Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

haircut, vreau sa-i dau si eu Irinei vigantoletten, ce concentratie ii dai Maiei? Una pe zi, nu? Cam cat costa? (io tot cu buget de austeritate, of).

Scuze ca intru si doar pun intrebari, dar la noi virozele sunt in floare si mai nou, ne mai iese o serie de dinti. Adica nu noua, tuturor, doar Irinei.

xela, sanatate multa copiilor, te inteleg perfect. Si Isa mea a luat saptamana trecuta primul antibiotic din viata ei...

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Am vazut si eu pe cineva la farmacie cumparand vigantoletten pentru un copil mai mare. Ar fi mai eficient acesta fata de vigantol? de ce vrei sa-l schimbi?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili...evident nu pot incepe deat servindu-va o coffe fierbinte...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

neata!

merci de cafeluta! Doamne, ce merge pe frigul asta!

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

simply....de multe ori ma gandesc la tine ca ati fost f curajosi mai ales sa faceti si un bebe....dar vezi...intr-un fel ma bucur ca existam noi....mai tre ce dorul de romanik

am primit de cateva zile cartea aia de bucate....in care vb despre terciul de ovaz...aveti cea mai vaga idee daca putem sa le dam fulgi de ovaz? sau ma rog de cereale...asa ma putin procesati..eventual pisati..habar n-am...

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Eu nu mai folosesc cereale pt bebei,folosesc un fel de ovaz,nu are nici un gust,ii faramitez in iaurt....mie mi s-a spus sa ii dau cereale normale integrale(evident nu din acelea cu fructe,sau cu zahar,caramelizate-ci cum era pe vremea bunicii,nu foarte prelucrate-grau,ovaz)

Multumesc de cafea si de faptul ca existati,prinde bine cand ai cu cine sa schimbi o vb in limba ta,dimineata cand sotul doarme si pitica misuna prin camera,eu ma delectez cu ce impartasiti pe forum,iar seara la fel,cand am liber la calculici(adica sotul se indura de mine sau e plecat la servici) si Ariana doarme.....i-am spus la Mos Craciun ca vreau un laptop ...poate poate primesc unul,dar cica trebuie sa platesc scump.......

Cat despre greu...noi suntem mici pe langa o familie de polonezi de aici,au 2 baieti gemeni de 2 ani si o fetita de 3 luni si au venit aici de jumatate de an....spunea tatal ca noaptea merge la servici,dimi doarme iar de la 2 pana la 7 au activitati in comun....si apoi somn 2 ore si la lucru...

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nu avem voie sa lasam totul la voia intamplarii, asa cum nu avem voie sa ne inecam. Inoata!."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

neata fetele!decenuelade cafea!

mikice delicatese papi tu acolo

gata merg sa mai citesc ca is cu capulnu mai stiu

o zi frumoasa sa avem!

n-am mai papat de mult, caci e in alt oras restaurantul minune, dar asa as treage o fugaaa...dar cum masina n-avem...salivam...

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Neata...ma bag si eu la o cofee..

Aseara am vrut sa va mai scriu, dar m-a solicitat zgubi la o tzitzi mica si am adormit acolo cu ea imbratisata...am uitat si laptopul si tv-ul deschis, cand s-a trezit barbat-meu dimineata s-a speriat, credea c-am patit ceva.

Acum incalzesc papica strumfitei...pentru mic dejun avem banana+gem de prune+biscuiti...i-am mai dat odata si a fost un succes.

Am tot cautat retete pe net si mi-am facut un folderas cu tot felul de retete, daca va intereseaza le postez si aici...se gasesc pe net, dar eu le-am adunat pe toate la un loc.

Si noi avem 3 mese solide pe zi si mi se pare ca ar fi cazul sa o bag si pe a patra, ca seara de pe la 6 incolo acum nu mai avem decat tzitzi si ma cam stoarce...cred ca nu se satura. I-am dat alaltaieri niste piureuas usor pe la 8 si apoi la 10 tzitzi si mi-a dormit foarte bine. Aseara nu i-am dat decat tzitzi si m-a solicitat destul de des. Cred ca acum ca a crescut si nevoile de papa sunt mai mari.
Numai ca nu stiu ce as putea sa ii dau la a patra masa...avem voie sa le dam fructe seara? Programul nostru acum e dimineata-fructe simple/cu cereale/biscuiti/combinatii, la pranz-legume cu carnita vitel/pui/curcan/ou/ficatel si seara ii mai dau piure simplu de la pranz, daca mai ramane, daca nu incropesc atunci ceva.

...

Mdap, ma duc ca tre sa papam...si apoi sa pregatesc menu-ul pentru pranz.
Vroiam sa va mai intreb...mi-a adus mama un kg de carnita de vitel, a avut-o la congelator dar pana mi-a adus-o mie s-a decongelat. N-as vrea s-o folosesc pe toata o data ca e vitel bio si as vrea sa-l am pentru mai mult timp pentru pitica. Daca prepar carnita si apoi o congelez oare e ok?

poooop
eu in jur de ora 5 ii dau ori iaurt cu cereale/ori fruct si in jur de 7 ii dau mancarica....se poate si inversa(practic ar fi o masa de solide plus o gustare)...stiu ca voi nu aveti voie cu iaurt,dar ii poti da fructe,mie cel putin asa mi-a spus

Motto-ul de azi:
"Nu avem voie sa lasam totul la voia intamplarii, asa cum nu avem voie sa ne inecam. Inoata!."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Dau si eu o cafea mareeeeeeee!

Azi am planuri mari...vreau sa fac curatenie in toata casa.....asa ca la carte.Sa vedem ce o sa iasa!
Cupilul meu doarme....ca un ingeras...am momente cand il iubesc atat de mult ca imi vine sa-l pup tot, tot..si sa-l musc -cand doarme adica!
Nu ca in rest nu l-as iubi!

Ma intreb oare cum iese gemul de gutui fara zahar...o fi bun?Ca sa ii pot da si lui!Asa iese delicios(cu zahar)!

Aseara i-am facut mar cu dovleac la steamer..si i-am pus si cateva stafidute la abur ca sa se umfle..si sa fie mai dulce....!Si i le-am blendat...si a iesit super bun!

De la o bucata de timp a inceput sa traga niste vanturi noaptea de mama , mama...!Si chiar nu i-am schimbat nimic in meniu.I-am adaugat brocoli in supica.Atat! Oare ii dau prea mult mar dimineata!

Ma duc la treaba!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Mergi la inceput

Tomaca,ma bucur ca e bine buturel si creste mare si voinic....

Trebuie sa ma mobilizez,sa fac si ceva din activitatile de astazi.....o zi splendida sa aveti....

Bancul zilei:

La tribunal, judecatorul il intreaba pe inculpat:
- Si vreti sa sustineti ca atunci ati crezut ca portmoneul gasit va apartine?
- Portmoneul nu, dar bancnotele imi pareau cunoscute...

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Neata...ma bag si eu la o cofee..

Aseara am vrut sa va mai scriu, dar m-a solicitat zgubi la o tzitzi mica si am adormit acolo cu ea imbratisata...am uitat si laptopul si tv-ul deschis, cand s-a trezit barbat-meu dimineata s-a speriat, credea c-am patit ceva.

Acum incalzesc papica strumfitei...pentru mic dejun avem banana+gem de prune+biscuiti...i-am mai dat odata si a fost un succes.

Am tot cautat retete pe net si mi-am facut un folderas cu tot felul de retete, daca va intereseaza le postez si aici...se gasesc pe net, dar eu le-am adunat pe toate la un loc.

Si noi avem 3 mese solide pe zi si mi se pare ca ar fi cazul sa o bag si pe a patra, ca seara de pe la 6 incolo acum nu mai avem decat tzitzi si ma cam stoarce...cred ca nu se satura. I-am dat alaltaieri niste piureuas usor pe la 8 si apoi la 10 tzitzi si mi-a dormit foarte bine. Aseara nu i-am dat decat tzitzi si m-a solicitat destul de des. Cred ca acum ca a crescut si nevoile de papa sunt mai mari.
Numai ca nu stiu ce as putea sa ii dau la a patra masa...avem voie sa le dam fructe seara? Programul nostru acum e dimineata-fructe simple/cu cereale/biscuiti/combinatii, la pranz-legume cu carnita vitel/pui/curcan/ou/ficatel si seara ii mai dau piure simplu de la pranz, daca mai ramane, daca nu incropesc atunci ceva.

...

Mdap, ma duc ca tre sa papam...si apoi sa pregatesc menu-ul pentru pranz.
Vroiam sa va mai intreb...mi-a adus mama un kg de carnita de vitel, a avut-o la congelator dar pana mi-a adus-o mie s-a decongelat. N-as vrea s-o folosesc pe toata o data ca e vitel bio si as vrea sa-l am pentru mai mult timp pentru pitica. Daca prepar carnita si apoi o congelez oare e ok?

poooop
eu in jur de ora 5 ii dau ori iaurt cu cereale/ori fruct si in jur de 7 ii dau mancarica....se poate si inversa(practic ar fi o masa de solide plus o gustare)...stiu ca voi nu aveti voie cu iaurt,dar ii poti da fructe,mie cel putin asa mi-a spus

Motto-ul de azi:

Mersi de raspuns...daca pot sa-i dau fructe e super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Seara! Mai multumim o data pt urari, sunteti f dragute.
Noi in deplasare, asteptam sa se intoarca gemanutele. Tortul de sarlota cu frisca cumparat este bun....impartim si cu voi.

Dece ce sa zic mami...par timida la prima vedere? Ale tineretii valuri.....Ms Alexutza scorpiutza (e de bine!) ca ai incercat sa-mi speli oleaca imaginea. Ce ma bucur ca va cunosc...sunteti delicioase!

Alexutza astept sa ne intalnim, sa ne cinstim reciproc pt noua frumoasa varsta. grecul mic.

Mara mi-a facut vreo 30 de minute capul calendar pe drum dar am ajuns pana la urma la destinatie fara sa ne scoatem ochii.

Simplicity ma bucur ca esti iar back in business.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Da, da treb sa ne cinstim ca daca tot am slabit! . Ati plecat singure? adica numa tu cu asta mica? Sa petreceti frumos! Si noi plecam azi...sper sa reusim cu Yannis asta

Deci mi s-a sculat azi-noapte pe la 4 "Uaaa! Uaaa!" dam biberon, nu mananca nici jumate, se opreste si uaaaa! uaaaa! il iau in brate, mi se pare rece la fund, schimb pampersu, zic poate il deranjeaza asta..nimic uaaaaa! uaaaa!!!... nici nu ma lasa sa ii dau cu ceva la dinti, m-am luptat cu el sa ii dau cu gengigel d-ala...s-a calmat , dar tot nu era de pus in pat...m-am plimbat prin casa cu el pana s-a linistit si a aproape a adormit la mine in brate mestecandu-si de zor mana (de obicei el isi suge degetu, dar acum manca cu inversunare din mana...). Azi de dimineatza tot cu curu in sus s-a trezit....nici nu am curaj sa ii dau mancare adevarata, i-am dat numa biberon si oricum mananca portii mici (80-100ml asa) si e tare nervos, suparat, irascibil, dupa ce il dau cu gel se linisteste, dar nu-l tine mult, daca ar fi dupa nervii lui ar trebui sa il dau cam o data la o ora jumate asa....

Offf...si azi plecam, sper sa-mi fie cuminte in avion

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

neata fetele!decenuelade cafea!

alexutzza imi pare rau ca atrebuit sa aveti experienta asta cu ciupercutele.....ma bucur totusi ca nu are yannis nimic si e ok acum....nu ma gandeam ca nu e ok sa le dam...chiar zilele astea ma uitam asa nehotarata la ele...sa iau sa nu iau......nu am luat pana la urma....am uitat

Se pare ca Yannis e intors si marait de la dinti, ciupercile nu l-au afectat ptr ca nu a avut kk ciudat, nu gaze, nu voma nu iritatii nu nimic, Slava Domnului am scapat cu bine de ele, acum dupa 48 de ore fara incidente la stomac pot spune clar ca nu ne-au afectat, dar ideea e ca NU E BINE SA LE DAM.

de Yannis

Mergi la inceput