Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 17
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem DECE stii ce ma gandeam acum? (sorry daca dau impresia ca n-am alta treaba...) Oare agitatia lui Jijel crudu n-are legatura cu cafeluta aia delicioasa de o servesti tu in fiecare dimi? ca citisem undeva ca bauta de mamele care alapteaza poate crea stari de neliniste si agitatie bebelusului...zic si io! Ma duc sa termin ciorbita... |
Si cum explici faptul ca Jiji e cuminte si calm ziua, doarme bine si legat intre 12 si 2 si chiar si dupa-masa doarme nitzel si e titirez noaptea? E deja dependent si noaptea simte lipsa cafelei si intra in sevraj pana vine portia de la micu' dejun?
de Yannis
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandanaG
nu te cred pana nu pui poze mami de Dragos Andrei |
off...greu e fara aparat foto
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
dandanaG spune:
ayanna merge mancarica congelata dar nu foarte mult timp, cred ca 2 sapt maxim, nu stiu exact
bors de cumparat nu e bun? eu din ala i-am dat
tomaca ptr informatie, daca dai o simpla cautare dupa anemie feripriva gasesti ce ziceam eu, oricum o sa mai merg la un medic sa il vada, tocmai din cauza de consult a la MP
pai la evaluarea de 9 luni s-a uitat in gat si l-a ascultat atat, nici macar fontanela nu a pipait-o, nu tu coaste nu tu putza nimik
ruxita
ochiul lui Dragos e tot inlacrimat, nu stiu ce sa zic, cred ca o sa sun sa intreb daca mai trebuie masaj
mami de Dragos Andrei
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Si cum explici faptul ca Jiji e cuminte si calm ziua, doarme bine si legat intre 12 si 2 si chiar si dupa-masa doarme nitzel si e titirez noaptea? E deja dependent si noaptea simte lipsa cafelei si intra in sevraj pana vine portia de la micu' dejun? de Yannis |
Da, ceva de genul asta...
Glumesc!
Pai io credeam ca si ziua are program sexy...ca nici fii-mea nu doarme 2 ore la pranz, nu-mi inchipuiam ca Jijelu e asa exemplar!
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui dandanaG ayanna merge mancarica congelata dar nu foarte mult timp, cred ca 2 sapt maxim, nu stiu exact mami de Dragos Andrei |
Nici carnita simpla nu tine mai mult? Ca eu doar am fiert-o si vroiam s-o pun in pungute la conge sa-mi ajunga macar 1 luna...
Oare cum fac astia borcanelele alea bio, fara conservanti, fara nik sa fie valabile 3 ani de zile???
Lillo spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Nici carnita simpla nu tine mai mult? Ca eu doar am fiert-o si vroiam s-o pun in pungute la conge sa-mi ajunga macar 1 luna... Oare cum fac astia borcanelele alea bio, fara conservanti, fara nik sa fie valabile 3 ani de zile??? |
Ayanna eu zic ca e ok si o luna.
Borcanelele sunt sterilizate si inainte (fiert bine continutul si borcanul sterilizat) si dupa umplere (prin parteurizare), toate astea intr-un mediu controlat, cu purificatoare de aer etc. Cel putin asta e teoria. In practica...nu stiu...vreau sa cred ca nu pun conservanti...
dandanaG spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Nici carnita simpla nu tine mai mult? Ca eu doar am fiert-o si vroiam s-o pun in pungute la conge sa-mi ajunga macar 1 luna... Oare cum fac astia borcanelele alea bio, fara conservanti, fara nik sa fie valabile 3 ani de zile??? |
nu stiu ce sa zic, ma gandeam ca e acelasi lucru
de borcanele cred ca sunt sterilizate dar nu stiu cum de tin asa mult tocmai de aceea unii medici nu le recomanda
mami de Dragos Andrei
miremia spune:
Hello, hello!
Am intrat sa salut mamici frumoase de pufi.
Drum bun alexutza, sper sa fie Yannis cumintel pe avion!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
decenuela spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem DECE stii ce ma gandeam acum? (sorry daca dau impresia ca n-am alta treaba...) Oare agitatia lui Jijel crudu n-are legatura cu cafeluta aia delicioasa de o servesti tu in fiecare dimi? ca citisem undeva ca bauta de mamele care alapteaza poate crea stari de neliniste si agitatie bebelusului...zic si io! Ma duc sa termin ciorbita... |
da chiar asa...n-ai alta treaba?????
nu stiu ce sa zic...si eu mi-am pus ac intrebare.. dar, n-ar trebui sa fie agitat si ziua? sa nu doarma? eu ziua nu am treaba cu el...
la un moment dat am renuntat la coffe...am baut o sapt fara cofeina...din acelasi motiv...nicio schimbare si apoi...am zis ... decat sa fiu io constipata( k n-o beau de placere..e singura chestie...care ma scoate afara , sa zic asa)
oricum as putea sa mai incerc sa iau o pauza...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Si cum explici faptul ca Jiji e cuminte si calm ziua, doarme bine si legat intre 12 si 2 si chiar si dupa-masa doarme nitzel si e titirez noaptea? E deja dependent si noaptea simte lipsa cafelei si intra in sevraj pana vine portia de la micu' dejun? de Yannis |
sa stii ca la asta nu m-am gandit...sa-i dau oare cateva linguritze de coffe seara? cred ca luandu-si doza...se potoleste pana dimi..
gata ...diseara ma duc in mall..la gloria jeans....ca fac astia coffe ...strong :))....2 cafele si un pai...pt asta micu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...