Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
neatza fetili...evident nu pot incepe deat servindu-va o coffe fierbinte...
io am asteptat 1 ora....sa treaca ouale de prepelitza de stomac.. si mi-am pus si io o coffe...mai mik...poate de fapt n-ar fi trebuit deloc ca nu se prea pupa cu prepelitzeala dar...n-o fi dracu atat de negru
multumesc inca o data pt "complemente" ... mie imi sunt dragi toti...fiecare e special si cel mai frumos pt mama lui...insa io nu am rabdare sa nominalizez...tot timpul park sunt in contratimp...
...jijelul...intradevar are printre fatucile...cele mai crudutze...de fapt el e crud cu totul...dar io ma bucur ca n-o sa mai fie mult asa....doamne ce-a trecut timpul
in ceea ce priveste ...postarile mele....tot timpul am stat mai prost la capitolul ..orale....in viatza de zi cu zi nu sunt chiar asa amuzanta desi...iau la mishto cam totul...dar asta pt a face fata..kk de zic cu zi...scuzati exprimarea...
mima sper ca nu te-ai suparat....dar stii , e mai usor sa vezi praful din ochii altuia....eu voi fi discreta in ceeea ce priveste prima intalnire cu jiji mare...imi place cum suna...eu?niciodata
alex...vad ca ai avut timp de forumeala...sper ca ti-a mai trecut raceala.....desi nu prea cred...mai lasa doamne iarta-ma fereastra aia...si mai pune si tu ceva pe tine...ete ce face curentul....
simply....de multe ori ma gandesc la tine ca ati fost f curajosi mai ales sa faceti si un bebe....dar vezi...intr-un fel ma bucur ca existam noi....mai tre ce dorul de romanik
am primit de cateva zile cartea aia de bucate....in care vb despre terciul de ovaz...aveti cea mai vaga idee daca putem sa le dam fulgi de ovaz? sau ma rog de cereale...asa ma putin procesati..eventual pisati..habar n-am...
de aseara pana acu am mai uitat ce-am vrut sa mai zic....oricum ieri s-a mers intr-un ritm....galopant...se veed c-a fost urat afara...
sa aveti o zi superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Lillo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Lillo, astept, multumesc. M-ai intrigat nitel cu sistemul propriu de cronometrare, cum faci, te uiti cat scade apa? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Cam asa ceva...Ii citesc o poveste fiica-mi(aceeasi poveste ca are adevarate obsesii ptr cate una), sau fumez o tigara si citesc ptr mine 2-3 pagini. Verific intr-adevar cu apa, care scade cam 1 cm.
ale1212xa spune:
neatza
dece, ca de obicei esti pe baricade, de cafea
ayanna , promit ca o sa pun poze in curand, chiar ieri i-a facut soru-mea ceva poze, o sa i le cer sa vi le arat..
o zi placuta sa aveti
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
bubu_bu spune:
neata fetele!decenuelade cafea!
lml pufilor de ieri mara si dragosrestanta
lml amaris,tudor,arianarestanta
lml maria isabelamami ce face printesa?nu mai dai un semn sa stim de voi!
si abia abia ajung la zi...ce vitezaaveti la scris...pfff sa vad daca imi amintesc
alexutzza imi pare rau ca atrebuit sa aveti experienta asta cu ciupercutele.....ma bucur totusi ca nu are yannis nimic si e ok acum....nu ma gandeam ca nu e ok sa le dam...chiar zilele astea ma uitam asa nehotarata la ele...sa iau sa nu iau......nu am luat pana la urma....am uitat
mamidepuiutisurprinzatori nemtii astia....eu ma simteam aiurea daca imi facea asa...sufeream de-a dreptul...poate are nevoie de timp sa v cunoasca
lorex...imi pare rau ca nu te simti bine....poate nu ajungi la cutit
pfffftot vorbit de retete...torturi......placinte.....papanasi....nu am mancat niciodata......ioaiiii tortuta la propriu
am vazut poze proaspeteunul si unul...multumim de complimente la adresa fiului
ruxita....numai asa...ne dai un msj si iut ai disparut...no no no...mai zi-ne de tine de caius de fata...cum va merge...zic si eu...daca vrei
daniel e un damne ce energie are....frumoase miscari are...
pfoaiii ce mor ca nu mai stiu.....aaa vb de controale de 9 luni...pai mie mi frica cu raul...l-am cantarit si are sigur 10 kg.....si nu pare grasut.....e mister muscolo
mikice delicatese papi tu acolo
gata merg sa mai citesc ca is cu capulnu mai stiu
o zi frumoasa sa avem!
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Welcome back!!!! Da! ti s-a simtit lipsa! Pls, pls, pls arata-ne o poza cu Caius!!!! PS: cum adica ai inhalat o ceapa data prin raza? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
... cu ochii acoperiti, ca sa nu mi se irite, o laie ca am bocit cat am am stat cu nasul in ceapa, dar am rezistat!
poze ... acum am descarcat si am selectat din noianul de poze cu domnisoara (stiti adolescentii din ziua de azi cum isi fac poze cu tir-ul... http://picasaweb.google.ro/oxanagh/DropBox?authkey=Gv1sRgCIWttc-b1snAFw&feat=directlink
n-a fost tocmai un comeback, am fost in vizita... poate trec mai des... nu am net seara, iar ziua nu am timp (si probabil nici voi), au crescut bebii si sunt tot mai de urmarit indeaproape...si fac si niste cursuri si tre sa fiu prezenta cu capul acolo...
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
ale1212xa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
... cu ochii acoperiti, ca sa nu mi se irite, o laie ca am bocit cat am am stat cu nasul in ceapa, dar am rezistat! poze ... acum am descarcat si am selectat din noianul de poze cu domnisoara (stiti adolescentii din ziua de azi cum isi fac poze cu tir-ul... http://picasaweb.google.ro/oxanagh/DropBox?authkey=Gv1sRgCIWttc-b1snAFw&feat=directlink n-a fost tocmai un comeback, am fost in vizita... poate trec mai des... nu am net seara, iar ziua nu am timp (si probabil nici voi), au crescut bebii si sunt tot mai de urmarit indeaproape...si fac si niste cursuri si tre sa fiu prezenta cu capul acolo... AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
vai ruxita ce ma bucur ca ne mai vizitezi. Ai o familie foarte frumoasa
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Lillo spune:
Neatza ca nici nu am zis.
Eu mi-am facut de lucru si am facut testul Portage pentru pitic, ca varsta mentala e ok dar la nivel de limbaj stam prost. Compenseaza sora-sa insa....
ayanna_xem spune:
Neata...ma bag si eu la o cofee..
Aseara am vrut sa va mai scriu, dar m-a solicitat zgubi la o tzitzi mica si am adormit acolo cu ea imbratisata...am uitat si laptopul si tv-ul deschis, cand s-a trezit barbat-meu dimineata s-a speriat, credea c-am patit ceva.
Acum incalzesc papica strumfitei...pentru mic dejun avem banana+gem de prune+biscuiti...i-am mai dat odata si a fost un succes.
Am tot cautat retete pe net si mi-am facut un folderas cu tot felul de retete, daca va intereseaza le postez si aici...se gasesc pe net, dar eu le-am adunat pe toate la un loc.
Si noi avem 3 mese solide pe zi si mi se pare ca ar fi cazul sa o bag si pe a patra, ca seara de pe la 6 incolo acum nu mai avem decat tzitzi si ma cam stoarce...cred ca nu se satura. I-am dat alaltaieri niste piureuas usor pe la 8 si apoi la 10 tzitzi si mi-a dormit foarte bine. Aseara nu i-am dat decat tzitzi si m-a solicitat destul de des. Cred ca acum ca a crescut si nevoile de papa sunt mai mari.
Numai ca nu stiu ce as putea sa ii dau la a patra masa...avem voie sa le dam fructe seara? Programul nostru acum e dimineata-fructe simple/cu cereale/biscuiti/combinatii, la pranz-legume cu carnita vitel/pui/curcan/ou/ficatel si seara ii mai dau piure simplu de la pranz, daca mai ramane, daca nu incropesc atunci ceva.
...
Mdap, ma duc ca tre sa papam...si apoi sa pregatesc menu-ul pentru pranz.
Vroiam sa va mai intreb...mi-a adus mama un kg de carnita de vitel, a avut-o la congelator dar pana mi-a adus-o mie s-a decongelat. N-as vrea s-o folosesc pe toata o data ca e vitel bio si as vrea sa-l am pentru mai mult timp pentru pitica. Daca prepar carnita si apoi o congelez oare e ok?
poooop
micki_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Bratele unei mame sunt alcatuite din tandrete iar copiii adorm profund in ele ." |
Pai ar mai fi secret?
cica mancam cu pofta
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
tomaca spune:
Buna dimineata,
Am baut cafeaua. A fost buna .
Sper ca ati avut o noapte usoara.
MP - nu poti schimba doctorul? Chiar daca nu vorbiti aceeasi limba, totusi 5 min... Si l-a vazut prima oara, nu?
Am fost aseara la doctor si am intrebat daca este o problema administrarea calciu - fier. Si mi-a zis ca nu.
Tudor merge inainte, a ajuns la 76 cm si 10.9 kg. Dinti nu i-au mai iesit inca are doar 2, dar cei de sus cam in 1 saptamana sunt gata.
De cateva zile nu mai vrea sa manance lapte. Cel mai rau este seara la somn. De obicei adoarme cu bibe de lapte, dar acum cand il vede zice ca nu. Vrea doar ceai ca sa adoarma. Sper ca este de la dinti.
O zi usoara sa aveti.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan