Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata la amiaza! nu uitati de noi, da? ca-s tare ocupata, scoala, de lucru si acasa, ma tot culc pe la 2-3 nu din cauza de bb, ci pt ca atunci apuc sa mai lucrez ceva, ca peste zi vrea atentie cu caru......

ruxi, chiar si asa, mai rarut, dar mai da-ne cate un semn! iti simtim lipsa

deci ciuperci mai incolo.....

dece, ma alatur si eu in seria de "complemente".....are niste ochi jijelu, te ineci in ei....vaaai, abia astept sa te vad in postura de soacra..daca o sa fii de acord sa-l imparti.

apropo de mese, as putea spune ca noi avem 4. dimineata pe la 10 fructe cu biscuti/cereale/branzica, pe la 1 supa crema/piure, apoi pe la 4-5 ceva similar cu dimineata, pe la 7-8 ce mi-a ramas de la pranz. plus LM de voie, desi nu prea mai vrea, decat de alint/somn, peste zi ma refer, ca seara pana adoarme ma stoarce si se mai si trezeste de vreo 2-3 ori. azi-noapte totusi nici pas nu a zis, de cand s-a culcat, la 12, pana la 7 jumate. nu inteleg de ce a adormit atat de tarziu, ca murea de somn de pe la 9 jumate. dar nu se dadea batut, erau atatea lucruri de facut muuuult mai interesante....

a, lorex, pentru spatele tau nu merge niste fizioterapie, impachetari cu diverse chestii...nu stiu...ceva....numai nu cutit...oricum, sa treaca

fetele, multumesc si eu pt aprecierile la adresa lui stefan, intr-adevar, deja imi fac griji gandindu-ma la coada de fete pe care o voi avea la usa, sau, ma rog, miile de telefoane....de fapt, s-a inventat ala mobil

ma duc si mai revin

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Am si eu o intrebare. Daca sufera de dureri de dinti pot eventual sa ii dau si altceva in afara de gel de dinti? Nurofen? Mi-a zis cineva ceva de Panadol...Mamicile de bebe 2 voi ce ati constatat? care e mai bun? Nurofen sau Panadol? Nu de alta dar i-as da inainte sa il sui in avion ca nu am chef sa ne dea astia interdictie de la compania aeriana ...la ce bocete si nervi sunt pe Yannis astazi....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Am si eu o intrebare. Daca sufera de dureri de dinti pot eventual sa ii dau si altceva in afara de gel de dinti? Nurofen? Mi-a zis cineva ceva de Panadol...Mamicile de bebe 2 voi ce ati constatat? care e mai bun? Nurofen sau Panadol? Nu de alta dar i-as da inainte sa il sui in avion ca nu am chef sa ne dea astia interdictie de la compania aeriana ...la ce bocete si nervi sunt pe Yannis astazi....

de Yannis

Mie mi-a spus medicul ca ii pot da Calpol si am si dat o data cand a fost in cea mai grea perioada....stiu ca panadolul contine tot paracetamol ca si calpol,deci ar putea ajuta,sa il mai lase din durere

sper sa va ajute si sa fie bine si pt Yannis si pt voi

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nu avem voie sa lasam totul la voia intamplarii, asa cum nu avem voie sa ne inecam. Inoata!."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:

de Yannis

Depinde de copil. La ai mei paracetamolul (Calpol, Panadol, Eferalgan Periatric) este apa de ploaie. Nici un efect, nici la febra nici ptr dureri. Dar la alti copii are efect rapid si f. bun.
Oricum daca te hotarasti sa ii dai nurofen, ai grija sa pape putin inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

de Yannis

La noi a functionat Nurofenul...cand era foarte foarte agitata (asta s-a intamplat de vreo 2 ori) s-a linistit in juma de ora dupa 2.5 ml de Nurofen. Dar cred ca fiecare copil poate reactiona diferit, cum zicea si Lillo...
Bafta...sa aveti un zbor linistit si sa fiti bine si tu si Yannis!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Da, da treb sa ne cinstim ca daca tot am slabit! . Ati plecat singure? adica numa tu cu asta mica? Sa petreceti frumos! Si noi plecam azi...sper sa reusim cu Yannis asta

Deci mi s-a sculat azi-noapte pe la 4 "Uaaa! Uaaa!" dam biberon, nu mananca nici jumate, se opreste si uaaaa! uaaaa! il iau in brate, mi se pare rece la fund, schimb pampersu, zic poate il deranjeaza asta..nimic uaaaaa! uaaaa!!!... nici nu ma lasa sa ii dau cu ceva la dinti, m-am luptat cu el sa ii dau cu gengigel d-ala...s-a calmat , dar tot nu era de pus in pat...m-am plimbat prin casa cu el pana s-a linistit si a aproape a adormit la mine in brate mestecandu-si de zor mana (de obicei el isi suge degetu, dar acum manca cu inversunare din mana...). Azi de dimineatza tot cu curu in sus s-a trezit....nici nu am curaj sa ii dau mancare adevarata, i-am dat numa biberon si oricum mananca portii mici (80-100ml asa) si e tare nervos, suparat, irascibil, dupa ce il dau cu gel se linisteste, dar nu-l tine mult, daca ar fi dupa nervii lui ar trebui sa il dau cam o data la o ora jumate asa....

Offf...si azi plecam, sper sa-mi fie cuminte in avion

de Yannis

Imi pare rau de asa noapte!
Sper sa fie ok pe drum si fara evenimente!
pui de grec!

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Fetele, putem sa dam bors la puradei?

Vreau sa-i fac o ciorbica de perisoare, ca am carnita aia de vitel si am gasit o reteta pt bebei, dar nu contine bors acru...si eu as vrea sa-i fac ciorbita nu supica dulce. Pot sa acresc un pic cu bors de putina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Fetele, putem sa dam bors la puradei?

Vreau sa-i fac o ciorbica de perisoare, ca am carnita aia de vitel si am gasit o reteta pt bebei, dar nu contine bors acru...si eu as vrea sa-i fac ciorbita nu supica dulce. Pot sa acresc un pic cu bors de putina???

da, eu zic ca poti. pediatra mi-a spus ca ii pot da deja, doar ca eu nu am de unde face rost de casa, ca de cumparat nu ma bag....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Sunt de-a dreptul impresionata
Ce de-a raspunsuri!

micki_mica, ayanna_xem, Lillo, simplicity !

Am Nurofen, o sa iau si un Panadol sau ceva pe baza de paracetamol sa am la mine ca stam vro 11 zile in Grecia....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am vazut pufi in poze, ce nazdravani s-au facut! si eu care credeam ca numai al meu, si ai vostri au ramas mici si mofturosi!
pai ce sa zic, am visat frumos cu pozele alexutzei cu stau ei acolo cu burtica la soare si se balacesc in apa... am vazut pufi tragand de cabluri, prize.... si se pare ca toata lumea are covorase puzzle cu dinozauri si cifre (matematicieni de mici ii facem si paleontologi pe de-asupra dubla specializare), Yannis de Al3xa s-a facut si el un flacauandru, probabil spre mandria mamicii lui, Ivan un smecheras, sa vedeti cum o sa stam la coada la el sa ne vanda porumb de malai! am vazut mamici miresici - casa de piatra micki_micka, intr-adevar eleganta si rafinament! Mica englezica e cea mai tare, ia lectii de mers in particular, deci o sa le stearga la toti pufii nasul! si Luca o sa o cucereasca evident ca-i place nudismul si calaria normal... Stefan la shopping yuuppiiii, sa aiba mami bani destui! si Daria se face balerina azi-maine. Iuria mai frumoasa pe zi ce trece, mai ca o eclipseaza si pe mamica! Si ge(r)manutele, acum descopar ca in 2 se devasteaza un dulapior mai repede si mai simplu... cum spuneam toti nazdravani si frumosi Evident ca i-am admirat si pe ceilalti - EMA, frumoasa foc, ii face concurenta puternica surorei, printul, s.a. trimit ca e prea mare carnatul si apoi vine beb si poc nu mai ramane nimic...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput