Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 11
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG stiu ca este cam tarziu dar noi tot facem cinste nu avem tort dar vine tati acum cu cozonac multumim mult pentru urari , deja la 10 luni parca am baiat mare am fost la dr si am facut interventia la ochi, i-a facut la ambii nu stiu de ce, a plans groaznic tati l-a tinut si a urmarit tot ce a facut dr sper de acum sa fie bine, la ochiul stang a intrat cam mult cu acul cred si i-a dat sangele putin in ochi si dupa ce l-am ridicat, pe nas a fost cam rau dar trebuia nu am vrut sa va stric dispozitia va las sa savurati buanatatile mami de Dragos Andrei |
of, ce nasol...
bine ca ati scapat. micului Dragos de ziua lui. Sa creasca mare si sanatos. Multumim, mami, de cinste. Ce mult a crescut
mami de fetita
haircut spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Noi trecem orintr-o situatie mai nasoala. Teo ma musca de san cand papa de nu se poate. Prinde sfarcul intre dinti, strange tare si trageeeeee. Ma dor sanii de nu va spun. Daca mai continua asa nu stiu cat o mai tinem cu alaptatul. Eu as fi vrut pana la 1 an. Ce sa-i fac sa-l determin sa nu ma mai muste? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Habar n-am ce-ai putea sa faci. Sa astepti sa treaca faza asta....imi pare rau ca te chinuie asa...ar fi pacat sa intrerupi asa alaptatul. pe site-ul cu vafe exista comanda minima obligatorie? au fost seriosi?
mami de fetita
haircut spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti scriu in viteza,ca am avut o zi imi pare rau de yannis,ma bucur ca te-a linistit matusa,alexutzzza multa sanatate mamicilor bolnavioare si pufilor suferinzi ruxita,uelcam bec ce face caius? am vazut filmuletul lui daniel(asta nou,cu canapeaua) si pozele din album chiar sunt cei mai frumosi pufuleti ever! nu pot rezista sa nu spun...sunt tare dezamagita de pediatra lui alexdaca asa ar fi decurs un consult in rom,cred ca as fi facut scandal...aici,cica tre' sa tac...primul consult=5 minute(maxim)l-a auscultat cu stetoscopul,consult fugitiv ocular si auditiv si (cica)in gurita pt dinti...si gata...fara masurat,fara cantarit in conditiile in care sunt convinsa ca trece in fisa asa ceva...nici macar nu m-a intrebat...m-a certat ca nu il stimulez destul,ca de ce nu umbla?pe data viitoare trebuie sa umble... si ne-a programat adik ne-a cerut sa ne facem programare in 8 dec pt vaccin...nush de care,ca eu nu m-am inteles cu ea,mi-a spus sec ca nu vb engleza,iar soata a uitat despre ce vaccin era vb si cik a zis ca atunci o sa-l cantareasca...NU A AUZIT DE PENTAXIM SI HEPAVAX SAU ENGERIXdoar de infanrix cireasa de pe tort a fost cand m-a intrebat daca romania este in ue...n-am stiut daca sa rad sau sa plang... nu a fost curioasa ce/cat mananca,i-am spus(cam neintrebata) ca nu a fost bolnav niciodata;iar despre vigantol am intrebat-o cand eram deja la receptie,sa facem programarea pt decembriesi l-a intrebat pe sot daca vrea sa ne faca reteta...cum adik daca vrem? eu stiam ca e obligatoriu......de ce dau cate 3 picaturi pe zi? una este destul...dar,pana la urma,sa-i dau cate o tb de vigantoletten de 500 pe zi...nu pot zice nimic de conditiile de acolo,nu se compara cu ce are in rom pediatra ,dar altfel decurgea consultul acolo... mami de Alex si Radu |
imi pare rau de asa experienta....
pentru Alex si pentru mami suparata
mami de fetita
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Habar n-am ce-ai putea sa faci. Sa astepti sa treaca faza asta....imi pare rau ca te chinuie asa...ar fi pacat sa intrerupi asa alaptatul. pe site-ul cu vafe exista comanda minima obligatorie? au fost seriosi? mami de fetita |
Au fost seriosi.
Parca era o comanda minima de 50 ron
micki_mica spune:
Si noi pe aici inainte de somnic.
Adica eu ...ca astia ai mei sforaie nas-in-nas si nu par a fi deranjati
Decenuela sa mai zic oare ca esti un deliciu? Sotul meu abia asteapta sa ii mai citez cate ceva din ce mai scrii . Trebuie sa te apuci de scris! E mare pacat! Zau asa! Unde mai pui ca si fi-tu cu ochii aia ai lui, mare vrajitor o sa mai fie! Deja nu mai e bb, dupa cum vad! E baiat mare!
Danyelana felicitari pt voinic! E ta-su in miniatura!
DandanaG multumim de cinste! Sper sa nu mai aveti nevoie de nici o interventie! Mie mi se taiau picioarele de mila langa el...
Mamidepuiuti daca Alex e bine, se vede cu ochiul liber! Deci nu mai trebuie consult!
Simplicity merci pt reteta! L-am taiat, scos semintele, taiat in bucati si pus la cuptor. Fara zahar sau alte cele. Am gustat cu putin zahar vanilat peste, si scortisoara. Dar dupa cum se prezinta la gust si la textura, ar fi o garnitura excelenta la un piept de pui, alaturi de cateva boabe de strugure, cateva bucati de ananas si un sos de rosii cu migdale macinate (sau nuci)+busuioc... Te astept cu ceaiul acela!
Eu mai am putin de trebaluit asa de seara, ca nu-mi place sa vad chiuveta plina, dimineata. Ca maine alta zi...
De maine, sper sa apuc sa mai invat si eu ceva ca o lalai de cateva zile...uiiiteee asaaaa...daaangaaaa...balaaangaaaa...ma invart ca un c.i intr-o caldare...
NB
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
haircut spune:
citat din mesajul lui simplicity cred ca pufuletii dorm si mamicile stau si ii supravegheaza.... fac un ceai cald si cu niste piscoturi va tenteaza? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Bratele unei mame sunt alcatuite din tandrete iar copiii adorm profund in ele ." |
Suna tare bine multumim...
Desi eu incerc de vreo 2 zile sa am grija ce mananc, asta neinsemnand cura de slabire, ca nu-i nimic organizat, incerc sa nu mai mananc paine si dulciuri...si-i greu Dar am o nunta pe 7 nov si vreau sa incap in rochiile pe care le am deja....poate, poate.
Spor la treaba lui tati de albinutza...ca sa elibereze calculatorul sa intri tu mai des
I-am facut Maiei biscuiti...n-a iesit mai nimic ca am pus mult magiun si-s moi, ii las pe farfurie pana maine dimineata sa vedem ce consistenta or sa aiba. Dar la gust.... mai incerc pana gasesc o combinatie fericita..
mami de fetita
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui dandanaG stiu ca este cam tarziu dar noi tot facem cinste nu avem tort dar vine tati acum cu cozonac multumim mult pentru urari , deja la 10 luni parca am baiat mare am fost la dr si am facut interventia la ochi, i-a facut la ambii nu stiu de ce, a plans groaznic tati l-a tinut si a urmarit tot ce a facut dr sper de acum sa fie bine, la ochiul stang a intrat cam mult cu acul cred si i-a dat sangele putin in ochi si dupa ce l-am ridicat, pe nas a fost cam rau dar trebuia nu am vrut sa va stric dispozitia va las sa savurati buanatatile mami de Dragos Andrei |
Off mititelul de el
sa ii treaca
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti scriu in viteza,ca am avut o zi imi pare rau de yannis,ma bucur ca te-a linistit matusa,alexutzzza multa sanatate mamicilor bolnavioare si pufilor suferinzi ruxita,uelcam bec ce face caius? am vazut filmuletul lui daniel(asta nou,cu canapeaua) si pozele din album chiar sunt cei mai frumosi pufuleti ever! nu pot rezista sa nu spun...sunt tare dezamagita de pediatra lui alexdaca asa ar fi decurs un consult in rom,cred ca as fi facut scandal...aici,cica tre' sa tac...primul consult=5 minute(maxim)l-a auscultat cu stetoscopul,consult fugitiv ocular si auditiv si (cica)in gurita pt dinti...si gata...fara masurat,fara cantarit in conditiile in care sunt convinsa ca trece in fisa asa ceva...nici macar nu m-a intrebat...m-a certat ca nu il stimulez destul,ca de ce nu umbla?pe data viitoare trebuie sa umble... si ne-a programat adik ne-a cerut sa ne facem programare in 8 dec pt vaccin...nush de care,ca eu nu m-am inteles cu ea,mi-a spus sec ca nu vb engleza,iar soata a uitat despre ce vaccin era vb si cik a zis ca atunci o sa-l cantareasca...NU A AUZIT DE PENTAXIM SI HEPAVAX SAU ENGERIXdoar de infanrix cireasa de pe tort a fost cand m-a intrebat daca romania este in ue...n-am stiut daca sa rad sau sa plang... nu a fost curioasa ce/cat mananca,i-am spus(cam neintrebata) ca nu a fost bolnav niciodata;iar despre vigantol am intrebat-o cand eram deja la receptie,sa facem programarea pt decembriesi l-a intrebat pe sot daca vrea sa ne faca reteta...cum adik daca vrem? eu stiam ca e obligatoriu......de ce dau cate 3 picaturi pe zi? una este destul...dar,pana la urma,sa-i dau cate o tb de vigantoletten de 500 pe zi...nu pot zice nimic de conditiile de acolo,nu se compara cu ce are in rom pediatra ,dar altfel decurgea consultul acolo... mami de Alex si Radu |
Poate te-a dat pe repede inainte din cauza ca nu vb bine cu tine...nu stiu...
cam aiurea ...nu poti incerca sa cauti alta? sau cum e acolo?
de Yannis
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Au fost seriosi. Parca era o comanda minima de 50 ron Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
multam!
mami de fetita
alexutzzza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui haircut
multam! mami de fetita |
Sunt destul de multe retete cu blaturi de napolitane si mereu ma intrebam de unde se iau, chiar nu au la hypermarket la raionu' ala cu blaturi, piscoturi etc? Mi se pare aiurea sa iau un produs alimentar de pe un site. Lucia, nu zic ca e rau , pur si simplu mi se pare un pic ciudat sa se gaseasca numa pe site-uri....
de Yannis