Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 9
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa ruxita ce bine imi pare sa te citesc din nou stii m-ai intrebat tu demult cand ma stresam eu tare cu Miruna"voi cand aveti de gand sa va bucurati de ea?" si nu stiu de ce dar des mi-a tot sunat in cap intrebarea asta acum sper in sfarsit ca am inceput sa ma bucur de ea dar am pierdut cateva luni din viata puiutei mele ![]() Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
draga de tine
![](pupic.gif)
n-ai pierdut nimic, ai fost foarte atenta cu ea si uite ce puiuta precoce ai acum
![](pupic.gif)
mami de fetita
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
pufuetele meu mananca o lamaie, doamne ce mai suge la ea, eu am gura punga
daca incerc sa o iau se pune pe scandal
si e kkt si tre sa il schimb
----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Buna! Eu ii dau de 1000U.I. Doza pt copii normali, adica doza pe care o recomanda ei, de intretinere, e de 500U.I./zi. exista si de 1000 si de 500. eu ii dau asta de 1000 ca nu-i dau branza, iaurt si eu zic ca are un oarecare aport redus de Ca, macar sa fixeze cat mai mult. Asa zice MF, n-am putut s-o contrazic la faza asta. I-am zis si dr Stanciu, n-a fost total de acord dar nu mi-a zis c-ar fi o pb, asa ca... Nu stiu exact cat costa, nu prea mult, parca 5-6 ron, ceva de genul. sunt 30 in folie, le folosesti pe toate, nu arunci dupa 3 sapt ca vigantolul multa sanatate puiutelor! scuze c-am scris fara initiale, e Maia calare pe mine mami de fetita ![]() |
cutia are 90 de tb;copiii au gratuitate
mami de
![](bebic.gif)
![](cavaler.gif)
danyelana spune:
Se vede ca a fost sarbatoare azi, ati scris cu o viteza...
Abia am reusit sa va ajung din urma. La pranz am dormit vreo ora cu puiul ca nu mai puteam de cap. Am o durere de cap si ma doare si in gat, cred ca ma paste o raceala. Iar lui Picu incepe sa-i curga nasul combinat cu un dinte care vrea sa iasa...
Miremia, m-a lasat putin sa respir dar nu prea mult ca ma invat cu narav
Alexutzzza, imi pare rau de Yannis ca nu i-au priit ciupercile si nu ti-a mai papat nimic apoi. sa se faca bine.
Dastefa, ma bucur de fiecare data cand citesc despre Miruna si progresele ei.
Ruxita, wb
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui ale1212xa pufuetele meu mananca o lamaie, doamne ce mai suge la ea, eu am gura punga ![]() daca incerc sa o iau se pune pe scandal si e kkt si tre sa il schimb ![]() ----------------------------------------- ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Am fost si noi ieri la control si Arthur are 9.950 kg si 74 cm. Am intrebat daca nu i se pare ca a luat prea mult si a zis ca nu, e perfect normal. Imi faceam griji dar se pare ca nu am de ce. Cand il vezi asa nu ti se pare f. gras dar e musculos. Cioara...
Nu degeaba ma doare pe mine spatele de la atata carat...
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Am uitat sa zic ca am vazut filmuletul cu Dani care coboara din canapea si e super.
Despre Jiji-crudu ce sa mai zic .... m-am indragostit de ochii lui.
Charles Baudelaire
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Am vazut si eu poze
Lorex si Iuria o sa va fac o coperta de album : o coala alba pe care scriu: Uitati-va numai daca sunteti sigure ca nu ne veti invidia frumusetzea! LOL! Zau mai fetelor! nu e drept! Cu ochisorii aia ai vostri descalificati pe toata lumea si toti sunt numa' unu' si unu'
Raul mancatorul de cabluri si prize e un rotofei scump scump scump!!!
Luca e cel mai inocent bebelush si are cele mai frumoase ghete, geci, sweatere si toate cele haine
Buturel devine un pletos frumos foc!
Daniel e un tanar in toata regula! pare atat de mare! Doamne zici ca are vro 2 ani in unele poze! Ce face el acolo, ascunde piticii de gradina?
Ivan vad ca si el devine un tanar responsabil, a inceput munca la camp, pasezte cocenii de porumb, mancal-ar alexutzza pe el!
livia A mi se pare f inalt! El inca mai are o fatza de tranzitie bebe-copil
Xela cel mic al tau e gata sa mearga la birou, asa de elegant e!
Stefan oricat ar creste el, ochisorii lui tot mari si adorabili raman! Cresc si ei odata cu el! E tare bucuros de cumparaturi! Mami si tati au luat pepsi si red bull! Facem noapte alba si ne jucam in 4 labe!
adina_bulina are o fetitza tare curioasa si cu o privire poznasa!
Daria are cele mai frumoase bucle .....
ma opresc si trimit mesajul inainte sa mi-l cenzureze moderatorii ptr abuz de " "
pupici pentru cele mai fericite mamici!
de
Yannis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui danyelana Abia am reusit sa va ajung din urma. La pranz am dormit vreo ora cu puiul ca nu mai puteam de cap. Am o durere de cap si ma doare si in gat, cred ca ma paste o raceala. Iar lui Picu incepe sa-i curga nasul ![]() ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)