred ca deja le pune pe rime ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
...bai frate, nici macar o depresie mica nu mai poate avea omul in liniste cu voi?...dati-o incolo de treaba!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ayanna_xem spune:
DECE stii ce ma gandeam acum? (sorry daca dau impresia ca n-am alta treaba...) Oare agitatia lui Jijel crudu n-are legatura cu cafeluta aia delicioasa de o servesti tu in fiecare dimi? ca citisem undeva ca bauta de mamele care alapteaza poate crea stari de neliniste si agitatie bebelusului...zic si io!
Ma duc sa termin ciorbita...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
citat din mesajul lui ale1212xa heiii nu numai ca sunt tizi ai nostri dar au si hainute la fel, DandanaG in pozele din parc Dragos e impbract inr-o bluza cu Number1 exact, identica si la fel cu o bluza de-a lui Dragosu meu ![]() ----------------------------------------- ![]() |
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
nu te cred pana nu pui poze
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](copilas.gif)