Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 12
lucia2000 spune:
Alexutzzza foile astea de napolitana nu sunt aceleasi de care vorbesti tu.
Alea se gasesc peste tot dar nu au desene pe ele.
Astea pt tort se mai numesc si vafe si se comercializeaza in general in circuitul inchis al cofetariilor.
Deci se vand doar in sistem de distributie la cofetarii.
Eu ca si simplu consumator nu le pot cumpara.
Asta a fost singura solutie pe care am gasit-o.
Si crede-ma ca am studiat mult fenomenul.
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Simplicity merci pt reteta! L-am taiat, scos semintele, taiat in bucati si pus la cuptor. Fara zahar sau alte cele. Am gustat cu putin zahar vanilat peste, si scortisoara. Dar dupa cum se prezinta la gust si la textura, ar fi o garnitura excelenta la un piept de pui, alaturi de cateva boabe de strugure, cateva bucati de ananas si un sos de rosii cu migdale macinate (sau nuci)+busuioc... Te astept cu ceaiul acela! NB Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare) |
eu bostanelul il mananc numai cu zahar...
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Bratele unei mame sunt alcatuite din tandrete iar copiii adorm profund in ele ."
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Suna tare bine multumim... Desi eu incerc de vreo 2 zile sa am grija ce mananc, asta neinsemnand cura de slabire, ca nu-i nimic organizat, incerc sa nu mai mananc paine si dulciuri...si-i greu Dar am o nunta pe 7 nov si vreau sa incap in rochiile pe care le am deja....poate, poate. Spor la treaba lui tati de albinutza...ca sa elibereze calculatorul sa intri tu mai des I-am facut Maiei biscuiti...n-a iesit mai nimic ca am pus mult magiun si-s moi, ii las pe farfurie pana maine dimineata sa vedem ce consistenta or sa aiba. Dar la gust.... mai incerc pana gasesc o combinatie fericita.. mami de fetita |
tati de albinutza e inca la tigara(chiar oare ce face?cred ca vb despre gagici....macar sa viseze poate si el) deci inca sunt pe aici,savurez ceaiul....sper sa ii placa la Maia biscuiteii...
Motto-ul de azi:
"Bratele unei mame sunt alcatuite din tandrete iar copiii adorm profund in ele ."
simplicity spune:
Am facut si eu dulceata de mere cu pere si dulceata de prune...au iesit gustoase,dulceata de mere cu pere i-a placut la Ariana,sa vedem maine asta de prune daca ii place...eu le folosesc la gris cu lapte,pe painea prajita sau cu branzica de vaci,cu paste....voi cu ce mai combinati?
Cam de o saptamana Ariana mea mananca tot ce ii dau,noi avem deja 3 mese de solide si LM ii dau,din pacate din ce in ce mai putin,adica cam de 3-4 ori pe zi,iar noaptea dublu
Doarme in patutul ei,bine ca e lipit de al nostru,asta e primul pas catre independenta ei(plus ca daca inca alaptez,eu nu doresc sa fac ia fata,da-i san,pune-o din nou si etc....mai mult am sta amandoua treze),mai adoarme si la pieptul lui tati....(deci nu mai necesita tzitzi pt asta )
Cam asta ar fi nou in viata noastra de zi cu zi,pardon mai e si faptul ca iubirea pt ea creste zi de zi
Motto-ul de azi:
ayanna_xem spune:
Buna seara!
LML Mara si Dragos. Sa fiti sanatosi!!!
Stiu ca probabil sunt ultima care vine cu urari pentru Delfita si Dragos…dar abia acum am reusit. Zgubilici imi monopolizeaza tot timpul. Plus ca zilele astea am reluat legatura pe net cu niste foste colege de liceu si am petrecut mult timp depanand amintiri…
Dar v-am citit asa printre picaturi …
M-am amuzat teribil citind mesajele DECENUELEI…imi place tare de tot umorul ei…
De fapt…am citit cu placere toate postarile voastre! la toate, fara exceptii…
Am savurat pozicile noi cu pufi…
…JIJI e dulce foc, are niste ochi . Daca o sa aiba si umorul gazelei o sa fie o combinatie yammmii de tot si o sa faca ravagii in randul fetelor.
TUDOREL BUTUREL…o sa fure inima domnisoarelor fara indoiala cu zambetul ala poznash.
DANIEL de Blue_flower o sa fie mare cuceritor! Se vede ca-i plac provocarile si cu siguranta o sa cucereasca multe inimioare…
IVAN…e un seducator!!! O sa faca muuuuulte victime in randul domnitelor!
DRAGOS al Dan&danei …o sa fie cu mare lipici la fetite…o sa vedeti voi…la ce mutritza shugubatza are, cu siguranta o sa fie bataie mare pe inima lui!
RAUL…e o frumusete! Seamana cu mami a lui…mai are rost sa zic ce succes o sa aiba la fete?
ALEXANDRU al Liviei …are o privire foarte patrunzatoare…o sa le farmece pe domnite cat ai clipi!
STEFAN al AneiG…ochii mari si gura mica, adevarata papushica …O sa puna multe inimi pe jar ochiosul lu’ mama!
TEODOR al Luciei…e un fermecator!!! O sa zbarnaie fetele in jurul lui in dorinta de a-i capta atentia!
YANNIS al Al3csei…pe langa faptul ca e un scumpel, e un luptator! A recuperat asa de bine si o sa fie un rival veritabil pentru ceilalti baieti in fata fetelor!
SEBASTIAN al Evei…desi pare el asa ‘fetita’mamei, e un viitor barbatel irezistibil…o sa faca fetele coada la inima lui!
ALEX de mami… o sa faca furori printre gagicutze, o sa vedeti voi!
KITI de myky…e pur si simplu delicios! Mai dulce ca ciocolata…o sa se topeasca fetele de dragul lui!
LUCAS de Oani…blondutz irezistibil . O sa farmece domnisoarele numai cu simpla lui prezenta!
PUIUL DE GREC, YANNIS…eheee, o sa roiasca fetele in jurul lui fara indoiala…
DRAGOS al Ale12xei…scumpic foc!credeti-ma pe cuvant...si poate pune mami lui si niste poze mai recente ca sa ne confirme…
DAVID al Laliticai….yamiiii, sa-l papi tot!!! Si dulce si puternic…o combinatie de barbatzel numa’ bun de iubit!
ARTHUR al Danyelanei…un veritabil print! O sa fure multe inimi de domnitze!!!
Am ratat pe cineva?
Noooo, ca pe GINERICA l-am lasat intentionat la sfarsit…ca doar e the best, nu?
Pentru el multi pupici si de la Dariuca…sper ca o scapati de problemutzele de sanatate repede si sa scape si mami de griji ca imi inchipui cat e de greu sa-ti vezi puii bolnaviori. Asteptam vesti bune, despre C si A, sanatosi si fresh…
Si pentru toti pufuletii care trec prin perioade dificile…cu raceli, cu interventii la ochisori sau cu ingrijiri speciale multa sanatate si multi de la noi!
…
Intrasem de fapt sa mai raspund la subiecte, dar m-am lasat furata de pozici de pufuleti adorabili…
Trimit!...si mai vedem….
PS…BINEINTELES CA SI PUFULETELE FETITE SUNT SUPER, EXTRA ADORABILE SI DELICIOASE, DAR NI S-A PUS NOUA PATA IN SEARA ASTA PE BAIETEI…
micki_mica spune:
citat din mesajul lui simplicity
eu bostanelul il mananc numai cu zahar... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Bratele unei mame sunt alcatuite din tandrete iar copiii adorm profund in ele ." |
DAP! Mancat . Puiul era cu fructele si sosul acela mi l-am comandat separat. Am uitat sa spun ca avea si putin usturoi
Mie imi place sa incerc diverse mancaruri noi, combinatii diferite de cele traditionale. Aceea a fost o mancare usoara, aromele de la fructele calde (trase la tigaie cumva, dar nu erau cu grasime) imbiau cu aburii lor, cerul gurii... Pentru mine si o mancare doesebita este pentru sufletul meu. Si cum banii sunt ceva relativ, eu incerc mancaruri noi. Se numea "pui exotic". Am zis ca o sa incerc si eu sa fac acasa, dar ma tem ca nu va iesi asa cum am mancat. Dar merita si ca bani .
Deja imi ploua in gura dupa asa ceva. Si la pret era ok.
Ma opresc sa nu devin off-topic...
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity voi va chinuiti sa slabiti/mentine eu ma chinui sa ma ingras,pai mie imi sunt picioarele schija...morrrrrrrrrrrr... tati de albinutza e inca la tigara(chiar oare ce face?cred ca vb despre gagici....macar sa viseze poate si el) deci inca sunt pe aici,savurez ceaiul....sper sa ii placa la Maia biscuiteii... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Bratele unei mame sunt alcatuite din tandrete iar copiii adorm profund in ele ." |
Hai la noi la masa! Te ingrasi garantat! Si ia-o si pe Cris.M!
De nu o sa te lingi pe degete mancand si paine goala, o sa vezi tu!
Garantat!
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
simplicity spune:
citat din mesajul lui micki_mica
Hai la noi la masa! Te ingrasi garantat! Si ia-o si pe Cris.M! De nu o sa te lingi pe degete mancand si paine goala, o sa vezi tu! Garantat! Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare) |
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
am plecat la ....ca cica mi-a expirat timpul de stat la calculici....somn usor
Motto-ul de azi:
miremia spune:
Seara! Mai multumim o data pt urari, sunteti f dragute.
Noi in deplasare, asteptam sa se intoarca gemanutele. Tortul de sarlota cu frisca cumparat este bun....impartim si cu voi.
Dece ce sa zic mami...par timida la prima vedere? Ale tineretii valuri.....Ms Alexutza scorpiutza (e de bine!) ca ai incercat sa-mi speli oleaca imaginea. Ce ma bucur ca va cunosc...sunteti delicioase!
Alexutza astept sa ne intalnim, sa ne cinstim reciproc pt noua frumoasa varsta. grecul mic.
Mara mi-a facut vreo 30 de minute capul calendar pe drum dar am ajuns pana la urma la destinatie fara sa ne scoatem ochii.
Simplicity ma bucur ca esti iar back in business.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg