Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

DECE stii ce ma gandeam acum? (sorry daca dau impresia ca n-am alta treaba...) Oare agitatia lui Jijel crudu n-are legatura cu cafeluta aia delicioasa de o servesti tu in fiecare dimi? ca citisem undeva ca bauta de mamele care alapteaza poate crea stari de neliniste si agitatie bebelusului...zic si io!

Ma duc sa termin ciorbita...

Si cum explici faptul ca Jiji e cuminte si calm ziua, doarme bine si legat intre 12 si 2 si chiar si dupa-masa doarme nitzel si e titirez noaptea? E deja dependent si noaptea simte lipsa cafelei si intra in sevraj pana vine portia de la micu' dejun?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

heiii

nu numai ca sunt tizi ai nostri dar au si hainute la fel, DandanaG in pozele din parc Dragos e impbract inr-o bluza cu Number1 exact, identica si la fel cu o bluza de-a lui Dragosu meu

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

nu te cred pana nu pui poze

mami de Dragos Andrei

off...greu e fara aparat foto

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

ayanna merge mancarica congelata dar nu foarte mult timp, cred ca 2 sapt maxim, nu stiu exact

bors de cumparat nu e bun? eu din ala i-am dat

tomaca
ptr informatie, daca dai o simpla cautare dupa anemie feripriva gasesti ce ziceam eu, oricum o sa mai merg la un medic sa il vada, tocmai din cauza de consult a la MP

pai la evaluarea de 9 luni s-a uitat in gat si l-a ascultat atat, nici macar fontanela nu a pipait-o, nu tu coaste nu tu putza nimik

ruxita

ochiul lui Dragos e tot inlacrimat, nu stiu ce sa zic, cred ca o sa sun sa intreb daca mai trebuie masaj

mami de Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

DECE stii ce ma gandeam acum? (sorry daca dau impresia ca n-am alta treaba...) Oare agitatia lui Jijel crudu n-are legatura cu cafeluta aia delicioasa de o servesti tu in fiecare dimi? ca citisem undeva ca bauta de mamele care alapteaza poate crea stari de neliniste si agitatie bebelusului...zic si io!

Si cum explici faptul ca Jiji e cuminte si calm ziua, doarme bine si legat intre 12 si 2 si chiar si dupa-masa doarme nitzel si e titirez noaptea? E deja dependent si noaptea simte lipsa cafelei si intra in sevraj pana vine portia de la micu' dejun?

de Yannis

Da, ceva de genul asta...
Glumesc!
Pai io credeam ca si ziua are program sexy...ca nici fii-mea nu doarme 2 ore la pranz, nu-mi inchipuiam ca Jijelu e asa exemplar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

ayanna merge mancarica congelata dar nu foarte mult timp, cred ca 2 sapt maxim, nu stiu exact

mami de Dragos Andrei

Nici carnita simpla nu tine mai mult? Ca eu doar am fiert-o si vroiam s-o pun in pungute la conge sa-mi ajunga macar 1 luna...

Oare cum fac astia borcanelele alea bio, fara conservanti, fara nik sa fie valabile 3 ani de zile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:

Citat:

mami de Dragos Andrei

Nici carnita simpla nu tine mai mult? Ca eu doar am fiert-o si vroiam s-o pun in pungute la conge sa-mi ajunga macar 1 luna...

Oare cum fac astia borcanelele alea bio, fara conservanti, fara nik sa fie valabile 3 ani de zile???

Ayanna eu zic ca e ok si o luna.
Borcanelele sunt sterilizate si inainte (fiert bine continutul si borcanul sterilizat) si dupa umplere (prin parteurizare), toate astea intr-un mediu controlat, cu purificatoare de aer etc. Cel putin asta e teoria. In practica...nu stiu...vreau sa cred ca nu pun conservanti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:

Citat:

mami de Dragos Andrei

nu stiu ce sa zic, ma gandeam ca e acelasi lucru

de borcanele cred ca sunt sterilizate dar nu stiu cum de tin asa mult tocmai de aceea unii medici nu le recomanda

mami de Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello, hello!

Am intrat sa salut mamici frumoase de pufi.
Drum bun alexutza, sper sa fie Yannis cumintel pe avion!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

da chiar asa...n-ai alta treaba?????

nu stiu ce sa zic...si eu mi-am pus ac intrebare.. dar, n-ar trebui sa fie agitat si ziua? sa nu doarma? eu ziua nu am treaba cu el...

la un moment dat am renuntat la coffe...am baut o sapt fara cofeina...din acelasi motiv...nicio schimbare si apoi...am zis ... decat sa fiu io constipata( k n-o beau de placere..e singura chestie...care ma scoate afara , sa zic asa)

oricum as putea sa mai incerc sa iau o pauza...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

de Yannis

sa stii ca la asta nu m-am gandit...sa-i dau oare cateva linguritze de coffe seara? cred ca luandu-si doza...se potoleste pana dimi..
gata ...diseara ma duc in mall..la gloria jeans....ca fac astia coffe ...strong :))....2 cafele si un pai...pt asta micu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput