Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Am fost si noi ieri la control si Arthur are 9.950 kg si 74 cm. Am intrebat daca nu i se pare ca a luat prea mult si a zis ca nu, e perfect normal. Imi faceam griji dar se pare ca nu am de ce. Cand il vezi asa nu ti se pare f. gras dar e musculos. ![]() Nu degeaba ma doare pe mine spatele de la atata carat... ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
![](wow.gif)
![](wow.gif)
![](wow.gif)
chiar nu pare de 10 kg, Yannis e cam la fel de inalt si cu un kil mai putin si-ti jur ca zici ca-i umflat cu pompa, ii atarna niste falci de nu-l vezi bine din profil.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui dastefa lucia de unde iei foi din alea de napolitana? BF ce tare e Daniel ruxita ce bine imi pare sa te citesc din nou stii m-ai intrebat tu demult cand ma stresam eu tare cu Miruna"voi cand aveti de gand sa va bucurati de ea?" si nu stiu de ce dar des mi-a tot sunat in cap intrebarea asta acum sper in sfarsit ca am inceput sa ma bucur de ea dar am pierdut cateva luni din viata puiutei mele ![]() Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Uite de aici am luat foile de napolitana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
stiu ca este cam tarziu dar noi tot facem cinste
nu avem tort dar vine tati acum cu cozonac
multumim mult pentru urari , deja la 10 luni parca am baiat mare
am fost la dr si am facut interventia la ochi, i-a facut la ambii nu stiu de ce, a plans groaznic tati l-a tinut si a urmarit tot ce a facut dr
sper de acum sa fie bine, la ochiul stang a intrat cam mult cu acul cred si i-a dat sangele putin in ochi si dupa ce l-am ridicat, pe nas
a fost cam rau dar trebuia
nu am vrut sa va stric dispozitia
va las sa savurati buanatatile
mami de Dragos Andrei
lucia2000 spune:
Noi trecem orintr-o situatie mai nasoala.
Teo ma musca de san cand papa de nu se poate.
Prinde sfarcul intre dinti, strange tare si trageeeeee.
Ma dor sanii de nu va spun.
Daca mai continua asa nu stiu cat o mai tinem cu alaptatul.
Eu as fi vrut pana la 1 an.
Ce sa-i fac sa-l determin sa nu ma mai muste?
mamidepuiuti spune:
scriu in viteza,ca am avut o zi
imi pare rau de yannis,ma bucur ca te-a linistit matusa,alexutzzza
multa sanatate mamicilor bolnavioare si pufilor suferinzi
ruxita,uelcam bec ce face caius?
am vazut filmuletul lui daniel(asta nou,cu canapeaua) si pozele din album
chiar sunt cei mai frumosi pufuleti ever!
nu pot rezista sa nu spun...sunt tare dezamagita de pediatra lui alexdaca asa ar fi decurs un consult in rom,cred ca as fi facut scandal...aici,cica tre' sa tac
...primul consult=5 minute(maxim)l-a auscultat cu stetoscopul,consult fugitiv ocular si auditiv si (cica)in gurita pt dinti...si gata
...fara masurat,fara cantarit in conditiile in care sunt convinsa ca trece in fisa asa ceva...nici macar nu m-a intrebat...m-a certat ca nu il stimulez destul,ca de ce nu umbla?pe data viitoare trebuie sa umble... si ne-a programat adik ne-a cerut sa ne facem programare in 8 dec pt vaccin...nush de care,ca eu nu m-am inteles cu ea,mi-a spus sec ca nu vb engleza,iar soata a uitat despre ce vaccin era vb
si cik a zis ca atunci o sa-l cantareasca
...NU A AUZIT DE PENTAXIM SI HEPAVAX SAU ENGERIX
doar de infanrix
cireasa de pe tort a fost cand m-a intrebat daca romania este in ue...n-am stiut daca sa rad sau sa plang...
nu a fost curioasa ce/cat mananca,i-am spus(cam neintrebata) ca nu a fost bolnav niciodata;iar despre vigantol am intrebat-o cand eram deja la receptie,sa facem programarea pt decembriesi l-a intrebat pe sot daca vrea sa ne faca reteta...cum adik daca vrem? eu stiam ca e obligatoriu...
...de ce dau cate 3 picaturi pe zi? una este destul...dar,pana la urma,sa-i dau cate o tb de vigantoletten de 500 pe zi...nu pot zice nimic de conditiile de acolo,nu se compara cu ce are in rom pediatra ,dar altfel decurgea consultul acolo...
mami de Alex si
Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Noi trecem orintr-o situatie mai nasoala. Teo ma musca de san cand papa de nu se poate. Prinde sfarcul intre dinti, strange tare si trageeeeee. Ma dor sanii de nu va spun. Daca mai continua asa nu stiu cat o mai tinem cu alaptatul. ![]() Eu as fi vrut pana la 1 an. Ce sa-i fac sa-l determin sa nu ma mai muste? ![]() Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
offf cred ca e tare greu
Dragos a muscat doar de cateva ori si atunci mi sa- parut ca din cauza ca ii ieseau dintii, eu il certam si nu mai musca, nu mergea mereu, cand era satul musca si in joaca cred
cred ca este doar o faza
![](floare.gif)
mami de
![](copilas.gif)
Nik0le spune:
Lillo, astept, multumesc. M-ai intrigat nitel cu sistemul propriu de cronometrare, cum faci, te uiti cat scade apa?
haircut, MP, alexutzza, multumesc pt raspunsuri.
MP, da, copiii au gratuitate, dar pe vremea asta urata mie mi-e nitel peste mana sa ma duc lunar la medicul de familie dupa reteta cu cel putin un copil dupa mine... E cam departe de mine, n-am avut noroc sa gasesc unul bun pe aici prin cartier... Imi pare rau pentru consultul expeditiv, l-o fi cantarit si masurat din ochi, asa tari or fi nemtii astia...
dandana, la multe lunite lui Dragos! M-am infiorat cand am citit de interventia la ochi... brrr. Sanatate multa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Miremia,a avut de lucru sotul meu pe la calculator,acum e la o tigara,si cam profit....multumim de intrebare
Tomaca,multumim de informatii…intotdeauna e binevenita o informatie noua si utila
BF,foarte frumos se misca Daniel,e baiat mare
Alexutza,ai fost bestiala la faza
Oricum, ca o fumatoare ce sunt nu dau cu pietre, doar fac filozofie pe aici ca asa imi place mie sa dau din gura si sa fac pe interesanta , stiu ca nu-ti spun lucruri noi si stiu si ca nu o sa te lasi ptr ca zice lumea una alta |
Micki,acel dovleac il poti si fierbe(socrii mei asa fac-fara coaja),noi acasa il taiam felii si puneam la cuptor,lasam cu coaja(dar nu o mancam)
Lillo,eu ii dau si struguri(fara coaja/fara samburii),prune,piersici(acum nu ii mai dau ca nu mai sunt),mere,pere,banana
Decenuela,ce atenta la detalii,bestial comment-ul :
of , doamne....la ce finutza si...aparent timida....n-as fi crezut ca te-ai aruncat de gatul omului la prima intalneala....nici macar nu intreb mai mult |
Danyelana,fa un tratament cu aspirina saracului ca sa nu se agraveze raceala
![](icon_smile_big.gif)
MP,m-ai lasat masca,am crezut ca nemtii sunt seriosi si atenti la tot….
Despre muscat in timpul alaptarii…eu stiu ca atunci cand au numai dintii de jos pot trece cu limba peste ei si nu te musca,dar cand apar cei de sus este o prb….
Inca nu am vazut pozele…. Revin
Mami de
![](copilas.gif)
![](albina.gif)
Motto-ul de azi:
"Bratele unei mame sunt alcatuite din tandrete iar copiii adorm profund in ele ."
simplicity spune:
Decenuela,ce baiat frumos ai,mi se pare ca e foarte finut,o sa fie un tanar care va cuceri inimile tuturor
DandanaG ce ochi superbi are Dragos,mari si frumosi
Mami de
![](copilas.gif)
![](albina.gif)
Motto-ul de azi:
"Bratele unei mame sunt alcatuite din tandrete iar copiii adorm profund in ele ."
simplicity spune:
cred ca pufuletii dorm si mamicile stau si ii supravegheaza.... fac un ceai cald si cu niste piscoturi va tenteaza?
Mami de
![](copilas.gif)
![](albina.gif)
Motto-ul de azi: